Libya ei ota enää Euroopasta käännytettyjä vastaan ja Italia uhkaa vetää jäsenmaksurahansa pois

17
Libyan hallitus torjuu Eurooppalaisten valtioiden yritykset lähettää laittomia maahanmuuttajia takaisin Libyaan, joka useimmiten on Afrikasta Eurooppaan pyrkivien lähtömaa. Maan ulkoministeri Mohamed Taha Siala kertoi uudesta linjauksesta Libya Observer-lehdelle.

Ulkoministeri Siala toteaa, että Libya torjuu täydellisesti yritykset lähettää takaisin laittomia maahanmuuttajia Euroopasta Libyan alueelle.

Sen sijaan Siala kehottaa kansainvälistä yhteisöä lisäämään painetta tulijoiden alkuperäis- eli kotimaihin pysäyttääkseen maahanmuuttoaallon.

-Libya ei hyväksy tätä epäoikeudenmukaisuutta ja laitonta käytöstä. Meillä on enemmän kuin 700.000 siirtolaista omalla alueellamme. Libya on vain läpikulkumaa ja siirtolaiset tulee lähettää takaisin niihin maihin, mistä he tulevat, totesi Siala.

Ministerin näkee, että Libya ottanut riittävästi ”vastuuta” siirtolaisten pyörittelyssä omilla alueillaan ja mantereiden välillä.

Samaan aikaan kun Libya on päättänyt lopettaa yhteistyönsä Euroopan kanssa siirtolaisongelman kohdalla, uhkaa Italia, että se vetää pois EU- jäsenmaksurahansa, jos unioni ei ratkaise 150:nen rannikkovartioston Udaldo Dicitti-aluksella oleskelevan maahanpyrkijän kysymystä

-Jos tilanne ei tule ratkaistuksi tämän päivän aikana, tulemme pidättämään 20 miljardin euron jäsenmaksurahat EU:lta, sanoo Italian varapääministeri Luigi di Mai.

Lähde: Fria Tiden

17 KOMMENTIT

 1. Miksi Suomen hallituksella ei ole munaa uhata vetää jäsenmaksunsa pois? Ja myöss vetää, koska suomalaiset ovat pieni marginaalinen vähemmistö ja maa, jota tulisi suojella Unescon maailman perintö kohteena.

 2. ”Libya on vain läpikulkumaa”

  Miksi Libya päästää niitä elintasosurffareita maahansa ja eteenpäin sieltä?
  On se nyt prkl ettei niitä rajoja pystytä missään valvomaan.

  • Olisiko syynä se, että Länsiliitouma kävi pommittamassa Libyan ja murhaamassa Gaddafin..?

   Libya oli tulppana tunkeutujille ja muutenkin korkean elintason maa ennen lännen sekaantumista.

   • Näin justiinsa siinä kävi. Hillaryn sanoin: ”We came, we saw and he died. Hah hah haa!!”
    Mikään ei ole sattumaa kansainvälisellä näyttämöllä.

 3. Italia jättää joka tapauksessa maksamatta tuon 20 miljardia euroa. Ei siksi, että 150 pakolaisesta kiistellään vaan siksi, että ei ole rahaa.

  Eipä hätää. Äkkiäkös Euroopan keskuspankki klikkaa Italialle tuon 20 miljardia. Ja taskurahat päälle.

 4. olisipa meilläkin noin ”kovamunanen” pääministeri. vaan eipäs ole, hillotolpannuolijoita ja oman maan tuhooajia…

  • Maanpettureita, jotka viherkommunistien dominoiman valtaVALEmedian tyhmentämät hyödylliset idiootit äänestävät kerta toisensa perään jatkamaan kantasuomalaisten ja Suomen tuhoamista.

  • Olisipa sitä ja olisipa tätä.
   Miksi äänestämme samat mulkut valtaan?
   Miksi emme osoita mieltämme?
   Heräävätkö lapsemme ja heidän lapsensa sitten 20-30 vuiden päästä kun on jo myöhäistä ja suomalaiset ovat täällä vähemmistä vailla ihmisoikeuksia?
   Kiroavat meidät jotka eivät puolustaneet maataan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.