Jussi Halla-aho: Kun Afganistanilaiset tulevat Eurooppaan, he tuovat takapajulan mukanaan

10
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho julkaisi hiljattain Facebook-päivityksen, jossa hän pohdiskelee ”takapajuloista” Eurooppaan saapuvien kulttuurieroja paikallisväestön kanssa. Hän asettaa vastakkain sekä yleisen eurooppalaisen oikeuskäsityksen ja toimintakulttuurin mm. konfliktitilanteissa, sekä Eurooppaan saapuvien kokeman oikeuden toteuttaa omia tapojaan, olivat ne mitä tahansa. 

Halla-ahon aasinsiltana aiheeseen on Iso-Britanniassa ilmitullut tapaus, jossa afgaanimiehen kerrotaan heittäneen oman lapsensa kasvoille happoa.

– Britanniaa on viime päivinä kuohuttanut tapaus, jossa 3-vuotiaan lapsen kasvoille heitettiin syövyttävää happoa. Yksi epäillyistä on lapsen isä, ja varsinainen kohde oli oletettavasti lapsen äiti. Yleisestä käytännöstä poiketen poliisi ei ole julkistanut epäiltyjen nimiä. Tämä on ymmärrettävää, koska ainakin brittilehtien saamien tietojen mukaan kyseinen isä on turvapaikanhakija Afganistanista. Muutkin epäillyt… no, katsokaa valvontakamerakuvaa.

Poliisin hieman naiivikin lähestymistapa tapaukseen sisälsi puoluejohtajan näkemyksen mukaan juuri sen syyn, miksi maahanmuutto koetaan niin ongelmalliseksi: Kulttuurierot aiheuttavat yhteentörmäyksiä eikä siltä voi välttyä.

– Äkkiä ajateltuna tuntuu hölmöltä, että tutkintaa johtava poliisi kommentoi tapausta näin: ”Tämä ei ole oikea tapa ratkaista riitoja.”. Oikeasti siinä ollaan kuitenkin asian ytimessä. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä. Afganistan on naisten oikeuksia arvioitaessa yksi takapajuisimmista maista maailmassa. Naisten kivitykset, elävältäpolttamiset ja hapottamiset mm. kunniasyistä ovat varsin tavallisia. Kun tällaiset ihmiset tulevat länsimaihin, he tuovat takapajulan mukanaan. Heidän mielestään tämä on justiinsa oikea, suorastaan välttämätön tapa ratkaista riitoja.

Happohyökkäyksistä on tullut Britanniassa niin tavallisia, että kemikaalien myyntiä aiotaan rajoittaa, Halla-aho toteaa päivityksessään ja jatkaa:

 – Edelliseen päivitykseeni liittyen tuumailen, miltä tuntuisi, jos tällaisesta ilmiöstä pöyristyttäisiin yhtä laajasti kuin vaikkapa siitä, että joku sanoo internetissä jotakin. Että edistykselliset ihmiset marssisivat tuhatpäisenä kulkueena vaatien peliä poikki. Että meillä on unelma maailmasta, jossa naisten ja lasten kasvoille ei heitetä happoa. Sellainen olisi niin outoa, että ei sitä oikeastaan osaa edes kuvitella.

Lähde: Facebook/Jussi Halla-aho

Britannia kieltää hapon myynnin alle 18-vuotiaille – Syynä happoiskujen ”epidemia”

10 KOMMENTIT

 1. Ongelma on siinä että Sipilän hallitus ei tunnusta tosi asioita, koska Sipilän hallituksella on vihervasemmistolainen arvopohja, jonka tarkoituksena on tuhota Suomen kansa # bolshevistisella rauhallisuudella, kuten Sipilän lempi vertaus kuuluu.
  Vuodesta 2015 maahanmuuttovirasto on antanut myönteisen päätöksen jo 260 000 kehitysmaalaiselle sosiaalisiirtolaiselle.

