Kolumni: Herätkää ihmiset! Me olemme kuin prostituoitu, joka maksaa asiakkailleen

”Sivistyneen maailman” kansalaiset, siis myös suomalaiset, elävät vain ja ainoastaan kuluttaakseen. Jokainen ylevämpi tarkoitusperä on joko hävitetty, demonisoitu tai naamioitu joksikin, mitä se ei ole. Lisääntyminen on paha, perhe on pahempi. Isänmaallisuus on paha, suora nationalismi pahempi. Vapaus on kuopattu syvälle ja sen tilalle on tullut näennäistä ”jos-liikut-konsensusalueella-saat-olla-mitä-mieltä-tahdot”-vapautta.

Me heräämme aamuisin töihin, jotta saisimme vastineeksi kuluttamiseen kelpaavaa valuuttaa. Ihminen käyttää elämästään enemmän kuin kolmasosan tämän keinotekoisen tarkoituksen toteuttamiseen. Me nukumme, olemme töissä, kulutamme, paskannamme ja kuolemme. Sellainen on ihmisen toimi. Yksittäinen ”älä osta mitään-päivä” on vain kansalaisen repaleisen itsetunnon paikkaamista, jolla ei ole minkäänlaista vaikutusta siihen, mitä alati lisääntyvä kuluttaminen tekee vaikkapa maapallolle, saati ihmiselle itselleen.

Me emme tahdo ajatella asiaa näin, vaan me uskottelemme itsellemme olevamme vapaita kaikista kahleista ja määräävämme itse elämästämme. Todellisuudessahan näin ei tietenkään ole, vaan jo yksin kuluttaminen asettaa raskaat kahleet siihen ”raajaan” jonka vapauttamme tulisi toteuttaa. Me uskomme, että elämällämme on suureellisempi merkitys myöskin johtajiemme silmissä ja että toteutamme jotakin taivaallista suunnitelmaa asuttaessamme tätä maata. Jos ihminen on reilun kolmanneksen elämästään töissä, nukkuu kolmanneksen ja ajelee autolla, syö, kalustaa, sisustaa, lukee lehtiä, käyttää internettiä sekä nettikauppoja, istuu kahvilla ravintolassa, ryyppää, katsoo televisiota ja lopun aikaa murehtii elämänsä kurjuutta, millaista suunnitelmaa me silloin olemme toteuttavinamme?

Meidät on passivoitu keskittymään kuluttamiseen ja paskaviihteen tuijottamiseen, jotta emme katsoisi sekuntiakaan väärään suuntaan. Siksi on melko helppoa ymmärtää kansan valtaenemmistön vastahankaisuus esimerkiksi vaihtoehtomedioita kohtaan. Niiden uskominen tai edes lukeminen tuntuu väärältä, koska se ei toteuta sitä suunnitelmaa, johon meidät on koulittu – Elättämään johtajiemme, sekä niiden näennäisen demokratian keinoin valittujen sätkynukkejen että oikeiden johtajiemme neljättä valtakuntaa. Voit uskotella itsellesi olevasi vapaa, mutta sen kauniin hunnun toisella puolella on jotakin, jota et välttämättä tahdo nähdä.

Todellisuus on ruma… Me olemme orjia joille tarjotaan kuluttamisen, television ja valtamedian välityksellä aiemmin niin uskottava kuva vapaudesta ja siitä, että kaikki on hyvin. Todellisuus ei ole sitä, mitä sinulle kerrotaan. Sinulle valehdellaan päivittäin jo silloinkin, kun elämäntapaamme kehutaan loistavaksi ja säilyttämisen arvoiseksi. Kaiken kuluttamisen onnen sekä auvon, kuin myös valtamedian valheen kautta sinuun on iskostettu uskomus siitä, että tämä itsetuhoinen käytöksemme olisi hyväksi meille. Jos mietit elämäsi kulkua yhtään tarkemmin, huomaat, että puhun totta. Sen tunnustaminen voi olla vaikeaa, mutta jos olet päässyt näin pitkälle, että luet Nykysuomesta sen päätoimittajan kolumnia, uskon sinuun ja kykyysi myöntää asia itsellesi.

Pyörä pyörii vain niin kauan, kuin Sinä olet sen moottorina ja raha on sen laakereita rasvaamassa. Vallankumouksen ei tarvitse olla aseellista verenvuodatusta tai edes kabineteissa tapahtuvaa kitkuttelevaa vallanvaihtoa näennäiseltä ”vaihtoehdolta” toiselle. Todellinen ja merkityksellinen vallankumous alkaa joka-ainoassa-asiassa Sinusta, kansalainen. Orjana on helpompi olla, jos ei katso tosiasioita, joten jos et ole valmis tunnustamaan itsellesi maailman todellista tolaa, katso toiseen suuntaan säästääksesi elämäntapamme pirstaloimaa psyykettäsi.

