Nelikymppistä miestä puukotettiin reiteen Helsingissä – Epäillyt 21 ja 29 vuotiaita

5
Keskiviikkoiltana vuonna tapahtui Helsingin rautatieaseman läheisyydessä ikävän tuttu rikos. 1980 syntynyttä miestä puukotettiin keskiviikkona ilta kuuden jälkeen reiteen Helsingin päärautatieaseman läheisyydessä. Poliisi otti kaksi rikoksesta epäiltyä henkilöä kiinni lähistöltä pian tapahtuneen jälkeen.

– Myös rikoksen tekovälineeksi epäilty puukko löytyi miesten hallusta. Ensihoito vei puukotuksen uhrin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. 21- ja 29-vuotiaita miehiä epäillään törkeästä pahoinpitelystä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisilla ei omien sanojensa mukaan ole tapauksesta enempää tiedotettavaa. Myöskään epäiltyjen tuntomerkkejä poliisi ei ole kertonut.

Tilastojen mukaan Helsinki oli vuonna 2017 ylivoimaisesti Suomen väkivaltaisin kaupunki. Helsingissä kirjattiin viime vuonna 5646 pahoinpitelyä, mikä on yli kolme kertaa enemmän kuin naapurikaupunki Vantaalla (1741). Myöskin kaupunginosittain tehdyssä vertailussa viiden kärjestä löytyi kolme Helsingin kaupunginosaa. Ykkösenä oli Kluuvi (559 pahoinpitelyä 2017) ja kakkosena Kamppi (454 pahoinpitelyä 2017).

Lähde: Poliisi, HU

5 KOMMENTIT

  1. Taasko puukkohippasilla steissillä,polliisi ei taaskaan kerro oleellista tästäkään tapauksesta.Ihmettelen suuresti jos kys on valkonaamoista. rättipäät ja rommaani kantelevat kegluja mukanaan,vaikka teräaseen hallussapito yleisellä paikalla on kielletty .

  2. Mahtoiko olla ”nuorisoa” – siis puukottajat. Uhri punaista lankaa seuraten oli eri rotua kuin puukko -insinjöörit.
    Oli uhri mikä tahansa valkoinen, niin hänellä oli onnea, että sattui ”puukota jalkaan päivä”. Toivottavasti puukottajat saavat parhaan mahdollisen hoidon ja uhria kuulustellaan rystyset verillä. Jos näin ei tapahdu, silloin oikeuskansleri käyttää Suomen Vaakuna -paperia.

  3. Helsinki on vajonnut takaisin pimeälle keskiajalle, juuri niin kuin viherkimmunistit haluavat.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.