Jyrki Åland: Tyyntä myrskyn edellä

7
Turvapaikanhakijat ovat aiempaa väkivaltaisempia vastaanottokeskusten työntekijöitä kohtaan. Huoli herää, että koska tuo pahaolo purkaantuu väkivaltana ja ääriajatteluna vastaanottokeskusten ulkopuolelle. Pitäisikö asiasta olla huolissaan ja mitä sille pitäisi tehdä?

Oletko kysynyt itseltäsi – Miksi poliisi ei kerro koko totuutta turvapaikanhakijoihin liittyvien rikosepäilyjen kasvusta? Vaikenemisen syynä on se, ettei poliisi halua lietsoa muukalaisvihaa ja lisätä sitä kautta ongelmia entisestään. Sillä onhan sillä kaitsettavanaan yli 9 000 kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa.

On sanomattakin selvää, että tänne Suomeen väärin perustein tulleet kärsii masennuksesta ja ovat ahdistuneita. Osa on ilmoittanut väärän henkilöllisyyden ja esiintyy muuna kuin omana itsenään. Ikävä kyllä valheessa eläminen on raskasta ja käy psyykeen päälle. Monet ovat tulleet omien sanojensa mukaan alle 18 ikäisinä, mutta ovatkin 20–30 vuoden iässä. Osalta on sormenjäljet poltettu ja kuka tietää kuinka moni on entisiä taistelijoita ties mistä ryhmittymästä.

Tuossa 9000 hengen joukossa on monta tarinaa ja mikään ei ole niin kuin väitetään. Oman osansa soppaan tekee niin sanotut pakolaisten puolustajat. Nämä vasemmistolaiset, vihreät ja muut suvaitsevaiset on jo pitkään ruokkinut ajatusta siitä, että ketään ei pakkopalauteta ja kaikki saavat jäädä. Tämä valhe ja illuusio ikävä kyllä konkretisoituvat nyt turvapaikkaturistille.  Usko siihen että saisi jäädä, on katoamassa.

Ikävä kyllä pakolaiset ovat joutuneet poliittiseksi pelinappulaksi. Liberaalit maailmanhalaajat lupaavat, vaikka mitä ja suurin osa lupauksista on vain pelkkää puhetta. Jotta lupaukset voisi pitää, niin se tarkoittaisi koko turvapaikkajärjestelmän romuttamista. Nyt puheen aiheena on pakkopalautusten lopettaminen, mikä on täysin absurdi ja järjetön ajatus. Esimerkiksi pakkopalautukset kokonaan pysäyttämällä loisimme hyvin todennäköisesti avoimen portin vaarallisista maista tulijoille. Kaikki tietää, että tämä ei voi olla vaihtoehto. Pahinta on, että tämä poliittinen peli romuttaa turvapaikanhakijan viimeisenkin toivon.

Tilastot on karua luettavaa. Maahanmuuttoviraston mukaan vastaanottokeskuksissa kirjoilla olleiden määrä vähenee, mutta turvallisuusilmoitusten määrä nousee. Käytännössä tämä tarkoittaa, että mitä vähimmäksi väkimäärä tulee, niin ahdistus, pelko ja siitä syntyvä väkivalta lisääntyy. Riskit siitä, että taas tapahtuu jotain ikävää vain kasvaa.

Mietitään jos vaikka promille tuosta 9000 hengen joukosta radikalisoituu samalla tavalla kuin Turun terrori-iskun tekijä, niin se tarkoittaisi yhdeksää potentiaalista ja todellista uhkatilannetta. Puhumattakaan muusta väkivallasta joka kohdistuu suomalaisiin. Elämme siis kriittisiä aikoja täällä Suomessa. 18.8 terrori-isku muistutti meitä siitä, ettemme elää enää lintukodassa.