Muutos alkaa yksilöistä, oli kyse sitten kuluttamisesta, politiikasta tai lisääntymisestä. Vaihtoehdot ihmiselle ovat vähissä. Joko muutamme elämäntapaamme radikaalisti tai vaihtoehtoisesti kuolemme hiljaa pois. Olemmeko vajaamielinen huora, joka maksaa pokalleen tämän irstailuista, vai aloitammeko tervehtymisen kohti uutta ja parempaa kansaa? Kysymykseen voi olla vaikea vastata, koska vastaaminen edellyttäisi tuskaista tosiasioiden tunnustamista, mutta pyydän arvoisat lukijani, yrittäkää molempia.

Petri Perta

23 thoughts on “Kolumni: Herätkää ihmiset! Me olemme kuin prostituoitu, joka maksaa asiakkailleen

 • 20.7.2018 at 11:09
  Permalink

  Höpsistä, Emme suinkaaan ole orjia, paitsi ne, jotka tahtovat olla orjia ja elää valheessa.Meidän vapautuksemme on lähellä. Joh.8:34-36. Kts.Raamattu (se kirja, joka pölyttyy kirjahyllyssäsi).

  Reply
 • 20.7.2018 at 11:10
  Permalink

  Ei tällaista jaksa lukea, eikä ehdikään, kun pitää katsoa Kauniit ja rohkeat ja Salatut elämät ja Emmerdale ja …..

  Reply
  • 21.7.2018 at 10:15
   Permalink

   Ja sitä TOSITEEVEETÄ: alaston isoveli paratiisisaaren rannalla exien kanssa kokkaamassa sokeana ja käsittä. Hännällänsä hämmentää, käyttää suurta kämmentään ja suolat sekaan heittää.

   Reply
 • 20.7.2018 at 12:06
  Permalink

  Teknologia kehittyy ja talouden pitää kasvaa, kasvaa, kasvaa, kasvaa….
  Onko näin ja miksi on näin?
  Eikö mikään riitä?
  Taas kohta tulee lama ja talouskriisi, miksei voisi olla tasaisen hyvää?

  Reply
 • 20.7.2018 at 12:21
  Permalink

  Orwel sanoo massaviihdettä prolerehuksi, työväenluokalle tarjottuja uskomuksia. Huomenna myy televisiosi päästäksesi alkuun. Kuuluthan varmaan työväen luokkaan, olet jonkun palkkaama tai teet jotakin myytävää.
  Helppo päästä alkuun, kun teet pitkän ulkomaanmatkan ja katselet siellä TVtä. Suomeen tulon jälkeen ei TVtä enää viitsi kytkeä päälle.

  Reply
 • 20.7.2018 at 14:38
  Permalink

  vähän tossa petrin jutussa kyllä lähti nyppii..kyllä me itse paljon omalla jutuillamme määrämme omaa elämää, utta voihan noinkin fundeerata.

  Reply
 • 20.7.2018 at 15:28
  Permalink

  Näinhän tämä menee. Hyvä kirjoitus.Kannattaa myös katsoa jewtubesta The lie were we live (2015).

  Reply
 • 20.7.2018 at 15:29
  Permalink

  The lie we live. Sori virhe. Liikaa perjantai juomaa

  Reply
 • 20.7.2018 at 16:06
  Permalink

  Jos kiinnostaa foliohattuilla aiheen parissa, niin on olemassa teoria, joka käyttää nykyisestä rahajärjestelmästä nimeä Babylonian Money System ja se on nimenomaan suunniteltu pitämään ihmiset pelokkaina, ahneina ja itsekkäinä. Se on tehokas mielenhallinnan ja ”orjuutuksen” keino, johon liittyy väestön tiedollisen sivistyksen ja moraalisten arvojen alasajo.

  Reply
 • 20.7.2018 at 16:38
  Permalink

  Ja sä oot päätoimittaja, ja latelen itsestäänselvyyksiä jotka noin 80% ihmisistä tietää.. Pitäisköhän oikeesti sunki ottaa pää pois sieltä, ja alkaa miettii millä asia saatais muutettuu, eikä vaa valittaa.. SÄ teet elämässäs ne tärkeimmät ratkasut, eikä kukaan muu.. Kirjota ees parempia juttuja, äläkä valita!

