Lyypekin bussi-iskussa 10 ihmistä puukottanut epäilty 34-vuotias iranilainen Saksan kansalainen

11
Lyypekissä Saksassa eilen tapahtuneessa puukkoiskussa bussiin loukkaantui näillä tiedoin kymmenen ihmistä, joista kaksi vakavasti. Epäilty, 34 vuotias iranilainen Saksan kansalainen, on poliisin hallussa ja lisätietoa tapahtumien kulusta on alkanut tihkua medialle.

Iskusta epäillyllä oli mukanaan ”palavaa materiaalia” sisältävä reppu, mutta poliisin pommiryhmän tutkimuksien perusteella repusta ei löytynyt pommia. Euronewsin tietojen mukaan epäilty sytytti repun palamaan ennen puukotuksia. Poliisi ei ole varmistanut loukkaantuneiden määrää.

Poliisin mukaan ei ole syytä epäillä, että teolla olisi terroristinen motiivi, sillä poliisi ei näe, että epäilty olisi poliittisesti tai uskonnollisesti radikalisoitunut. Toistaiseksi miehellä ei tiedetä olleen myöskään terrorismi-yhteyksiä, joten poliisi tutkii rikosta ”normaalina väkivaltarikoksena”.

Lähde: Euronews

 

Mainos

11 KOMMENTIT

 1. Tämähän ei ollut varsinainen uutinen.
  Sellainen olisi esimerkiksi: ”Tänään ei Euroopassa yksikään muslimi ole edes yrittänyt tappaa ketään!”
  Nyt tällaiset jutut kuulostavat itsestäänselvyyksiltä, kuten ”aurinko nousi aamulla ja laskee taas illalla”.

 2. Tulee mieleen eräs suomalainen kulttileffa jossa yritetään vihjaista että ”kaapissa on vaarallinen *****” en tiedä muuta yhteyttä kuin tämän saksalaisuuden mutta kuitenkin, kevennys muutoin raskaaseen uutiseen

 3. Hah-hah! Tavallinen väkivaltarikos!
  Onko se kenties lieventävä seikka?
  Matut vittuun ja sillä sipuli!

 4. Normaalia toimintaa muslimeilta. Epänormaalia toimintaa länsimaalaisilta johtajilta, jotka sallivat tämän tapahtuvan maissaan kerta toisensa jälkeen.

 5. Mama Merkel on vastuussa tästäkin. Merkelin holtittoman toilailun takia on virranut verta jo uima-altaallinen. Milloin kantaväestöt alkavat puolustamaan itseään kun valtiot eivä siihen kykene?

 6. Entäpä on rikollinen olisi tuossa tapauksessa ollut vaaleaihoinen ja bussi täynnä ne…ke…reitä.. Mikähän olisi ollut silloin poliisien käyttämä rikosnimike teolle…

 7. Ihan normaalia matu-kommari-anarkomarko-perseilyä. Kuulunee johonkin marxilaiseen alakulttuuriin?

  Lee Ändersön varmaan myöntäisi suomen kiihkokommunistisen seuran kunniapuolikuun jis vaan voisi.

 8. Ja mihin tämä johtaa, merkel vaatii saksaa ottamaan maahan KAIKKI Lähi-idän ja Afrikan murhaajat koska niitä ei ole vielä tarpeeksi. Saksa on hullu maa kun tuhoaa itsensä vapaaehtoisesti. Jokohan Saksa pääsee kansallivaltiona lopullisesti historiaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.