Vihreät nuoret: Kukaan ei ole laiton – Pakkopalautukset on keskeytettävä!

30
Pakkopalautukset Suomesta tänne pakolaisina saapuneiden siirtolaisten kotimaihin nousivat jälleen kansallisen keskustelun keskiöön Vihreiden eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteeri Anni Pennasen vastustettua pakkopalautuksia Helsinki-Berliini-lennolla. Nyt Vihreät nuoret ovat päättäneet ottaa julkisuudesta kaiken irti ja julkaisseet pakkopalautuksia vastustavan ja Suomen turvapaikkajärjestelmää kritisoivan kirjoituksen sivuillaan.

Kirjoituksessa mm. asetetaan syyllisen viitta nykyisen hallituksemme toimille, jonka aikana Suomeen on saapunut kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita ja satoja tuhansia ”muuten vain” oleskelulupaa hakevia.

– Yksikään ihminen ei ole laiton, vaan jokaisella meistä on jakamaton ihmisarvo ja oikeus yhdenvertaiseen kohteluun. Nämä perusasiat tuntuvat unohtuneen maamme hallitukselta, joka on vuodesta 2015 asti ajanut jatkuvia heikennyksiä ja kiristyksiä Suomen turvapaikkapolitiikkaan. Lukemattomat oikeustieteilijät, ihmisoikeusjärjestöt ja jopa eurooppalaiset tuomioistuimet ovat todenneet Suomen linjan inhimillisesti ja oikeudellisesti kestämättömäksi. Siitä huolimatta turvapaikkajärjestelmän heikennyksiin ei ole puututtu.

Kuten sanottua, Vihreät nuoret nostivat esiin myöskin pakkopalautukset, joidenka myötä ihmisiä heidän mukaansa ”saatetaan yhä heppoisemmin perustein ja yhä nopeammin hengenvaaraan”. Esiin nostetaan yksittäisenä tapauksena ”Ali”, joka Vihreiden nuorten mukaan tapettiin ”vain pari kuukautta kotiutuksensa jälkeen”.

– Erityistä huolta on syytä kantaa pakkopalautuksista. Käännytyksiä ja palautuksia tehdään yhä nopeammin ja yhä kevyemmin perustein, vaikka heppoisesti tehty päätös saattaa asettaa ihmisen hengenvaaraan. Tänä keväänä Suomesta vaaraan lähetetty turvapaikanhakija Ali tapettiin vain pari kuukautta käännytyksen jälkeen, mutta sekään ei riittänyt merkiksi nykylinjan kestämättömyydestä. Järjestelmän huutavia puutteita ei ole korjattu, ja Alin kuolemasta huolimatta käännytykset ja pakkopalautukset jatkuvat edelleen.

Kirjoituksessa vaaditaan pakkopalautuksia lopetettavaksi mm. perustuslain nojalla. Esiin nousee myöskin huoli siirtolaisten kotimaan lainsäädännöstä, jonka Vihreät nuoret näkevät ongelmalliseksi siksi, että se saattaa rangaista rikollisia mm. kuolemalla.

– Pakkopalautuksissa pelataan arvokkaimmalla mahdollisella asialla: ihmishengillä. Siksi pakkopalautukset on syytä keskeyttää, kunnes Suomen turvapaikkajärjestelmän vakavat puutteet saadaan korjattua. Me emme saa lähettää enää yhtäkään ihmistä kuolemaan. Tämä vaatimus löytyy myös Suomen perustuslaista. Perustuslain 9.4 §:n mukaan ulkomaalaista ei saa karkottaa, luovuttaa tai palauttaa, jos häntä tämän vuoksi uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu.

Voit lukea koko kirjoituksen täältä.

Lähde: Vihreät nuoret

Katso video! Vihreiden eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteeri vastusti pakkopalautuksia lentokoneessa

30 KOMMENTIT

 1. Kyllä, vinoutuneet nuoret, laiton maassolija on laiton maassaolija.

  ”Pakkopalautuksissa pelataan arvokkaimmalla mahdollisella asialla: ihmishengillä.”

  – Joten rikollisiksi todetut on saatava pysymään suomessa pelaamassa suomalaisten ihmishengillä? Olette sairaita.

 2. Mikä määrä laittomia riittää näille idiooteille ?. 100 000, 1000000, 10 000 000, 100 000 000. 1 000 000 000. Kyllä maailmassa ihmisiä riittää. Nämä tyypit haluavat tuhota kotimaamme ja kulttuurimme.