  Reply
  • 20.7.2018 at 19:05
   Permalink

   Niin, sitä minäkin sanoin, että muutos alkaa yksilöstä.. Jos pääni on nyt ”siellä”, niin saa pysyä. Meinaat siis, ettei 250 000 lukijan vaihtoehtomedian pyörittäminen ole ”jotain”? Ok, mitä muuta minun sitten pitäisi asialle tehdä? Politiikassahan jo olen mukana, joten pyrkimys vaikuttaa sitäkin kautta on kova. Lopuksi vielä: Juttuni tuntuvat kelpaavan ihan mukavasti ihmisille, enkä minä ala ajatuksillani lukijoiden perässä huoraamaan. Jos nämä jutut tuntuvat pahalta, aina on se hesari ja iltapäivälehdet joiden pariin palata. Sitten voit ajatella että tämä kammottava lukukokemuksesi oli vain pahaa unta. Selvästi sinuakin juttu kosketti ainakin ärsyttämisen verran? Se tarkoittaa sitä, että kirjoitus osui johonkin osaan sinussa, melko kipeästi kaiken lisäksi…

   Reply
   • 21.7.2018 at 07:43
    Permalink

    Jos pyörittää huonoa ja hampaatonta vaihtoehtomediaa, se saattaa olla vain kaikille haitaksi

    Reply
    • 21.7.2018 at 18:59
     Permalink

     Kritiikkinne on varsin sisällötöntä ja siksi se jätetään tulevaisuudessa huomiotta.

     Reply
     • 22.7.2018 at 06:01
      Permalink

      Teidän lehtenne se juuri on sisällötön.

  • 20.7.2018 at 23:15
   Permalink

   Mitäs ”sä”, Shiskaba, teet, muuta kuin valitat?

   Reply
 • 20.7.2018 at 18:03
  Permalink

  ”Lisääntyminen on paha, perhe on pahempi. Isänmaallisuus on paha, suora nationalismi pahempi.”

  Kaikista pahinta on yksityisomistus (omistusoikeus on yksi yksilön kolmesta perusoikeuksista).

  Verotus ja sääntely rikkoo räikeästi omistusoikeutta. Mutta suomalaiset, myös kansallismieliset rakastavat kumpaakin, jopa vaativat niitä. Näin kansalaisyhteiskunta muuttuu pakottamisyhteiskunnaksi (poliittisen kontrollin alaiseksi).

  Ihmisten pitäisi tosiaankin herätä.

  Reply
 • 20.7.2018 at 18:19
  Permalink

  Niin, kunpa tavan kansa ymmärtäisi käyttää joukko voimaansa. Koko yhteiskunta seis ja liinat kiinni, kunnes maanpetturi poliitikot korjaavat virheensä. Mamut helvettiin, irti EU:sta ja yhteisvaluutasta. Irti puoluevallasta ja suorat kansan äänestykset kehiin.

  Reply
 • 20.7.2018 at 18:32
  Permalink

  Me elämme ”Matrixissa”. Me olemme huonommassa asemassa kuin orjat. Orjille piti isäntien tarjota asumus, ruoka ja vaatteet. Me joudumme hankkimaan nekin itse. Ja maksamaan niistä vielä veroa.

  Itse en ole herännyt töihin aamulla varmaan 15 vuoteen. Tein aikoinani osuuteni tässä yhteiskunnassa ja sen jälkeen olen levännyt laakereillani. Antanut työpaikkani seuraavalle henkilölle. Niillä säästöillä joita minulla on, niillä elän hienosti eläkeikääni asti. Tosin, en kyllä kulutakkaan. Käytän paljon polkupyörää ja kävelyä. Elintaso on matala, köyhyysrajan alapuolella mutta minä olen onnellinen. Minä olen VAPAA!!

  Vasta silloin kun ihminen ei halua yhteiskunnalta mitään, hän on vapaa. Minä en halua. Käytän autoa niin että tankillinen bensaa riittää usein kahdeksi kuukaudeksi, toisinaan kolmeksi. Polkupyörällä tulee noin 5000km vuodessa ja kävellen noin 500km. Siinä on kauppa-asiat ja viralliset asiat. marjat ja sienet kerään metsästä sekä omasta puutarhasta. Omenat ja perunat sekä polttpuut naapureiden puista.

  Se pitää paikkansa että maaseudulla 14 viikkoa työtä riittää samaan elintasoon kuin vuosi kaupungissa. Kun tuo työviikko muutetaan tunneiski työmatkoineen. Ja maaseudulla ei tarvitse hypätä samalla tavalla kuin kaupungissa. Eikä ole kiire. Jos aamulla väsyttää niin nukkuu pidempään. Ja jos tulee meieleen ottaa nokoset, niin ottaa.

