Ylen toimittelija kutsui presidentti Trumpia ”vahingossa” paskaksi televisiossa

33
Valtiokustanteinen propagandatalo YLE osoitti todellista karvaansa sen toimittajan, Pirjo Auvisen kutsuttua ”vahingossa” Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia nimellä Donald ”Dump”, eli Donald ”Paska”. Toki voi olla, että virhe olisi ollut hieman rallienglannilla lausuttu ”Dumb”, eli ”tyhmä”, mutta eipä itse sisältö juuri mairittelevammaksi muuttuisi…

Toimittelijan ”vahinko” tapahtui tämän puhuessa Trumpin ja Niinistön kahdenvälisistä keskusteluista ja Youtube-käyttäjä ”94p04j15h59m22cg62m087x4j93-3z4198444o19m426h9l43-98116z1055f2v65w18v35340” nappasi videoklipin talteen.

Valtamedia on tonkimalla tonkinut pahaa sanottavaa presidenttien Trump ja Putin vierailusta. Ilmeisesti löydettävä materiaali ei ole ollut YLE:n agendaan sopivaa, kun ”ammattitoimittajat” sortuvat videolla kuultuun lapsellisuuteen.

Lähde: Youtube

Mainos

33 KOMMENTIT

 1. Oman typeryytensä ja täydellisen lapsellisuutensahan nuo vain tuollaisella osoittavat. Näin katsojan näkökulmasta on vain todella tyydyttävää nähdä että Trumpin valinnasta lähtien näitä hiekkapilluja on todella nakertanut ja pahasti, aina tutisevaan raivopäisyyteen ja ihan selviin mielisairauskohtauksiin saakka. Ja mihinkään muuhunhan nämä ihmisrauniot eivät kykene.

  😀

 2. kaikki ylen antamat ohjelmat ovat täyttä sceidaa, normaalilla älyllä (ei ylellä) varustettu pottunokka huomaa heti palaneen käryn näistä niinsanotuista ”ohjelmista”………………..

 3. Mitenkähän tämän osaisi kauniisti sanoa. Yleläiset pitäisi panna turkin hihaan ja nussia uudestaan. Ennenvanhaan sanottiin näin.

 4. Tuon tiesi kun pakkovero tuli, yle kirmaa heti sen tullen ulostamaan omaa paskaansa tuutin täydeltä kun ei tarvitte enää pelätä että rahoitus loppuu.

 5. Tuo dementikko joutaa jo lepoon. myötähäpeää, myötähäpeää…. kekkonehan on tunnetuin muistisairas, jonka annettiin jatkaa liian pitkään. Loppu oli traaginen.

  • Joo Pirjo Auvinen joutaa eläkkeelle, koska dementia edennyt jo pitkälle. Mummo parka ei muistanut edes Yhdysvaltaojen presidentin nimeä. Eikö YLE kunnioita ihmisoikeuksia, kun ei päästä vakavasti muistisairasta ihmistä eläkkeelle?

 6. Rip YLE! Ei tuota propagandatuuttia enää kukaan ota tosissaan. Omaa jalkaansa sahaavat ja urakalla.

 7. Obama kritisoi puheessaan ”voimamiesten politiikkaa” – varoitti jopa sisällissodan uhkasta
  Obama varoitti, että valtiot, jotka nojaavat nationalismiin, muukalaispelkoon ja rodulliseen ylemmyyteen, lopulta löytävät itsensä sisällissodan tai ulkoisen sodan kourista.
  – Olemme jumissa sen tosiasian kanssa, että elämme lähempänä toisiamme ja väestöt liikkuvat.
  Tämä Lausuma On järjen Vastaista
  ruotsi Esim
  Onko siellä matut aiheutaneet kansan yhtenäisyyden tunnetta nissä kanta ruotsalaissa
  vai päin vastoin
  tai jos maa on kuin Usan Sulatus Uuni Miten sen maan rikolisuus tilastot jaksaa
  kun
  vankilassa lusii 80 prosenttia muun maalaisia tai mustia
  tuntisiko suomalainen ihminen oman kotimaahansa jotain yhtenkuuluvutta kultturin ja identiteetinsä takia
  jos joka toinen ihminen puhuisi arabiaa suomessa
  jota kanta suomalainen ei edes ymmärrä esim
  sekö toisi yhteenkuuluvuutta suomalaisiin huom näiden kukkavieraiden takia
  ainoa asia jossa suomalainen yhdistäisi voimansa
  *meidän sisällis sodassa* on
  että me kimpasa heitetäisiin matut takaisin lähi itään mistä he tulivatkin
  jos ongelmat menisivät niin pahoiksi heidän takian kuten ruotsissa
  obama väitää jos maan asukaat ovat ennmistönä kanta väestöä sytyy sisällis sota
  ja jos maa on täynä matuja se aiheutaa rauhaa niinkö what
  esim ennen vuotta 2015 kuinka monta islam terroristi iskun uhria oli euroopassa Obama

 8. Obama varoitti, että valtiot, jotka nojaavat nationalismiin, muukalaispelkoon ja rodulliseen ylemmyyteen, lopulta

  *löytävät itsensä sisällissodan tai ulkoisen sodan kourista*.

  jumalauta tolla ukolla on huono muisti

  mihin tämä 911 terroristi isku johti usassa

  no irakin sotaan

  jossa kaatui tuhansia usan sotilaita

  en edes tajua miten hän voi puhua jotain tuollaista
  kun mietii hänen hallinto kautaan usassa

  ja esim irakin tilanetta sitä kaaosta mihin tilaan hän sen maan jätti

  siksihän ISISKIN Syntyi

  kun usa vetäytyi sieltä liian aikaisin

 9. mihin tämä 911 terroristi isku johti usassa

  no irakin sotaan

  siis silloinhan usa juuri puolusti omaa nationaalisuutaa
  oman kansansa turvallisuutta

  vieraan kultuurin sotaisan hyökäyksen johdosta

 10. Voisihan tuon nimen vääntää muotoon Donald Triumph. Ylen toimittajien itketys on jo yksistään hieno saavutus mieheltä.

