Nykysuomen sunnuntaissa tänään – Politiikka elää, vaikka eduskunta on kesälomalla!

Nykysuomen sunnuntai-striimi tulee jälleen tänään klo 20:30. Aiheina mm. Nykysuomen lukijoilta kysytyt kannat pääministeri Juha Sipilästä, joka yllättäen ei tunnu olevan kansalaisten suosiossa. Keskustelussa myöskin median asenteet Trumpin ja Putinin vierailua ja miehiä itseään kohtaan, sekä muun Euroopan koventuneet asenteet maahantulijoihin.

Myöskin politiikka jatkaa elämäänsä, vaikka käytännössä päätöksenteko onkin kesälomalla. Lähetyksessä keskustellaan ajankohtaisista aiheista myöskin politiikan ja yhteiskunnan saralta.

Saavu siis puoli ysiltä kanavalle ja osallistu keskusteluun Nykysuomen värikkäästä uutisviikosta. Kerro mielipiteesi ”tuotteesta” ja voit halutessasi esimerkiksi tarjota palautetta käyttöömme, jotta voimme parantaa julkaisuamme tulevaisuudessa. Sana on vapaa ja chat on käytössä koko lähetyksen ajan.

Tervetuloa!

3 thoughts on “Nykysuomen sunnuntaissa tänään – Politiikka elää, vaikka eduskunta on kesälomalla!

 • 22.7.2018 at 17:35
  Permalink

  Ihan sama ovatko lomalla. Päätökset tehdään muualla.

  Reply
 • 24.7.2018 at 06:20
  Permalink

  Kansanedustajilla ei ole mitään virkaa nyky systeemissä. Aikaa jää kiertää vaalikarjaa katsomassa kaiken maailman kissanristiäisissä ja kesätapahtumissa täydellä palkalla. Ja nauru maittaa ahmiessa ilmaisia atrian jauhomakkaroita sormet rasvaisina. Media luo mielikuvan loppuunajetuista, lähes loppuunpalaneista raukoista. Pitkän kauden jälkeen ”huilaavat” ja latailevat akkuja, vittu mitä teatteria.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.