Tuntematon tummaihoinen mies tunkeutui väkisin asuntoon ja ryösti asukkaan Helsingin Pihlajamäessä

Tuntematon tummaihoinen mies tunkeutui poliisin tietojen mukaan Helsingin Pihlajamäessä sijaistevaan asuntoon ja anasti uhkailun keinoin asukkaalta omaisuutta. Tapahtumat saivat alkunsa viime viikon lauantaina 4.8.2018 aamuyöstä kello kahden aikoihin, kun Rapakiventie 2:ssa asuva henkilö havaitsi asunnossaan entuudestaan tuntemattoman nuoren miehen.

Mies uhkasi asukasta väkivallalla ja vei sen jälkeen asunnosta omaisuutta. Tämän päälle tekijä pakotti asukkaan hankkimaan lisää omaisuutta asunnon ulkopuolelta. Tutkinnassa on saatu selville, että tekijä todennäköisesti asuu tai ainakin oleskelee usein Pihlajamäessä ja viranomaiset pyytävätkin nyt kansalaisten tietoja asian selvittelemiseksi.

Tekijän tunnusmerkit

Tekijä on noin 20 – 30 -vuotias tummaihoinen mies. Uhrin kuvauksen mukaan tekijä on mahdollisesti mulatti. Mies puhui suomea ja hänen puheessaan esiintyy ns. ärrävika. Mies on pituudeltaan n. 175 – 180 cm ja hän on ruumiinrakenteeltaan ja kasvoiltaan hoikka. Miehen hiukset ovat kiharat. Tapahtumayönä mies oli pukeutunut harmaaseen löysään collegehuppariin ja tummiin collegehousuihin.

Esitutkinnan tässä vaiheessa asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä. Tutkinnallisista syistä poliisi ei avaa tapahtumien yksityiskohtia uhrin iästä tai sukupuolesta, asuntoon tunkeutumisesta, väkivallalla uhkaamisesta eikä anastetun omaisuuden laadusta tai määrästä.

Poliisi pyytää tietoja miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Tiedot voi ilmoittaa päivisin virka-aikana Helsingin poliisin numeroon 0295477151 ja sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

 

10 thoughts on “Tuntematon tummaihoinen mies tunkeutui väkisin asuntoon ja ryösti asukkaan Helsingin Pihlajamäessä

 • 8.8.2018 at 17:57
  Permalink

  Mahdollisesti mulatti siis pikmenttivammainen kädellinen muriaani,näiltä afrikansarven moniottelioilta tuollaisetkin duunit onnistuu.

  Reply
 • 8.8.2018 at 18:51
  Permalink

  Mikäs, mikäs rehellisyyden puuska Helsingin poliisiin on iskenyt, kun oikein tuntomerkkejä kerrotaan rodullistetusta? Raa’an väkivallan uhkan täytyy olla merkittävä että tällä tavalla menetellään.

  Reply
 • 8.8.2018 at 19:07
  Permalink

  Tämä mies vaipuu unholaan tekoineen päivineen, vai pitäisikö sanoa ”yöhölään”? Polpo tuskin tuhlaa arvokkaita resurssejaan kansallismielisten kurittamisesta. Onhan se niin penteleen jännää tonkia ihmisten hyysinalusia ja perata kaikki ”rasismi” pois mitä vain löytyy. Ennen wanhaan taantumuksellisena aikoina, jolloin itkettiin ”Sinivalkoisen selostajan” kanssa, *Paavo Noponen (1930-2016) suomalaisten urheilijoiden kunniaikkaista urheilusuorituksista – siis tuolloin ennen jopa tuota aikaa vietiin nimismiehelle nippu rotanhäntiä todisteeksi ja tapporahan vastineeksi onnistuneista tuholaisten metsästyksestä ja näin tehden parannettiin yhteiskunnan hygieniaoloja ja estettiin lukuisien tautien leviämisen tuolloin vielä vailla vitamiinipitoisia ulkomaan herkkuja vailla olevan huonon vastustuskyvyn omaavien suomalaisten turvaksi, jonka oli ”nautittava” perunaa ja silakkaa. Jota muuten muuan pääministeri ennen 1990-luvun lamakaustia oli peräti Aamu-TV:ssä essu päällä opettamassa kuinka tätä ”jalokalaa” on köyhän kansan laitettava, että siitä tulee maistuvaa ja loppuu kansan ainainen marmatus, joka on vain toisinto juutalaisten erämaavaelluksesta Egyptin orjuudesta Mooseksen johdolla Luvattuun maahan. Tosin suomi-köyhillä ei ollut kultaa senkään vertaa, että olisivat saaneet edes teetettyä Miina Äkkijyrkällä edes kultaista miniatyyrilehmää, johon tovonsa heittäisi!

  *Lisättäköön vielä kuriositeettina Paavo Noposen kohdalla, että Reporadion aikaan 1960-luvulla kyseinen isänmaallinen ääni joutui tuolloisten taistolaisten äärikommunistien vainon kohteeksi radion sisällä ja taisipa Paavo Noponen olla ”hyllytettynä” jonkin aikaa tai ainakin häntä painostettiin muuttamaan selostus tyyliään vähemmän isänmaan rakkaammaksi ja hehkuttavan vähemmän suomalaismenestyksistä suurkisoissa. Eli hänenkin olisi pitänyt polvistua Leninin mausoleumin edessä ja suutelevan Neuvostoliiton lippua ja iloitsevan kommunistiblokin ylivertaisesta menestyksestä imperialististen kapitalistien murtuessa sen alla.

  Reply
 • 8.8.2018 at 21:50
  Permalink

  Mulatti viittaa siihen että törkeä ryöstäjä on jonkun vihervasemmistolaisen kohdusta pulpahtanut tuliainen. Tapaus on todiste myös siitä, että rotuja seikoittamalla syntyy saatanan hedelmiä.

  Reply
  • 9.8.2018 at 07:00
   Permalink

   Olin juuri kirjoittamassa täsmälleen samaa. Sekarotuisuus on ei pelkästään yhden vaan KAHDEN rodun murha -peruuttamaton. Luonnonvastainen.

   Reply
 • 9.8.2018 at 06:19
  Permalink

  Asukkaan täytyy olla samaa kädellistä porukkaa ja vaikuttaa suojelurahan keräämiseltä tai vastaavalta. En oikein voisi kuvitella että joku mulatti tulee uhkailemaan kantasuomalaista omaan kotiin.No olishan se kiva antaa vähän vauhtia pesäpallomailan kanssa.

  Reply
 • 9.8.2018 at 08:09
  Permalink

  Hesari julkaisi kyseisen tapauksen, eikä tietenkään maininnut että kyseessä oli neekeri!

  Reply
 • 9.8.2018 at 08:10
  Permalink

  Olisiko Neekereille porttikielto Suomeen ratkaisu?

  Reply
 • 9.8.2018 at 17:42
  Permalink

  Näitähän nyt tulee tapahtumaan Onneksi jätti asukkaat henkiin

  Reply
 • 11.8.2018 at 11:26
  Permalink

  60.000 volttia kytketty ovikarmeihin yön ajaksi, tervetuloa kylään.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *