Nuori nainen joukkoraiskattu Hyvinkäällä – Tekijöinä ulkomaalaistaustaiset, vieraskieliset miehet

15
Hyvinkäällä Riihimäenkatu 20 kohdalla läheisessä metsikössä tapahtui perjantaina  27.7 aamuyöstä joukkoraiskaus. Tekijöinä oli kolme miestä, jotka uhrin kertoman mukaan ovat ulkomaalaistaustaisia ja he puhuivat uhrille vierasta kieltä.

Poliisi on kiinnostunut epäiltyjen tekijöiden liikkeistä. Valvontakameran kuvien mukaan kolmen miehen seurue on nähty liikkuvan klo 02.26 aikaan Jussintorin suunnasta Hämeenkadulle ja siitä klo 02.32 Siltakadulle kohti Riihimäenkatua.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa vihjeitä valvontakameran kuvassa näkyvien henkilöiden tunnistamiseksi.

Kaikista tapaukseen liittyvistä havainnoista tai vihjeistä voi ilmoittaa numeroon 0295 436476 tai sähköpostitse vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Kesäkuussa julkaistun poliisibarometrin mukaan niiden nuorten naisten osuus, jotka kokevat, että heitä ei ole koskaan elämänsä aikana seksuaalisesti ahdisteltu, tai että he eivät ole koskaan kohdanneet seksuaalista väkivaltaa, on  nyt vuonna 2018 noin 10 prosenttiyksikköä pienempi kuin vielä vuonna 2010. Samainen barometri myöskin kertoo, että vain 17% ahdistelu- tai muista seksuaalirikoksista ilmoitetaan poliisille.

Muokattu klo 20:06- Lisätty päivämäärä ja lähdelinkki.

Lähde: Poliisi

 

15 KOMMENTIT

 1. Petturi Urpon ja viherkommunistien sydänkäpysiä, joille on pidettävä rajat auki taivasta myöten.

 2. todellakin jättää kysymyksen varaan , jos tuo ominaisuus on rakeuttaa ihan normaalissa kuvankäsittelyohjelmassa

 3. Ovatko Aki, Make ja Pera omaksuneet monikulttuurisia (islamilaisia) vaikutteita vai onko kysymyksessä rauhanuskonnon saaliin jako?

 4. Ainut keino näiden jatkuvasti lisääntyvien joukkopuskaraiskausten torjumiseen on kantaväestöstä koostuvien katupartioiden lisääminen ja organisoitu toiminta. Suomen päättäjät ja heidän alaisuudessaan toimiva poliittinen poliisi on täysin haluton puuttumaan maatamme terrorisoivien muukalaisten rikoksiin ja sen ainoaksi tehtäväksi onkin muodostunut selitellä omaa tekemättömyyttään milloin minkäkinlaisilla ”tutkimuksilla” joiden ainut tarkoitus on luoda vääränlaista turvallisuuden tunnetta.

  • Ei katupartiot riitä. Tarvitaan kaarteja. Tarvitaan tiedustelutietoa missä petturipäättäjät liikkuvat ja oleskelevat.

   Kansa ottakoon kiinni nämä raiskaajat ja kansanoikeus tuomitkoon.

 5. Dna testit pakollisiksi kaikille näille ulkomaalaisille jo tänne tullessa niin vähenee nämä teot ja saadaan varmasti kiinni.

  • Joukkoraiskaukset eivät kuulu seksuaalikäyttäytymisen alaan lainkaan, vaan ovat sotatoimi valloitettavan alueen väestön alistamiseksi. Jokainen raiskattu nainen vie alueen miehiltä tai vastaavilta lauman vartijoilta kunniaa ja arvovaltaa. Suomalaisilta on viety mahdollisuus puolustaa omaan kunniaansa moni eri keinoin, joista feminisoiva tai ylisivistävä miesten kasvatus ja koulutus ’soijapojiksi’ on yksi. Pahinta lienee päättäjätason ja osin virkavallan häpeällinen kaksinaamaisuus. Ne tuottavat matulaumat maahan, hyysäävät niitä ja jättävät suomalaiset oman onnensa nojaan ja yrittävät kieltää katupartiot tai tilanteen kritisoinnin.

 6. Tekevät sitä mitä parhaiten osaavat, valtiovalta suojelee ja hyssyttelee. Miksi ihmiset alistuvat tähän joukkoraiskaajien mellastamiseen. Tosin valtiovalta on antanut hyväksyvän singnaalin sensuurin muodossa näille elukoille, raiskatkaa koska olette suojassa rasismilta suojelun takana ja natseja on joka paikassa.

 7. Kehitysmaissa kuten vielä Etelä-Amerikkaakin voi kutsua, koska siellä vielä vallitsevat primitiiviset lait, jotka nk. ”kyläoikeuden” päätöksellä silppuavat moiset rikolliset siihen kuntoon, että raiskaajan ura kokee paskaisen lopun, joka varmistaa sen, ettei samat tekijät ole asialla seuraavalla kerralla. Ja ne ”uudet” sitten saavat aikanaan saman kohtelun perin vihastuneelta väeltä, jotka koostuvat molemmista ”oletetuista” miesten piestessä olan takaa ja naisten lisätessä ”omiaan” niin, että ”rytmi” on kiihkeää latino tyyliä.
  Jälleen rikastuttajat tekivät sen, minkä lesta Sipilä & kumpp. ovat heidät tänne tuoneet tekemään. Ajatukset ovat raiskatun naisen luona, enkä muuta voi enää nyt kuin toivottaa voimia tässä lestaisessa ja soroslaisessa Euroopassa ja Suomessa, joka ”varautuu” 100 000 runkkarin vastaanottamiseen ja heidän kankiensa voiteluun. Tuota vosi kutsua jo varsinaiseksi ”elinkaupaksi”, jossa ”pötköä” riittää kuin K-kaupan Väiskillä lauantaimakkaraa lasisessa vitriinissä. Mutta sitä vastoin muhammedin halal molo kihisee raato matoja ja koko kylän rutsaiset geenit, joka tekee Suomesta kuin ammoisen aikojen tarustojen Kreikan, sillä tämä maa tullaan tuntemaan täynnänsä vähämielisistä kykloopeista. joilla on päässään vain yksi silmä ja kyttyräselkä kuin Notre Damen kellonsoittajia.

 8. Pääministeri Juha Sipilän kolmikerroksinen talo sijaitsee merellisellä asuinalueella Etelä-Sipoossa.
  Naapuruston asukkailla on käytössään yhteinen pienvenesatama.

  • Pääministeri Juha Sipilän talo sijaitsee Västerskogissa, Sipoossa.

   Helikopterilla ilmasta kuvattu pääministerin talo.

 9. Tuosta poliisin julkaisemasta vihjekuvasta näkee ihan selvästi että se on vain valokuva monitorin ruudulta. Musta palkki kuvan yläreunassa paljastaa asian. Osa monitoria on jäänyt kuvaan. Kehtaavatkin väittää Hyvinkään kaupungin kameroita huonolaatuisiksi, kun selvästi tuon huonon kuvanlaadun syy on poliisin omissa menetelmissä.

  https://www.aamuposti.fi/artikkeli/704498-raiskaustapausta-yha-tutkiva-poliisi-toivoo-valvontakamera-aloitteen-lapimenoa

  https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/694503-hyvinkaan-joukkoraiskaus-kuohuttaa-tunteita-miksi-poliisi-ei-julkaise-lisaa

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.