Li Andersson karheana: ”Joka kerta kun kirjoitan ilmastonmuutoksesta…”

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson julkaisi eilen karheanoloisen twiitin koskien hänen kannanottojaan ilmastonmuutokseen. Hänen mukaansa maahanmuuttajiin liittyvien ongelmien priorisointi ilmastonmuutoksen ohi on jopa turhaa, sillä asiat liittyvät Anderssonin näkemyksessä toisiinsa. 

Twiitin kommenttiosiossa esitetään voimakkaasti Anderssonia tukevia näkemyksiä, mutta erään kommentoijan havainto ”En tiedä, mitä em. kommenttien esittäjät tarkoittavat, mutta mulle tulee mieleen, että ihminen kuormittaa maapalloa enemmän asuessaan Suomessa kuin asuessaan vaikkapa Malissa.”- pitää kyllä paljon faktaa sisällään. Suomessa asuvan hiilijalanjälki on maailman suurimpien joukossa ja Suomessa asuva henkilö myöskin suhteessa jopa eniten luonnonvaroja maailmassa.

Onko siis järkevää tuoda ulkomailta lisää ”suomalaisia” ympäristön hyvinvointiin vedoten? Yllämainitut faktat suomalaisen sormenjäljestä ympäristöön ja lommoon luonnonvaroissa on tunnustanut mm. Pentti Linkola, jota kaikesta äärimmäisyydestään huolimatta pidetään varteenotettavana asiantuntijana luonnon tolasta puhuttaessa.

Lähde: Twitter, HS

 

20 thoughts on “Li Andersson karheana: ”Joka kerta kun kirjoitan ilmastonmuutoksesta…”

  • 16.8.2018 at 10:35
    Permalink

    Olen yrittänyt olla pitkämielinen Li Anderssonin suhteen, sillä hän vaikuttaa vilpittömältä, mutta nyt se on kerta kaikkiaan loppu. Typeryys läikkyy jo yli. Ainoastaan kokkarit menevät Lin edelle, koska he ovat vähintään yhtä typeriä eivätkä lainkaan vilpittömiä ajaessaan omaa etuaan.

    Reply
  • 16.8.2018 at 11:03
    Permalink

    Pakolaisuus johtuu kehitysmaiden liiallisesta lisääntymisestä, suvakkien houkutuskampanjasta, avoimista rajoista + ilmaisesta ylläpidosta (rahaa taskut täyteen meiningillä).

    Reply
    • 16.8.2018 at 17:57
      Permalink

      Kas, Ylewatchin pojatkin uskovat hiilidioksidihuijaukseen!

      Reply
      • 17.8.2018 at 01:09
        Permalink

        Ilmastohuijarien mukaan ihminen on RATKAISEVA syy ilmaston muutokseen.

        Ylewatchin mukaan ”Ilmastonmuutos lienee lyhyellä ajanjaksolla (sata vuotta) tilastollinen tosiasia, mutta edes tiedeyhteisö ei ole yksimielinen sen aiheuttajasta. Todennäköisesti kyse on monen eri tekijän yhteisvaikutuksesta, jossa ihmisen toiminta on yksi syy muiden joukossa.” Nämä kaksi lausetta osoittavat, että Ylewatch ei usko valeeseen ihmisen RATKAISEVASTA vaikutuksesta ilmaston muutokseen eli suureen ILMASTOHUIJAUKSEEN.

        Et näköjään ymmärrä tai halua ymmärtää ollenkaan, että Ylewatch-blogisti nimenomaan haluaa osoittaa ilmasto-HUIJARIEN ja heidän hyödyllisten idioottiensa käyttävän keksimäänsä valetta ihmisen RATKAISEVASTA vaikutuksesta ilmastoon juuri artikkelin otsikon mukaisesti GLOBAALIKOMMUNISMIN edisämiseen.

        Reply
      • 17.8.2018 at 11:27
        Permalink

        Mutta hiilidioksidin vaikutukseen uskoo

        Reply
        • 17.8.2018 at 12:34
          Permalink

          Vaikka ihmisen vaikutus vaikutus ilmastoon on vain prosentin luokkaa esim. AURINGON vaikutuksesta, niin se tarjoaa ilmastohuijareille syyn valehdella, että ihmisen aiheuttamat hiilidioksidipäästöt ovat AINOA tai pääasiallinen syy ilmaston lämpenemiseen, kun valtaVALEmediaan sokeasti luottavat hyödylliset idiootit eivät viitsi tai osaa otta faktoja selville.

          Samalla se tarjoaa mahdollisuuden sinunlaisillesi viherkommunistisille TROLLEILLE ruveta saivartelun avulla ilman todellisia perusteluja häiritsemään asiallisista keskustelua ja saamaan tyydytystä pahasti kieroutuneelle psyykellesi: ”Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists”, https://www.psychologytoday.com/us/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

          Reply
          • 17.8.2018 at 15:08
            Permalink

            Itsehän olet viherkommunisti tai mikä lie huijari, kun yrität inttää selvää faktaa vastaan. Jopa omaa lainaustasi

          • 17.8.2018 at 16:39
            Permalink

            Kukkkuu: Sinunlaisesi internet-TROLLIT ovat narsisteja, sadisteja ja psykopaatteja, kuten psykologit ovat osoittaneet (suomeksi sanottuna ellei mahdollisesti sivistystasosi tai paremminkin sen puute yllä englanninkielen ymmärtämiseen)! Trollauksellaan trollit he kuten sinä hakevat sairasta tyydytystä pahasti kieroonkasvaneelle psyykelleen.