  • Brysseliä kumartava punaliberaali punaporvarien kansanpetturihallitus, jonka alainen opetushallitus suoltaa lasten tajuntaan ja propagandakone Yle aikuistenkin tajuntaan kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätysoppeihin perustuvaa kulttuurimarxistista, erityisesti Kalergi-suunnitelman mukaiseen suomalaisten valkoiseen kansanmurhaan tähtäävää monikulttuuri-saastaa kaiken aikaa.

   Ks. ””Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”,
   http://www.magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/
   ja
   ””Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  • Lesti-Sipilä & kupp. ynnä ”serkkupojat” käärivät kylmästi RAHAA koko VOKki bisneksellä sekä kommari menopaussi Angela Merkelin makaaberin maanisella tarpeella nuolla kyseisen ämmän persettä. Eli etenkin ”pääkanisteri” Juha Sipilä on erityisen ”läheisriippuvainen” eli koukussa kyseisen elttaantuneen akan persieseen. Kun ajat ovat nämät ovat kirjainten ”peräkkäinlaittokin” sakokaivo materiaalia.

 2. Nuo urheat taliban soturit urotekoineen tuon saatanallisen islam-kultin edustajat pois täältä. Nuohan ovat elukoita. mielisairaita. Pienten lasten päälle happoa heittävä ei ansaitse ihmisoikeuksia. Rajat kiinni ja Sipilän hallitus ja osa aiemmista päättäjistä syytteeseen valtiopetoksesta.

 3. Takapajula tuo tullessaan ihmisten elämä hankaloittavan kehityksen, kieltolista tulee kasvamaan, luvat vaaditaan kohta puukkojen ja muiden teräaseiden ostoon, puhumattakaan juuri näistä kemikaalien myynnistä yms.
  Asiasta toiseen mietin miten esim pankissa suhtaudutaan siihen että täysin ylhäältä alas asti hunnutettu henkilö tulee pankkiin, tarkistaako vartija hänet? Voisin kuvitella miten käy henkilölle joka saapuu pankkiin kasvot peitettynä tai muihin julkisiin tiloihin. Onko nykyään täysin varmaa että sen hunnutuksen alla on sellainen henkilö jonka siellä oletetaan olevan, eikä esim henkilö jolla on pahat mielessä, miten voimme olla varmoja että henkilö on täysin vilpitön, emmehän voi edes varmuudella tietää onko hän mies vai nainen. Jos naamioituminen on julkisilla paikoilla kielletty niin tämä ei jotenkin vaan mene minun tajuntaani miten tässä toteutuu yhdenvertaisuus.

 4. Väännetäänpä RAUTALANGASTA:
  HAITALLISTA maahanmuuttoa edustavat ihmiset joiden tavat, perinteet ja uskonnon määräykset ovat VASTOIN
  lakejamme, demokratiaa, tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, eläinten oikeuksia ja sivistystä.
  Näiden ihmisten maahantulon vastustaminen EI ole rasismia vaan jokaisen sivistyneen valtion ja ihmisen oikeus!
  Ellei jopa velvollisuus jotta voimme säilyttää turvallisen ja sivistyneen nykyaikaisen yhteiskunnan.

 5. Suomi sahaa omaa oksaansa.
  Kuten muukin Eurooppa.
  Tämän päivän vastasyntyneet tulevat elämään aikuisina kaoottisessa helvetissä vähemmistökansoina.
  Kuvitteleeko joku että heillä on enää mitään ihmisoikeuksia?
  Kuvitteleeko joku että Euroopassa on 50:n vuoden päästä minkäänlaista toimivaa taloutta tai yhteiskuntaa?

 6. Afgaanit Afrikan neekereiden ohella ovat sitä pahinta sorttia mitä vain lännen normi-aivotoiminnalla varustetut naisväen edustajat voivat kohdata tässä visvaisessa maailmassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.