Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa paljastunut jälleen pala kirkon laajaa pedofiiliskandaalia

8
Yhdysvalloissa on tullut ilmi yli 1000 lasta ajan saatossa kattanut hyväksikäyttäskandaali. Pennsylvanian osavaltioon rajoittuneessa tutkimuksessa 54:ssä osavaltion 64:stä piirikunnasta on löytynyt tapauksia, jossa paikallisen kirkon pappi on käyttänyt lasta seksuaalisesti hyväksi. Valitettavasti paikallinen lainsäädäntö toteaa osan tapauksista vanhentuneen, mutta se ei tee luvuista vähemmän huolestuttavia.

Tutkimuksia johtava lautakunta on työssään löytänyt yli 300 pappia joiden epäillään syyllistyneen lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Skandaali rajoittuu nimenomaan katolisiin seurakuntiin ja lasten joukossa on molempia sukupuolia, mutta enimmäkseen poikia. Tutkimuksen mukaan lapsia on raiskattu, kourittu ja manipuloitu mm. alkoholin avulla. Lautakunta epäilee tapauksia olevan vieläkin enemmän, mutta pelkää etteivät uhrit uskalla tulla esiin tapauksien tiimoilta.

Kyseessä on tutkimuksen mukaan laajin koskaan Yhdysvalloissa paljastunut hyväksikäyttötapauksien kokonaisuus kirkon keskuudessa ja lautakunta toteaa, että vasta tämän tutkimuksen myötä on paljastunut hyväksikäytön laajuus.

Lautakunta nosti tutkimuksessaan esiin pappeja, jotka syyllistyivät tekoihinsa useissa piirikunnissa. Eräs näistä papeista tunnusti hyväksikäyttäneensä ainakin 12:sta poikaa, mutta sai jatkaa tämän jälkeen työssään usean vuoden ajan. Toisessa tapauksessa pappi oli saattanut 17 vuotiaan tytön raskaaksi, väärentänyt esimiehensä nimikirjoituksen avioliittotodistukseen ja eronnut tästä muutamaa kuukautta myöhemmin.

Lautakunta syyttää katolista kirkkoa tehtäviensä ja velvollisuuksiensa laiminlyönnistä.

– Nyt monet tapauksista ovat jo liian vanhoja syytteiden nostamiseksi, mutta tämähän ei tarkoita sitä, etteikö hyväksikäyttäjäpappeja enää olisi, lautakunta toteaa.

Lähde: Independent

Aiheeseen liittyvää:

Nykysuomi kysyy: Oletko valmis hyväksymään pedofilian osaksi ”normaalia seksuaalisuutta”?

8 KOMMENTIT

 1. yle pitää ihmisiä idiooteina
  esim britanian auto isku

  mies on vain brittanian kansalainen jota epäilään terrorismista

  huomenna julki hänen taustansa ja nimi

  veikaan joku habdulla ihram

  isis ottaa vastuun teosta jonka yle yritää torpata valheeksi

  mietikääs sitä akendaa

  1000e vetoo

  tänään hän on vielä britanian kansalainen ylessä valtamedian uutisoinissa

  eikä misään nimessä asia liity ääri islamiin

  mietikää jos valtamedia alkaa suojelemaan jotain ääri islam terrorismia
  näiden viher vasuri suvakki toimitajien takia

 2. Epäilty on poliisin mukaan Britannian kansalainen. Turvallisuusministeri Ben Wallace kertoi yleisradioyhtiö BBC:lle, että epäilty

  ***on alun perin kotoisin toisesta maasta.**

  mistä mitä veikatte

  tätä asiaa yle ei kerro kirveläkään

  ***on alun perin kotoisin toisesta maasta.**

  enne kuin on pakko

 3. Kyseessä on katolisen kirkon papisto. Katolinen kirkko palvoo taivaan. Katolinen kirkko palvoo myös pyhimyksiä kuin kotijumalia. Katolinen porttokirkko harjoittaa pedofiliaa ja ihmisuhreja ja sopii hyvin globalisti-eliitin NWO strategiaan yhdessä islamin kanssa, Rooman paavi ajaa islamin ja katolisen kirkon yhdistymistä krislamiksi, joka miekkalähetyksenä pakotettaisiin maailman uskonnoksi. Jo Martin Luther taisteli porttokirkkoa vastaan ja varoitti vatikaanin perkeleestä.

 4. Median lähteiden mukaan tiistaina parlamenttitalon edustalla pidätetty mies on nimeltään
  Salih Khater.
  Muun muassa Reuters, BBC ja Sky News kertovat, että tiistaina Lontoossa terrorismista epäiltynä pidätetty 29-vuotias mies on nimeltään Salih Khater. Tieto on peräisin hallituslähteiltä sekä ”eurooppalaiselta turvallisuuslähteeltä”, mutta poliisi ei ole toistaiseksi sitä virallisesti vahvistanut.

  Britannian kansalaisen

  Khaterin kerrotaan olevan alun perin lähtöisin Sudanista.

  huomenna julki hänen taustansa ja nimi

  veikkaan joku habdulla ihram

  ei kun

  Salih Khater
  .Sudan

 5. Se, että on ”hihhuli” ei ole Jumala, vaan on olemassa myös uskovia, jotka perivät sen mikä on heille luvattu. Se, että papit, nunnat, suntiot, kappalaiset, noviisit tai tavalliset jampat rikkovat Jumalaa vastaan ei voida leimata kaikkia uskovaisia. Helvetti tulee olemaan liitoksiaan itkien täynnänsä nk. ”uskovia” ja ”kirkonpalvelijoita”. Uskallan väittää, että instituutiona koko Katolinen kirkko kirkkovaltio Vatikaani tietenkin koko paavin istuinta myöten on helvetissä, sillä se noudattanut maallista omaa hyväänsä ja vääristellyt omilla tulkinnoilla Raamatun niin monelle mutkalle, ettei siinä ole enää mitään alkuperäistä Jumalallista sanomaa, vaan Paavi on korottanut itsensä Jumalan sijaiseksi maan päällä.
  Samaa persmäkeä on menee ja on mennyt Suomen Luterilainen kirkko ent. Piispa Kari Mäkisen ja Helsingin ent. Piispa Irja Askolan toimesta homosteluineen sekä uimalla estottomasti uskonsa kieltäen muslimien liiveihin ottamalla tuon todellisen murhalahkon ylimmäksi ystäväkseen. Siksipä lopuksi tarkennan, että tämä ”hihhuli” on eronnut kirkosta juuri edm. syistä.
  Lopuksi voi sanoa, että rikkoohan suuri osa liikennelakiakin, vaikka aikanaan on suorittanut ajotutkinnon oikein ja vielä päntännyt kirjallisetkin läpi.

 6. Katolinen kirkko ja uskonlahkot yleensä ovat tosiasiassa pedofiilien suojapaikkoja, jossa voi harrastaa kiimaista sairasta mielihaluaan kaikessa rauhassa, vai mitä soini ja sipilä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.