Nykysuomi kysyy: Onko Juha Sipilä ollenkaan oikea henkilö politiikkaan?

Juha Sipilä on SuomiAreenan jutustelussaan piispa Jari Jolkkosen kanssa tunnustanut itsekin miettineensä samaa kysymystä: ”Olenko ollenkaan oikea ihminen politiikkaan”. Keskustelun aihe oli kuin räätälöity kovaa kritiikkiä saaneelle pääministerille, sillä aiheena oli, kannattaako politiikkaan lähteä haukuttavaksi.

Sipilää on arvosteltu monelta taholta ja kiitosta on ajoittain ollut vaikeaa raapia jopa omien joukosta. Nykysuomi kysyykin nyt lukijoiltaan, onko Juha Sipilä ollenkaan oikea henkilö politiikkaan? Voit vastata artikkelin alta löytyvään kommenttiosioon.

Mielipidettäsi muodostaessa, Sipilän taivalta pääministerinä voi ihastella tai vihastella mm. tämän linkin takana, josta löydät Nykysuomen Juha Sipilää koskevan uutisoinnin kaikkinensa.

Kiitos vastaamiseen aikaansa käyttäville!

 

24 thoughts on “Nykysuomi kysyy: Onko Juha Sipilä ollenkaan oikea henkilö politiikkaan?

  • 17.7.2018 at 12:30
    Permalink

    ei varmasti ole, mutta hänen puolustkseksi voin lausua ettei kyllä lauraa lukuunottamatta olis muillakaan kykyjä hoitaa meidän yhteisiä asioita, ikävä kyllä…kun heidät äänestettiin, kaikki lupaukset ovat unohtuneet…

    Reply
  • 17.7.2018 at 12:33
    Permalink

    Ei Juha Sipilä valehtele kovinkaan paljon. Esimerkiksi vaalislogan ”Suomi yhdessä kuntoon” on vain tiivistelmä lauseesta: ”Suomi rahaeliitin ehdoilla ja yhdessä poliittisen eliitin kanssa myyntikuntoon”.

    Reply
  • 17.7.2018 at 12:51
    Permalink

    aikuinen ukko uskoo joulupukkiin ja on päättämässä suomen asioista, mikä vois mennä päin vittua?

    Reply
  • 17.7.2018 at 13:04
    Permalink

    Juha Sipilä on täysin impotentti hoitamaan pääministerin pestiä

    Reply
  • 17.7.2018 at 13:13
    Permalink

    Juha Sipilä on kaikkien aikojen huonoin pääministeri mitä maallamme on ollut.

    Reply
  • 17.7.2018 at 13:31
    Permalink

    Mitä poliitikolta vaaditaan? Keitetyn spagetin kaltaista jämäkkää selkärankaa, ehdotonta uskoa että oma mielipide ei ole vain oikea, vaan AINOA oikea, sinnikkyyttä viedä tehdyt (omat eli OIKEAT) päätökset maaliin kritiikistä välittämättä, taitoa osata vetää herne nenään ja kiukutella kuin viisivuotias, notkeita sormia joilla näppärästi poimia kaverin taskusta seteli tämän huomaamatta, ylipäätään talousosaamista siitä että ”mun raha on mun raha ja sun raha on mun raha ja teidän rahat on mun rahoja ja hups nyt ne loppu antakaas lisää”.

    Eli, onko Juha Sipilä oikea ihminen politiikkaan? Totta kai, istuu kuin pieksu paskaan, täydellinen poliitikon perikuva.

    Reply
  • 17.7.2018 at 14:10
    Permalink

    Miljonääriksi tsägällä ja kepulikonstein.
    Niinhän ne kaikki jotka hyvävelisysteemiin pääsevät mukaan.
    Ja valtakunnan johdossa ovat Bilderbergin eliitin ohjailtavissa.
    Pääministerin uran suurimpia idioottimaisuuksia oli tietysti tämä ”annan taloni pakolaisille”, keksiikö kukaan mitään vielä hölmömpää?
    Ei mitään käsitystä kokonaisuuksista maailmassa kun pitäisi ajaa oman kansan asioita.
    Yleensäkin politiikkaan hakeutuu aivan liikaa näitä vähä-älyisiä hillotolppamiehiä.
    Ja miksei naisiakin.
    Pitäisi olla joku vähimmäisälykkyys eduskuntaan ja etenkin ministeriksi.

    Reply
  • 17.7.2018 at 14:21
    Permalink

    Näin ravustuskauden kynnyksellä tuli mieleen että Kempeleen lestapäälliköstä saisi hyviä(?) rapusyöttejä. Ei tarvinne tarkentaa mitä mieltä tästä suomen tuhoajasta olen?

    Reply
    • 17.7.2018 at 15:36
      Permalink

      Luulenpa että ravut hyppisivät vastarannalta rantapusikkoihin karkuun…

      Reply
      • 17.7.2018 at 17:08
        Permalink

        Sieltähän ne on kätevä keräillä. Tehokkuutta katsos -sitähän tämä klovni on jatkuvasti huutanut niin mennään samalla prosessikaavalla loppuun saakka!

        Reply
  • 17.7.2018 at 16:12
    Permalink

    Sipilä on äärimmäisen masentava ihminen. Se vie minulta kaikki ilo ja elämänhalu/työhalu/motivaatio jne. jne. pelkällä olemuksellaan. Vielä pahempi jos ja kun se jotain puhuu. Ja mitään tulosta ei ole saatu, ei yhtään mitään. Yksinkertaisesti niin masentava+rikollinen
    etten voi siedä sitä ”ihmistä” millään tavalla, en osaa sanoa yhtäkään hyvä asia siitä ”miehestä”. Onneksi on vaalit kohta. Rukoilen joka ilta ettei tarttis nährä sipilä missään enään vaalien jälkeen.

