Puukotus kansalaistorilla maanantai-iltana – Poliisi on vaitonainen yksityiskohdista

5
Vaikka eiliset mielenosoitukset, mukaanlukien ”massiivinen” Helsinki Calling, sujuivat melko rauhallisesti, on poliisi saanut illalla työstettäväkseen yhden puukotustapauksen. 

Mielenosoituspäivä oli poliisille mm. Yhdysvaltain ja Venäjän valtiopäämiesvierailun turvatoimien vuoksi melko kiireinen ja mm. joitain kymmeniä ihmisiä otettiin kiinni rikoksen ja häiriön estämiseksi. Suuremmilta väkivallanteoilta kuitenkin päivän mittaan vältyttiin, kunnes koitti ilta. Parikymppisen miehen nimittäin epäillään puukottaneen myöhään maanantai-iltana kymmenisen vuotta vanhempaa miestä Kansalaistorin läheisyydessä Helsingissä. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

– Poliisi on ottanut yön aikana kaksi miestä kiinni tästä rikoksesta epäiltyinä. Kiinniotot tehtiin Helsingin keskustasta. Tämänhetkisten tietojen mukaan uhri ja epäillyt eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Tapahtuneen yksityiskohdat ovat vielä epäselvät, minkä vuoksi asiasta ei ole esitutkinnan tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa, kertoo rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. ei poliisi voi kommentoida tai tuoda semmoista asiaa julki, joka koskee maahanmuuttajaa. yleensä tämmöisissä asioissa on kommentoitu, että tutkinnallisista syistä ei voi kommentoida, mutta näkyy olevan että vaikka miten selvä asia olisi niin se salataan kantasuomalaisilta.

    • Hiljaisuus ja salailu viittaa siihen että matu tai antifantti veti herneen nenään.
      Puukon mukana pito viittaa samaan ryhmään, islam ei ole varmaa koska irtopäitä ei ilmeisesti löytynyt.

  2. Poliisin tulisi toimia rehellisesti eikä salaillen. Jos on kiinniotettuja, näiden kansalaisuus tulisi kertoa heti, koska se kuitenkin tulee myöhemmin ilmi ja saa poliisin toiminnan näyttämään poliittisesti sitoutuneelta eikä normaalilta poliisityöltä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.