  • Ihan veikkauksena: Uskon yle:n, yms. medioiden toimittelijoiden tavanneen miljoonia tienaavia ”rokkistara” kollegoitaan Helsingin tapaamisen lehdistöalueella.
   Julkaisihan lehdetkin jotain ylistysjuttuja näistä.
   Ehkä siellä on oikeanmielisten toimittajien kesken ”Trumpia” kutsuttu ”dumpiksi”, kun yhtä sanaa toistaa tarpeeksi voi se eksyä sitten lähetykseenkin.
   Mene ja tiedä..

  • En toteuta homofantasioitasi, sori vaan. Ole sinä häiriköimättä kommenttipalstoja. Olet trolli joka esiintyy… no sellaisena idioottina kuin esiintyy. Ilmeisesti ideologisista syista tai maksettuna.

  • Hitsi! Tännehän on pesiytynyt oikea älykkö seuraamme. Itse en ikinä kykene mainitunlaiseen syvän sivistyksen ilmentävään argumentaatioon. Ota vähän iisimmin, äläkä pidä aina ”jälipottoa” päällä. Se syö kerosiinia.

 11. Ilmeisesti kyseessä oli YLE:n sisäpiirin pilkkanimi Trumpille tai nk. ”työnimi”. Kun tuota haukkumanimeä työkseen käyttää, siitä tulee pinttynyt tapa, joka sitten ”pääsee housuun” kun pitäisi olla ihmisiksi virallisesti ulospäin Suomen kansalle, jota tosin YLE ei pidä ”Dumpinkaan” arvoisena päästään.

  • Noissa toimitteljoissa on ”sana vikaisia” pilvin pimein, muistuu mieleen se onneton asiantuntija 2015 matukiimassa ja polttopulloiskut. Olen nähnyt saman kaverin jossain uutisklipissä YLE:n mikrofoni kädessä, silloin taisi olla iltasanomissa. Kaveri änkytti ensin jonkun minuutin ja sai muodostettua sanan POLTTOPILLU isku.

 12. Eräs esimerkki YLEn propagandasta
  https://yle.fi/uutiset/3-10306933?origin=rss
  ”Jalkajousella ammutaan rauhoitettuja lintuja – tappavan aseen voi ostaa kuka vain halpamarketista”
  ”Viimeisin tapaus on kesäkuulta Lahden seudulta Vesijärveltä, jossa lintu jäi henkiin. Kajaanselän saarista löytyi selkään ammuttu valkoposkihanhi kesken pesintäpuuhien.

  Hanhen onneksi paikalle rengastusreissullaan sattuneet lintuharrastajat huomasivat selästä törröttävän nuolen. Ampumiseen oli käytetty varsi- eli jalkajousta.
  – Poistimme valkoposkihanhen selästä 16 sentin nuolen.”
  Kyseessä pistooli varsijousi, 16 cm vasamat ja melkoinen lelu, osumatarkkuus heikko, mutta vahigossa on osuttu monta kertaa.
  Ja tietenkin muistetaan mainita aiheen pahis.
  ”Jalkajousia myy tasaiseen tahtiin esimerkiksi J. Kärkkäinen Oy.”
  Tokmannilta, Biltemasta, Motonetistä ja varmaan monista muista taisi saada lasten ja nuorten jousia.
  Yhtä vaarallisia, ehkä ei ne imukuppinuolet..

 13. Valemedia Yle :llä riittää ammatti taidottomia politiikan toimittajia joka lähtöön sehän huomasi pressa vaaleissa missä nuolaan kokkareiden ja kepujen persettä

 14. Kyllä hävettää koko Suomen YLE pakkoveron maksajien puolesta, että YLE levittää vihervasemmisto-oksettavaa feministi propagandaa. Nämä toimittelijat, saanen muistuttaa, levittävät koko ajan Trump paha- mania mantra-propagandaa siitä, kuinka Trump on paha, kuinka Trumpin esittämät korkeimman oikeuden tuomarit ovat natseja ja seksuaalirikollisia, ja kuinka Trump sekoittaa maailman talouden ja kuinka Trump itse saatana vihtahousu. Nyt alkaa todellakin olla aika, kun Suomen kansan pakkorahoittama vihervasemmistofeministi toimittelijakunta potkitaan pois töistä, tuhotaan heidän elämä (josta nämä vihervasemmistofeministit julkisesti ilmoittavat ylpeästi some-alustoilla perättömistä väitteistään), ja kaikki jotka edes tykkäävät heidän ajatuksista julkisuudessa tuomitaan etukäteen kansantuomioistuimessa roviolla. On todella surullista, että tämä instituutio, jonka rahoitus on järjestetty väkivalloin Suomen kansan avoimella sektorilla toimivien normaalien työtä tekevien kansalaisten tuloista, levittää tällaista natsi-saksan Goebblsin harjoittamaa propagandaa. Mottohan tulloin jo oli, että mitä suurempi valhe, sen paremmin kansa siihen uskoo.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.