Taivassalossa onnettomuuteen joutunut motoristi kuoli sairaalassa – Poliisi etsii mustan BMW-citymaasturin kuljettajaa

2
Viranomaiset etsivät mustan BMW-citymaasturin kuskia kuolemaan johtaneen onnettomuuden johdosta. 

Poliisi sai 18.7.2018 klo 13.02 ilmoituksen Taivassalossa tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa moottoripyörä oli osallisena. Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti tapahtuman yhteydessä ja kuoli myöhemmin iltapäivällä saamiinsa vammoihin sairaalassa. Onnettomuuden syy on poliisin tutkinnassa.

Poliisin saaman tiedon mukaan Turuntietä pitkin Taivassalon suuntaan moottoripyörän edessä on ajanut musta BMW-merkkinen citymaasturi. Tapaamiskohta on ollut ennen Paltvuoren ja Hylkiläntien risteystä Turusta tultaessa. Kyseisen citymaasturin kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan ja kertomaan havainnoistaan virka-aikana Uudenkaupungin poliisipäivystykseen numeroon 0295 417 476 tai sähköpostilla osoitteeseen vihje.uusikaupunki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Motoristit ovat kuin tuonen viljaa korjattaisiin joka kesä. Osattomina niin kuin osallisina omiin kuolemiinsa. On yhä autoilijoita, jotka näkevät punaista nähdessään motoristin. Syystä ja syyttä. Siinäpä onkin sellainen sekametelisoppa, joka ei paljoa hämmentämistä kaipaa.

  2. T. Enbuske kehui, kyllä kehui, aikoinaan omistavansa x5:n.
    Vähemmilläkin todisteilla on tuomioita jaettu! 🙂

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.