  • Mikään ei niille riitä ja Suomi, suomalaiset ja eurooppalainen rotu ovat niille ylipäätänsä vihollisia ja koko maapallo pitäisi saada ”rodullistettujen” kotiplaneetaksi. Kun järki joltakin porukalta lähtee, niin aluksi sitä ihmettelee, että voiko tuo olla tottakaan. Mutta sitä mukaan, kun näitä tapauksia tulee lisää, niin uskottava se on.

 3. Vihreiden nuorten ruikutus todistaa jälleen kerran että vihreät EIVÄT ole luonnonsuojelu puolue vaan anarkistinen terroristijärjestö joka kaiken lisäksi ajaa rodun jalostusta. Tavoitteena on suomalaisen perimän turmeleminen ja hävittäminen olemasta. Samaa tukevat myös kokoomus, keskusta, sdp, vasemmisto, siniset, rkp ja kristilliset.

 4. YLE on jo täysillä mukana ruikuttamassa laittomien puolesta:

  ”Ahdistus vastaanottokeskuksissa kasvaa – Turvapaikanhakijat aiempaa väkivaltaisempia henkilökuntaa kohtaan”

  – Jolla tietenkin implikoidaan sitä että näille väkivaltaisia tapiúmuksia todistetusti omaaville pitäisi antaa vapaa oleskelu niin eivät sitten olisi niin väkivaltaisia, suvakkivittunaamalogiikan mukaan.

  Kunnes tulee mieleen seuraava vaatimus jolloin uhataan taas väkivallalla sen saavuttamiseksi.

  • Niin juuri. ”Aiempaa väkivaltaisempia” eli olleet jo väkivaltaisia aiemminkin. Tollasia Virheet sitten tänne halajaa.

   • YLE:n toimittelijalle sattunut pieni Freudilainen lipsahdus tuossa kohdassa ”aiempaa väkivaltaisempia”.

    😀

  • Yle on kansanpetturi-hallituksen propagandakone ja sen tärkeimpiä tehtävia on suoltaa kulttuurimarxistista perversiopropagandaa, erityisesti EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista monikulttuuri-aivopesua, joka tähtää suomalaisten ja muiden eurooppalaiseen valkoiseen kansanmurhaan, ks. ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

 5. Kun ei oteta tänne ketään, niin ei tarvitse myöskään palauttaa ketään. Yksinkertaista! Ja viherhöthöt voivat olla ulisematta.

  • Tuotahan ne Saksassa jo vähän ehdottivat eli vastaanottokeskukset rajalle, jossa oikeus turvapaikkaan pikaisesti tutkitaan, mutta eipä sosiaalidemokraateille kelvannut eikä kai Merkelillekään.

   • Merkel johtaa eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti, aisaparinaan Rotschild-agentti Macron.

  • Se lienee ainut keino ulinan hiljentämiseen. Vai onko joku sitä mieltä että tätä jatkuvasti hullummaksi menevää terrorisointia katsotaan hamaan loppuun saakka? Se on kuitenkin tullut jo hidasjärkisimmillekkin varmaan selväksi ettei puheet auta joten radikaalimmat ratkaisut astuvat mukaan kuvioihin jossain vaiheessa jokatapauksessa -ilmapiiri maassa viittaa siihin että 1918 tapahtumat ovat saamassa jatkoa, jos ei nyt vielä tänä vuonna niin lähiaikoina kuitenkin.

 6. Vittu, vittu ja vitunvitunvittu!!!
  Onko noin saatanan vähä-älyisiä olemassa Suomessa joka ylpeilee maailman parhaalla koululaitoksella?
  Maassa ollaan tai maahan tullaan joko laillisesti tai laittomasti!
  Jos ette vihreät tajua, HAISTAKAA VITTU!

  • Kokoomuksen etäpesäke -samoja itiöitä molemmissa, vain toimintatapa eroaa mutta tavoite on molemmilla sama: Suomen väestö on vaihdettava.