  Lapset ovat jo isoja. Kaikilla on työpaikka mutta osa asuu vielä kotona. Ovat oppineet sen että oma asunto ja muutto kaupunkiin ei aina ole se paras vaihtoehto. Nuori aloittaa nyt jatko-opintonsa ja lienee valmis kahden vuoden päästä. Ei siis lorvita koko aikuisikää kuten nykynuorten tapana on.

  Kumpa useampi ihminen ymmärtäisi että kuluttaminen ja haluaminen ovat ne ansat joilla globalistit pitävät meitä pihdeissään. Sillä kun lopetin työnteon, ei tililläni koskaan ole ollut yhtä paljon rahaa. Kulut putoavat murto-osaan työelämästä mutta tulotaso ei laske paljoakaan.

  Niin että olemmeko käyneet lomamatkoilla? Emme. Sillä jokaisesta istumapaikasta lentokoneessa joka nousee tai laskee Suomen maaperälleä veronmaksajat maksavat lentoyhtiöille ”reittimaksua”. Emme halua olla mukana lihottamassa monikansallisia lentoyhtiöitä. Ja saastuttamassa luontoa. Suomi on maailman mittakaavassa todella aksoottinen maa. Kysykääe esim. matuilta tai japanilaisilta. Tai amerikkkalaisilta tai italaialaisilta.

  Reply
 • 20.7.2018 at 18:36
  Permalink

  Sanoisinko, että nykyisessä Suomen tilanteessa tuo murhe on häipyvä keskuudestamme perin luonnollista tietä, koska kohta kellään jauhonaamalla ei ole enää oravannahkoja, millä kuluttaa yhtään mitään. Jo nyt tänä päivänä Suomessa on köyhiä enemmän kuin koskaan sotien jälkeen, joilla ”kulutusjuhlat” ovat perin arkista laatua. Kuten me maksumiehet ja -naiset tiedämme kustannamme aivan toisenlaisten immeisten elämän kehdosta hautaan ilman, että heidän tarvitsee tehdä muuta kuin käydä kyykyllä. Sen sijaan poliittinen eliittimme ja EU:ssa maleksimassa olevat pöhötautiset alkoholistit sekä elämäntaiteilijat vetävät kovaa liksaa – taas jälleen kerran – meidän maksamistamme verotuloista ja jäsenmaksusta siitä, että saamme kuulua tuohon Euroopan parasiitti-yhteisön toisiinsa nalkkiin kiinnijääneiden pieru -maistereiden lihahyytelö -klöntti euroedustajien istumalihaksilla tehtyjen idiootti-ideoiden sekaisin menneiden siimakeriin-

  Reply
 • 21.7.2018 at 09:54
  Permalink

  On jeesustelua luulla, etä kansat isosti muuttaisivat elintottumuksiaan. Marjat ja sienet ja kävelyt jäävät edelleen marginaaliextremistien kontolle.

  Ongelma on silti olemassa, sille tarttis tehdä jotain. Vastustaja on liian iso ja vahva ja ovela. Itse perkeleestä tai ehkä ET:stä syntynyt hybridi-ihminen.

  Reply
 • 26.7.2018 at 00:19
  Permalink

  Hyvä kirjoitus ja jos sallitaan niin laitan tähän lyhyen viestin liittyen viimeaikaiseen sotilaspoliittiseen jännitykseen.

  Tätä voisi ehkä kutsua keskitien ratkaisuksi, ja sellaiseksi ratkaisuksi jolla ostetaan lisäaikaa ja turvataan oma, itsenäinen kansakunnan koskemattomuus.

  Suomi voisi Ruotsin kanssa yhdessä suunnitella ja rahoittaa ydinaseohjelman ja näin varustettaisiin molemmat maat omilla pienehköillä ydinase valmiuksilla. Tämä varmasti pitäisi loitolla minkä tahansa suurvallan. Suomi kuitenkin julkisuudessa tekisi selväksi että omaa ydinasetta ei ole kohdistettu ketään vastaan. Se on puhtaasti puolustuksellinen.

  Tämä antaisi Suomelle myös todellisen turvatakuun. Ei tarvitsisi arpoa tuleeko sitä apua vai ei tositilanteessa.

  1-2 miljardia vuodessa tähän hankkeeseen on pikkusumma jos rauha saadaan pidettyä ja itsenäisyys säilyy.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.