Mitä sitten tehdään tämän ongelman kanssa? Tiedämme, että riskit uudelle terrori teolle on kasvanut, vaikka siitä ei meille kerrotakaan. Kuka tahansa voi taas heilua puukolla tai varastaa auton ja ajaa väkijoukkoon. Meillä on iso ongelma käsillä. Irak ei huoli omia kansalaisiaan takaisin mikäli he eivät halua palata. Palautus lentoja tehdään liian vähän, koska poliisin resurssit eivät riitä. Mikä pahinta tämä levoton joukko saa vapaana kulkea meidän joukossa.

Ehdottomasti meidän pitää pyrkiä siihen, että laittomasti maassa olevat otetaan talteen ja heitä ei päästetä vapaasti liikkumaan, niin Suomessa kuin muuallakaan Euroopassa. Nopea palautus lähtömaahaan on armeliain teko mitä voimme tarjota.

Me emme ole vielä ehtineet selvittämään vuoden 2015 sotkuja, kun meillä on jo uusi maahanmuuttokriisi käsillä. Välimeren rannoilla on satoja tuhansia Afrikan mustia miehiä tulossa tänne kokeilemaan onneaan. Mitä opimme tästä nykyisestä kriisistä? Pidetään rajat valvottuina ja jos tänne joku otetaan, niin pääsy yhteiskuntaan vasta sitten kun taustat on tarkastettu.

Jyrki Åland

Mainos

7 KOMMENTIT

 1. Tavallinen kansa vaati rajatarkastuksia ja maahantunkeutujien tulvan pysäyttämistä jo elokuussa 2015 Totuus ”turvapaikanhakijoiden” laadusta selvisi viimeistään hetkellä, jolloin Kirkkonummen Evitskogiin linja-autolla tuotu rintamakuntoisten nuorten miesten parvi purkautui hyysärimammojen eteen. Silloinen sisäministeri Petteri Orpo vastasi kansan vaatimuksiin röyhkeästi ja ylimielisesti rasistikorttia heilutellen.

 2. Kyseessä on tikittävä aikapommi, josta vaikenemalla kuvitellaan sen häviävän sillä pois kun ”pahan nimeä” ei sano. Aivan kuten Suomen kansankulttuurissa ”Karhulle” oli lukuisia kiertoilmauksia sen vuoksi ettei tuota metsän jättiläistä sen nimen sanomalla loidittaisi karjan kimppuun, joka oli tuolloisina aikoina kaskeamisviljely muotoa harjoittavien viljelijöiden kuolinisku, sillä yhdenkin lehmän arvo perheelle oli niin kallis, että se tiesi seinän nousemista pystyyn tuolloisessa kurjassa ja alkeellisessa maassa, jossa pysyttiin ja kaaduttiin saappaat jalassa lähtemättä merten taa kitisemään ja suorastaan vaatimaan vastikkeetonta ylöspitoa tyhjän vastineeksi.

 3. Ylewatch-blogisti:

  ”PAKOLAISPOLITIIKAN HÖLMÖLÄISKANSAT SUOMI JA ESPANJA

  Itä-Euroopassa on jo pitkään huolehdittu siitä, että kansan tahtoa noudatetaan ulkomaalaispolitiikassa. Visegrád-maat Puola, Tšekki, Slovakia ja Unkari eivät ole epädemokraattisen Euroopan Unionin painostuksesta huolimatta suostuneet ottamaan Euroopan ulkopuolelta tulevia kehitysmaiden elätettäviä. Jopa lännen puolella Itävallassa ja Tanskassa ulkomaalaispolitiikkaa on tänä vuonna reivattu enemmän kansan tahdon suuntaan. Esimerkiksi Itävallassa on karsittu kovalla kädellä vetovoimatekijöitä, jotka houkuttelevat kolmannen maailman vapaamatkustajia hunajapurkille.

  Sen sijaan Suomessa verotuloja lypsetään loputtomasti kognitiivisesti haasteellisen afrikkalaisväestön elättämiseen, maassa pitämiseen ja jopa maahan houkuttelemiseen ”huutavan työvoimapulan” verukkeella. Verohyötyjen lypsämisestä muukalaisillle eivät ole vastuussa vain kaunaiset punavihreät ”maailmanparantajat”, vaan ensimmäisenä köyttä pitäisi viritellä lyhytnäköisen ahneille talousoikeistolaisille.