   • Tällaista on NYKY-kokoomuslaisten, punaporvarien ”arvoliberalismi”:

    ”Orpo solvasi lottia ja veteraaneja”,
    https://blogit.perussuomalaiset.fi/reijo-tossavainen/orpo-solvasi-lottia-ja-veteraaneja/

    Kokoomuslaisten uusi polvi panee vielä paremmaksi:

    ”Pirkanmaan kokoomusnuorten Valtteri Koivunen uhittelee tuoreessa Twitterissä sylkäisevänsä jokaisen Lotta-patsaan päälle, joka hänen eteensä sattuu.”,
    https://www.suomenuutiset.fi/kokoomusnuoren-twiitit-herjaavat-lottia-immonen-yksiselitteisesti-halveksittavaa/

    Vanhaan hyvään aikaan, kun asioista vielä puhuttiin niiden oikeilla nimillä, niin tällaisia tyyppejä olisi sanottu maanpettureiksi ja olisi talutettu ”saunan taakse”!

   • Brysseliä kumartava ja nuoleskeleva PettUri Urpohan päästi syksyllä 2015 maahamme täysin vapaasti 30000 kehitysmaalaista elintasopakolOista nauttimaan p-aukiseksi velkaanneteun Suomen veronmaksajien kustannuksella ilmaista täysihoitoa.
    Härskiydessään Sipilä ja Urpo poistivat KANTA-suomalaisista leipäjonolaisista huolehtivan Hurstin aikaisemmin toimintansa tukemiseen saaman avustuksen kokonaan pois.
    Nämä ovat kaksi pikku esimerkkiä Brysseliä kumartavan kansanpetturi-hallituksen suomalaisvastaisista toimista. Polponsa ja nettikyttiensä avulla kansanpetturi-hallitus koettaa estää pirullisten toimiensa kritisoinnin diktatuurivaltioille tyypilliseen tapaan sananvapautta kuristamalla.

 7. ”Jokaisella on jakamaton ihmisarvo”. Miten ihmisarvoja jaetaan, missä niitä jaetaan. Voiko useammalla ihmisellä olla yhteinen eli jaettu ihmisarvo. Onko tätä ”jakamaton” sanaa käytetty esimerkiksi 10 vuotta sitten tällä tavoin. Sana on suvakkijargonia, jolla yritetään asia saada kuullostamaan jotenkin akateemiselta.

 8. Mielipide: ”Estäkää vihreiden terroristien pääsy valtaan!
  Eduskuntavaalit on ovella, nyt on aika ihmiset herätä!

  Vihreät terroristit ovat loistaneet milloin milläkin asialla, ja aina he rikkovat lakia kun ovat otsikoissa. Estäkää nyt hyvät ihmiset näiden terroristien pääsy eduskuntaan ja ennen kaikkea hallitukseen pääsy. Emme voi sallia terroristien säätelevän lakeja – aivan – eduskunnassa säädetään lakeja mitä Vihreät sitten rikkovat tuolla puheenjohtajansa vielä kannustaessa tällaiseen toimintaan.

  Maamme on karmeassa jamassa, täällä fanitetaan ja ihannoidaan näitä yhteiskunnan pohjalla olevia ihmisiä, jotka eivät välitä laista tuon taivaallista. He ihannoivat anarkiaa ja näiden ääliöiden (terroristien) pitäisi sitten olla maamme ”johtajia”. Ette te Suomen kansa voi näin unessa olla, että äänestätte noita terroristeja.

  Nyt herätkää ihmiset. Nuo lentokoneessa möykkäämiset, normaalien ihmisten häiriköinti, anarkian ihannointi jne. pitää saada loppumaan, ja olisi hienoa jos vaikka maamme johto kunnioittaisi lakejamme.

  HERÄTKÄÄ!

  MV-media
  Juha Korhonen”

  https://mvlehti.net/2018/08/02/mielipide-estakaa-vihreiden-terroristien-paasy-valtaan/

 9. Ihmisarvo ei ole jakamaton. Joillakin maahantulijoilla on nimittäin jopa kymmeniä henkilöllisyyksiä ja vieläpä useassa maassa.

 10. Joo kyllä meiltä vaaditaan ihmisarvojen kunnioittamista. Entäs nämä Eurooppaan väkisin änkeevät äijälaumat, Espanjaankin tullaan aitojen yli liekiheittimin ja muin asein….Miksi meidän pitäisi heitä kunnioittaa kun hekään ei kunnioita meitä. Kertoo jo Ruotsin väkivalta ja raiskaustilastotkin…..Viherpiiperot voivat majoittaa ne koteihinsa, ne laittomat ….Sillä henkilö joka ei ole saanut maassaololupaa on laittomasti maassa ja pitäisi poistaa ensimmäisellä lennolla, eikä jättää nurkkin pyörmään mahdollisena turvallisuusuhkana.