            En enää haaskaa aikaani sinun valheellisiin, sairaisiin trolli-horinoihin vastaamiseen.

          • 17.8.2018 at 18:05
            Permalink

            Hilidioksidi ei aiheuta ilmastonmuutosta

      • 17.8.2018 at 11:27
        Permalink

        Ja onhan tuolla ihmisenkin vaikutus yhtenä syynä

        Reply
  • 16.8.2018 at 13:23
    Permalink

    Tietenkin liityy toisiinsa. Li Anderssonin mielestä Suomen täyttäminen 62 miljoonalla haittamaahanmuuttajalla pienentää Suomen hiilijalanjälkeä.

    Reply
  • 16.8.2018 at 15:12
    Permalink

    Li Andersson selailee yhä ”luukkuhousut” jalassa satukirjoja.

    Reply
  • 16.8.2018 at 18:01
    Permalink

    Tuo akka on yhtä sekaisin kuin sisar puolueensa jota johtaa homo ruoskija toukopouko. Muistakaahan tämä äänestäjät.

    Reply
  • 16.8.2018 at 19:57
    Permalink

    eihän tossa Li:n tekstissä ees ollu MITÄÄN järkeä :DDD

    Reply
  • 17.8.2018 at 13:49
    Permalink

    Englantia ymmärtäville suuresta ilmastohuijauksesta:
    ”Politically Commissioned and Paid Computer Game “Scientists” Reveal the Comon Denominator of their New Term, “Hothouse Earth”, and the Merkel/Soros Mass Immigration”,
    https://new.euro-med.dk/20180817-politically-commissioned-and-paid-computer-game-scientists-reveal-the-comon-denominator-of-their-new-term-hothouse-earth-and-the-merkel-soros-mass-immigration.php

    Sama myös saksaksi: https://new.euro-med.dk/20180817-politische-klima-auftrags-und-bezahlte-computerspiel-wissenschaftler-enthullen-den-gemeinsamen-nenner-fur-ihre-neue-wendung-warmtreibhaus-erde-und-die-merkel-soros-masseneinwanderung.php

    Reply
  • 17.8.2018 at 16:22
    Permalink

    Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists

    Reply
    • 17.8.2018 at 16:39
      Permalink

      Tuli vahingossa väärään paikkaan.

      Reply
  • 19.8.2018 at 12:59
    Permalink

    Tällä hetkellä Suomessa hiilidioksidin määrä on 95ppbv ja arkipäivisin se nousee sadan kummankin puolin +/- 10 pykälää ja riippuen siitä, tuleeko se suoraan etelästä vai Puolan tai Saksan Ruhrin alueelta. Suomi varsinkin, mutta Eurooppa loppujen lopuksi tuottaa vain vähäisiä määriä hiilidioksidia mutta ilmastohuijauksen vuoksi maksaa suurimman summan päästökaupassa ja aivan omaa tyhmyyttään.

    Yllätys yllätys, suurimpia hiilidioksidin tuottajia löytyy Keski-Afrikasta, sellaisista maista kuin Angola ja Kongo. Suomeen verrattuna kumpaisenkin päästöt on 50 kertaiset ollen parhaimmillaan yli 5000 vvbv. Syynä on uraanikaivokset, jonka esiin kaivamiseen tarvitaan paaljon fossiilista energiaa. Myös Nigeriassa on öljyesiintymien vuoksi reippaasti päästöjä.

    Ameriikan mantereelta metsien miehiä katsellessa maa näyttää alkeellisine metsänkorjuu menetelmineen puhtoista puhtoisemmalta. Kuitenkin Kanadan länsirannikolla on suuria alueita punaisella hiilidioksidi päästöjä. Siellä mennään myös reippaasti yli viiden tonnin ppbv:n päivittäin. Tälläkin kellonlyömällä mittarit on punaisella ja näyttää 5162ppvv:n arvoja.

    Pahimmat päästöt löytyy kuitenkin niin puhtoisesta ja harvaan asutusta Siperiasta, parhaimmillaan mittari näyttää yli 8000ppbv lukemia. Tänään sunnuntaina AD 2018 kuitenkin päästöjen voittaja on Kanada.

    Mistä syyllistetty Suomikin tyhmyyksissään maksaa ja mitä kustantaa päästökaupassa… vastaus on energianegatiivisen uraanin louhinta, joka syö valtavat määrät fossiilisia polttoaineita.

    Reply
    • 23.8.2018 at 08:12
      Permalink

      Tuo on asiaa. Mutta Li on niin tyhmä ettei ymmärrä sitä ja niin laiska ettei viitsi itseään sivistää. Laiska ja tyhmä ei ole pahin mahdollinen yhtälö. Esim ministerimme ovat suurimmalta osalta esimerkkejä siitä että ahkera ja tyhmä on pahin mahdollinen yhtälö. Li on kouluesimerkki ihmisestä joka on kölliäinen ja on löytänyt yhteiskunnasta suojatyöpäikän jossa saa kertoilla omia mielipiteitään totena ja suuri joukko samanlaisia tyhmiä hurraa tietämättömyydelle ja aivopieruille.

      Ilmastonlämpeneminne on pseudotiedettä:

      https://www.youtube.com/watch?v=qdTlXuTwvEQ

      …mutta ruotsinkielisenä Li ei taida ymmärtää englantia. Se kun ei ymmärrä edes suomea.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.