Notting Hillin jättikarnevaalit käyntiin Lontoossa – Videolla ”värikästä” juhlatunnelmaa

2
Kaksipäiväiset Notting Hillin karnevaalit Lontoossa käynnistyivät eilen. Notting Hilliä on usein pidetty hieman paremman väen asuinalueena ja onpa se ollut useammankin elokuvan ”päänäyttämönä”. Miljoonapäisen osallistujalauman keräävä katutapahtuma juhlistaa karibialaista kulttuuria Iso-Britanniassa ja kuten tiedämme, Karibialla juhlinta on villiä ja värikästä.

Twitterissä leviää lukemattomia #nottinghillcarneval häshtägillä varustettuja videoita juhlallisuuksista, mutta erityisesti yksi sattui toimituksen silmiin. Oheisella videolla juhlinta äityy aina villiin esitykseen parittelusta keskellä katua.

Lähde: Twitter, thenottinghillcarnival.com

2 KOMMENTIT

  1. Onhan se hyvä jos vielä seisoo ja seksi maistuu. Mutta kyllä tuossa toiminnassa oli jotain alkukantaisen eläimellistä menoa. Jos pelkät sukupuolivietit ohjaavat yksilöä tai ryhmää niin kovin korkeasta älykkyydestä ei ole kysymys. Eivätkä kehitysmahdollisuudetkaan ole kovin korkealla. Niinkin yksinkertainen asia kuin nimensä kirjoittaminen voi olla haasteelista.

  2. Kuin Afrikkalaisesta kyläjuhlasta. Ugala bugala keihäs jee. Missähän vaiheessa tuo touhu alkaa vaikuttaa pörssikursseihin ja ulkomaan kauppaan kun elämä on yhtä bilettämistä ja tanssia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.