 11. Kaikki lainvastaisuus on maassa sovellettavien ja korkeimman lainsäädäntöelimen säätämien lakien vastustaminen on L A I T O N T A ! ! !
  Koska ellei lakeja noudateta ja niiden noudattamista valvota ovat ne täysin merkityksettömiä ja näin ollen tälläinen tilanne yhteiskunnassa merkitsee täydellistä A N A R K I A A ! ! ! kun järjestäytyneen yhteiskunnan elämänmeno ja siinä eläminen menettää täysin ennustettavuutensa, koska kaikki saavat tehdä mitä hyvänsä ja jättää tekemättä mitä hyvänsä. Tällainen yhteiskunta on kuin Irak heti Yhdysvaltain miehitysjoukkojen poistuttua kivikauteen pommittamastaan maasta, jossa sisäinen järjestys kaatui yksinkertaisesti siihen, ettei enää ollut poliittista järjestelmää, joka nojautuisi poliittisiin puolueisiin, jotka sisällissodan kaltaisessa avoimessa tilanteessa eivät pääse keskinäiseen yhteisymmärrykseen siitä mikä poliittinen puolue hallitsee, koska niitä ei ole edes ollut olemassa ennen presidentti / diktaattori Saddam Husseinin hallituksen kaatamista sekä eri etniset ryhmät eivät pääse sopimukseen keskinäisistä voimasuhteista ja valtasuhteista, koska niiden väliset suhteet ovat äärimmäisen tulehtuneet, jotka ovat saaneet muhia piilossa Saddam Husseinin tyrannimaisen hallinnon aikana, jolloin vankilat olivat täynnä poliittisia vankeja ja heitä pyrittiin ensisijaisesti teloittamaan pois päiviltä uhkaamasta yksinvaltiutta.

 12. afgaanien ihmisarvo löytyy afganistanista, irakilaisten irakista ja niin edelleen.
  Suomesta niille löytyy vain suomalaisten kalliisti maksama taikaseinä, ja sen takia täällä notkuvat.

 13. Vieläkö toukopouko oikein tosissaan haavailee pääminsteri pestistä. Siis kommunistivihreät hyväksyvät Suomen lakien rikkomista. Mykkänen myös äkkiä vaihtoon, vihreiden puolelta löytyisi sopivaa seuraa.

 14. Eikö ”Ali” ollutkaan yksittäistapaus? Miksei se toimi koskaan toisinpäin? Jos joukkoraiskausten ja turvattomuuden määrä kasvaa huomattavasti on aina kyse yksittäistapauksista. Jos yksi ”Ali” väitetysti kuolee palattuaan kotimaahansa, on kyse kammottavasta varmasta kuolemasta joka koskee jokaista juhlapaikanhakijaa. Seuraavaksi varmaan pitää raijata kaikki muutkin ihmiset pois sieltä ”Alin” kotimaasta kun on siellä niidenkin ihmisten vaarallista olla jotka sinne on jääneet, ”Alin” tappajat mukaan lukien. Sitten kun koko maa on tyhjä ja ne ihmiset kaikki suomessa poissa kotimaansa vaaroista niin maailma pelastuu.

 15. Tämmöinen huhu pyörii tosta karkoitettavasta. En tiedä onko totta, mutten lainkaan ihmettelisi jos.

  ”- Nyt on paljastunut että koneessa palautettavana ollut henkilö oli todennäköisesti 24-vuotias Muhammad Algharbi Mughtasib. Mughtasib oli tuomittu alaikäisen tytön pakottamisesta seksuaaliseen tekoon Raumalla vuonna 2016. Mughtasib oli todettu vaaralliseksi, joten sen takia häntä oli saattamassa 4 poliisia.”

 16. Tässä asiassa olen paljolti samaa mieltä Vihreiden kanssa. Vika ei ole siirtolaisissa vaan meidän sosiaaliturvassa.

  Amerikan nousukausi, käytännössä 1800-luku, perustui rajat auki -politiikalle: Raja on auki. Tervetuloa! Valtio ei mitenkään puutu siihen miten elantosi tienaat.

 17. Jokaisen rohkean vihreän on noustava seisomaan myös niissä lentokoneissa joissa irakilaiset, somalit ja afgaanit ym. ovat menossa lomalle kotimaihinsa, ei heitä saa päästää lentämään turmioonsa ja varmaan kuolemaansa!!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.