Puukotus kansalaistorilla maanantai-iltana – Poliisi on vaitonainen yksityiskohdista

Vaikka eiliset mielenosoitukset, mukaanlukien ”massiivinen” Helsinki Calling, sujuivat melko rauhallisesti, on poliisi saanut illalla työstettäväkseen yhden puukotustapauksen. 

Mielenosoituspäivä oli poliisille mm. Yhdysvaltain ja Venäjän valtiopäämiesvierailun turvatoimien vuoksi melko kiireinen ja mm. joitain kymmeniä ihmisiä otettiin kiinni rikoksen ja häiriön estämiseksi. Suuremmilta väkivallanteoilta kuitenkin päivän mittaan vältyttiin, kunnes koitti ilta. Parikymppisen miehen nimittäin epäillään puukottaneen myöhään maanantai-iltana kymmenisen vuotta vanhempaa miestä Kansalaistorin läheisyydessä Helsingissä. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

– Poliisi on ottanut yön aikana kaksi miestä kiinni tästä rikoksesta epäiltyinä. Kiinniotot tehtiin Helsingin keskustasta. Tämänhetkisten tietojen mukaan uhri ja epäillyt eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Tapahtuneen yksityiskohdat ovat vielä epäselvät, minkä vuoksi asiasta ei ole esitutkinnan tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa, kertoo rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Puukotus kansalaistorilla maanantai-iltana – Poliisi on vaitonainen yksityiskohdista

  • 17.7.2018 at 14:16
    Permalink

    ei poliisi voi kommentoida tai tuoda semmoista asiaa julki, joka koskee maahanmuuttajaa. yleensä tämmöisissä asioissa on kommentoitu, että tutkinnallisista syistä ei voi kommentoida, mutta näkyy olevan että vaikka miten selvä asia olisi niin se salataan kantasuomalaisilta.

    Reply
    • 19.7.2018 at 11:47
      Permalink

      Hiljaisuus ja salailu viittaa siihen että matu tai antifantti veti herneen nenään.
      Puukon mukana pito viittaa samaan ryhmään, islam ei ole varmaa koska irtopäitä ei ilmeisesti löytynyt.

      Reply
  • 17.7.2018 at 23:22
    Permalink

    Poliisin tulisi toimia rehellisesti eikä salaillen. Jos on kiinniotettuja, näiden kansalaisuus tulisi kertoa heti, koska se kuitenkin tulee myöhemmin ilmi ja saa poliisin toiminnan näyttämään poliittisesti sitoutuneelta eikä normaalilta poliisityöltä.

    Reply
  • 18.7.2018 at 01:50
    Permalink

    Ei tainnut olla ainakaan ”natsi”.

    Reply
    • 19.7.2018 at 14:31
      Permalink

      Ei niin! Se kyllä olisi sanottu myös ylen ja mtv3:n uusitissa moneen, moneen kertaan!

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.