Kadonneen etsintä muuttui henkirikostutkinnaksi Savonlinnassa

3
Poliisi on saanut Savonlinnasta viime viikonloppuna kadonneen Anni Törnin tapaukseen liittyen runsaasti uutta tietoa, jonka johdosta asiasta on kirjattu Itä-Suomen poliisilaitokselle rikosilmoitus. Poliisilla on tämän hetkisillä tiedoilla  syytä epäillä, että Törn on joutunut henkirikoksen uhriksi. Asiaan liittyen on pidätetty yksi paikallinen mieshenkilö.

Pidätetty savonlinnalaismies on alustavassa puhuttelussa myöntänyt myötävaikuttaneensa Törnin menehtymiseen ja poliisi tässä vaiheessa viranomaiset tutkivat tapausta rikosnimikkeellä tappo.

Törniä ei ole vielä löydetty, mutta poliisi jatkaa saamiensa tietojen pohjalta etsintöjä. Etsintäaluetta on saatu rajattua epäillyn kertoman pohjalta varsin hyvin. Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa ja alkuvaiheessa olevasta tutkinnasta ei voida kertoa tämän enempää. Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää heti, kun se esitutkintaa vaarantamatta mahdollista.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Pidätetty savonlinnalaismies? No mikä mies, paikkakuntalaiset voisivat kertoa tarkemmin..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.