  Euroopan ulkopuolella Suomen maine hölmöläismaana korostuu turvapaikan hakumenettelyssä. Yle tv 1:n puoli yhdeksän uutiset kertoivat eilen (kohdasta 5:35 eteen päin), että Suomessa turvapaikkaa voi hakea hylkäyspäätöksen jälkeen loputtomasti, mikä on puolestaan synnyttänyt maahan valtavan joukon ulkomaalaista joutoväkeä, joka notkuu iät ajat pakolaiskeskuksista tai ”maan alla”. Pois heitä ei saada, koska Demlan juristit auttavat tekemään aina uuden valituksen, vaikka edellisestä ei ole vielä edes muste kuivunut. Samalla loputon valitusrumba on taannut ihmisoikeusjuristeille alati kasvavan leipäpuun, jonka suomalaiset veronmaksajat kustantavat. Jopa tärviölle menneessä Ruotsissa turvapaikkavalitusta ei voi tehdä neljään vuoteen edellisestä hakemuksesta. Jostain syystä maamme lainsäädännössä saa vapaasti hääriä suomalaisvihamielinen sinipunablokki, joka ei tee mitään tällaisen porsaanreiän tukkimiseksi. Kyse on imeisestä tahallisuudesta, jonka motiivina lienee hölmö vieraskoreus ja hyödyttömien maahantunkeutujien maassa pitäminen keinolla millä hyvänsä…

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/08/pakolaispolitiikan-holmolaiskansat.html

 4. Unkarin kansa ei ole äänestänyt vallankahvaan EU-diktatuurin korruptoimia maanpettureita, jotka toteuttaisivat Kalergi-suunnitelman mukaista oman maansa ja muiden eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa:

  ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Siinä olisi opittavaa viherkommunisti-toimittajien dominoiman valtaVALEmedian tyhmentämille suomalaisille äänestäjille!

  • Suomen tuhoajien hyödyllisten idioottien olisi korkea aika järkiintyä ja äänestää Brysseliä kumartavat maanpetturit pois vallankahvasta:

   ”Sisäministeriö valmistautuu kriisitilanteissa massamaahanmuuttoon mutta EI RAJOJEN SULKEMISEEN”,
   https://www.kansalainen.fi/sisaministerio-valmistautuu-kriisitilanteissa-massamaahanmuuttoon-mutta-ei-rajojen-sulkemiseen/

   Artikkelin mukaan mm.
   ”“Vakava kriisi”, tulijoita jopa 1 000 000 tai enemmän

   Raportin mukaan on olennaista, että kun kriisi on vakava ja tulijoita on miljoona vuodessa tai enemmän, otettaisiin käyttöön muun muassa kotimajoitukset. Suomessa on noin 3 000 000 asuntoa, joissa useimmissa on runsaasti neliöitä asuttaa ihmisiä. Lisäksi lämmitettyjä varastoja on runsaasti. Vaikka vastuu vastaanotosta on valtiolla, kapasiteettien ylittyessä tilanne kysyisi kuitenkin kansalaiskulttuuria ottaa vastaan turvapaikanhakijoita.

   Valmiuslain sisältöä ja erityisesti säätelyä tulisi miettiä ennakoivasti, esimerkiksi mitkä ovat sopivat ruuan laadun vaatimukset. Lisäksi kansalaisten omistamien rakennusten ja ajoneuvojen käyttöönotto-oikeuksia tulisi miettiä myös sisäministeriön hallinnonalan näkökulmasta.”

   Yllämainitun perusteella pitäisi jo tyhmimmänkin pökkypään ymmärtää, millaiset sudet ovat tällä hetkellä päättämässä heidät valtaan äänestäneiden lampaiden asioista!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.