Rothschild huolissaan maailmantaloudesta – Syyttää luonnollisesti mm. Trumpia

10
Talousmoguli Jacob Rothschild näkee, että mahdollisuudet globaalille yhteistyölle vähenevät mm. Donald Trumpin kaltaisten johtajien myötä ja että nykyinen kehitys voi muuttaa koko globaalin talousjärjestelmän, joka on ollut voimissaan sitten toisen maailmansodan lopun.

Rothschild on huolissaan mm. siitä, että vuosikymmenen mittainen pörssikasvu saattaa olla tulossa päätökseensä ja kasvun päättymisen tuovan mukanaan uuden talouskriisin. Suurin yksittäinen huolenaihe hänen mukaansa on kauppasota USA:n ja Kiinan välillä sekä euroalueen ongelmat. Euroalueelta Rothschild nostaa esiin valtioiden ylivelkaantumisen ja inflaation.

– 9/11 iskut ja 2008 alkanut talouskriisi sai maailman työskentelemään yhdessä, yhteisen päämäärän eteen. Nykyisin yhteistyö on osoittautunut paljon vaikeammaksi. Tämä asettaa vaaraan (toisen maailman-)sodan jälkeisen talous- ja turvallisuusjärjestelmät. Talous on kasvanut ennätykselliset kymmenen vuotta peräkkäin. Nyt näemme tiettyjen alojen heikkenevän: IMF todella on ennustanut kasvun hidastumista, Rothschild toteaa

Näkyvissä on hänen mukaansa myöskin kansainväliset mittasuhteet saava valuuttakriisi Yhdysvaltain dollarin osalta, FED:n toimesta harjoitetun valuuttapolitiikan myötä.

Populistiset ja protektionistiset johtajat, kuten Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tekevät Rothschildin mukaan vähemmän uskottavaksi, että kansakunnat ratkaisisvat ongelmat yhdessä. 

Jacob Rothschild on vuosatoja vanhan pankkiirisuvun vanhin edustaja. Viime marraskuussa Lordi Jacob Rothschildin huhuttiin kuolleen lento-onnettomuudessa. Tämä paljastui lopulta uutisankaksi ja Rothschild, 81, tuntuu olevan yhä hengissä ja tolkuissaan.

Lähde: RTMarkku Lindström/ Fria Tiden

10 KOMMENTIT

 1. Trumpin olisi syytä kohdistaa välittömästi drone isku Rothschildien pankkisukuun, kunnes yhtään perkelettä koko suvusta ei jää maan päälle. Sama temppu Sorokselle ja Rockefellerille ja niiden suvuille. Sodat, islamisaatio ja ilmastohuijaus loppuisivat siihen ja ihmisillä olisi hyvä planeetta elää.

 2. Ihmiskunnan arkkivihollisiin kuuluvat Uuden Maailmanjärjestyksen pääarkkitehti ja sotarikollinen Henry Kissinger, kahteen Illuminati-verilinjaan kuuluvat Rockefeller sekä kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild kuuluvat myös Bilderberg-sisäpiirin. Mm. näiltä monet suomalaisetkin maanpetturi-poliitikot ovat käyneet kuuntelemassa ohjeistusta Bilderberg-kokouksissa. Rotschild hallitsee myös läntistä velkaponzi- eli velkahuijaus-rahajärjestelmää, johon maanpetturi-poliitikot kytkivät Suomenkin euron avulla.

 3. Talousmoguli?
  Vittu kaikkien konnien äiti, isä, veli, serkku, sisko ja kummi!
  Eikö kansat saatana jo tajua miten meitä vedätetään?
  Näillä roistoilla on varastettua omaisuutta, osakkeita ja rahaa veroparatiisit, tilit, taskut, peräsuolta myöten täynnänsä.
  Jokainen kyrpä päämies ympäri maailman on tämän Bilderbergiläisen eliitin ja illuminaatin lahjoma.
  Tarvitaan oikea, siis ihan OIKEA VALLANKUMOUS ja rötösherrat jalkapuuhun tervassa ja höyhenissä uitettuina.

  • Oikea vallankumous. Niinpä.
   Sellaista ei tule milloinkaan jonkun oikeamedia joukon ja perussiionistien johtamana – pikemminkin päinvastoin, mennään yhä syvemmälle uuteen maailmanjärjestyksen kun nuo mainitut onnistuvat kiinnittämään yksinkertaisten kansalaisten huomion toisarvoisiin asioihin ja niin päättömät kanat jatkavat keskinäistä taistelua muruista.

   Vain se joka ymmärtää miten (ja kenenkä omistamana) globaali talous, geopolitiikkoineen, ase-
   & energiateollisuuksineen on mitään toivoa ymmärtää missä mättää.

 4. NWO voi huonosti Trumpin läiskiessä sitä oikealta ja vasemmalta. Se saa vielä täyden suoran osuman kunhan odotetaan.

 5. Joopa joo. Nämä globalistipankkiirit ovat oikeasti huolissaan lähinnä siitä, että Trumpin politiikka hidastaa varallisuuden keskittymistä rikkaille. Sehän on aina vaarallisinta jos duunarillekin jää jotain käteen.

 6. Mahtaa tuokin miljardööri nyt olla aivan keppikerjäläisasemassa ja syypää moiseen on tietenkin itse pääpiru goyim Donald Trump.

 7. Tästä noidankehästä ei ikinä tule loppua ennen kuin joukko miehiä laittaa kovat lippaisiin ja tekee sen mitä täytyy tehdä. (tämä ei ole kehoitus tai yllytys mihinkään rikokseen)

  Kaikki muu on haihattelua ja itsepetosta. Näitä herroja ei pysäytetä mielenosoituksilla ja marsseilla.

  Rothschildit on mitä ilmeisimmin antanut käskyn tuhota Infowarsin ja Alex Jonesin.
  Nehän on Facebookin, Youtuben, Googlen ja muiden kätyrialustojen suurimmat omistajat.

  • Infowars näyttää nimenomaan Rothschildien luomukselta. Sen vuoksi sen sensurointi onkin uutinen. Se on mainos

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.