    Reply
    • 17.7.2018 at 17:11
      Permalink

      Lestamafia masentaa muutenkin. Haittaa lahkoon kuulumattomien yrittäjien elämää varsinkin Oulun seudulla ja länsirannikolla todella merkittävästi. Syöpää.

      Reply
  • 17.7.2018 at 18:29
    Permalink

    Yhtä sopiva pääministeriki kuin tukiainen presidentiksi, päätelkääpä siitä mielipiteeni…

    Reply
  • 17.7.2018 at 18:34
    Permalink

    Sipilä ihailee omien sanoijensa mukaan bolsevismia, joten ei takuulla ole oikea henkilö mihinkään politiikkaan…

    Reply
  • 17.7.2018 at 18:48
    Permalink

    Ei. Täysi uskonnolla pisteitä keräävä laskelmoiva”rahamies” Nallekarhumainen lässyttelvä puhetyyli peittää alleen sukulaisiaan suosivan ”setämiehen” …todellisen mafiajohtajan.

    Reply
  • 17.7.2018 at 22:23
    Permalink

    Sipilä rikastui äkisti osakekaupoilla. Rehelliselle tämä ei ole mahdollista mutta ahneelle on. Tämä riittää siihen ettei kelpaa valtion johtoon.
    Hän on valehdellut ja puhunut muutenkin varamattomasti, sekin sotii pääministerin virassa oloa vastaan.
    Suomen valtamediat etenkin yle ovat vastuussa siitä, että tällaiset henkilöt saavat ääniä vaaleissa ja voivat pysyä korkeissa viroissaan

    Reply
  • 17.7.2018 at 23:10
    Permalink

    Maapetturi on ennen viety saunan taakse tai laitettu linnaan.. nykyään ne on pääministerinä. Eli ei ole.

    Reply
  • 18.7.2018 at 01:41
    Permalink

    Juha Sipilästä ei ole yhtään mihinkään. Miehellä ei ole minkäänlaista moraalia mihinkään tehtävään Suomessa. Suurin hyöty on minkinrehuksi jauhettuna.
    Mm Kalastaja ja vihreiden vihreän Pentti Linkolan mielipide Sipilästä on: ”Täysi idiootti!”

    Reply
  • 18.7.2018 at 06:30
    Permalink

    Eiköhän tuo jouva vaihtoon,sutki ukko kertakaikkiaan

    Reply
  • 18.7.2018 at 08:09
    Permalink

    Uskon Sipilän olevan hyvä yritys maailmassa. Mutta Suomi ja sen kansalaiset eivät ole yrityksiä. Ja hänen aikanaan entisestään huonot olot köyhillä on heikennetty. Surullisinta on että vanhuksilta ja vammaisilta on jo viety oikeus sääliseen elämään. Ja miksi? Siksi etteivät pysty tuottamaan samoin kuin työelämässä oleva normaali ihminen, joten ovat katsoneet ettei ole oikeus sääliseen elämään. Myös tämän hallituksen aikana on tuhottu työpaikkoja, ajetaan Pien yrittäjät konkurssiin. Otettu lainoja ja maksatettu kekkereitään veronmaksajille. Myös rakennettu sotea joka heikentää entisestään heikompien asemaa, valinnan vapaus jos on rahaa. Tulee nostamaan kuluja entisestään, mutta tähän asti souttamiseen ja huopaamiseen on kulutettu veronmaksajien rahoja, miljoonia. Oikeisto hallitus on avannut ovet ja ottavat maailmalta kaiken vastaan, välittämättä omien kansalaisten tai pakolaisten turvallisuudesta. Vakuttamalla ettei ole nostanut rikollisuutta ja jälleen leikkaamalla poliisilta. Joten asettavat turvaa hakevat ja oman maan kansalaiset vaaraan, holtittomalla vastaanotolla, taustoja tutkimatta. Terveydenhuolto on hyvä että on ilmaista, pitäisi vaan laittaa karenssiin siksi aikaa että on todettu terveiksi. Ja vapauttaa perusterveydenhuollon käyttö myös oman maan kansalaisille. Kaikille. Mutta Suomesta tehdään yritysmaa, jossa työkyvytön ei ansaitse elää. Halutaan että tehdään lapsia ja samalla leikataan heiltä, lapsilisä, koulutus jne. Asetetaan eriarvoisuuteen heti kättelyssä. Enää ei ole kiinni omasta yrittämisestä vaan tuurista. Tämä lista olisi loputon. Mutta me veronmaksajat maksamme kaiken mitä keksivät. Saavat vielä jakaa osinkoja samalla kun leikkaavat lisää työntekijöiltä. Ja myyvät kaiken mitä Suomi omistaa ulkomaille. Hyvästi nekin verorahat.

    Reply
  • 18.7.2018 at 10:46
    Permalink

    Juha sipilä ei ole millään tavalla suomen hyvin vointia edistävä henkilö. Hänen ainoat agendat ovat omien ja sukulaisten sekä uskon veljien yhtiöiten ja talouden tukeminen hinnalla millä hyvänsä. Liikenne ja viestintä ministeri Berner on myös samallainen

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.