Nuoren naisen video Etelä-Afrikasta tavoittelee Donald Trumpia: ”On totta, että valkoisia teurastetaan…”

4
Viimeksi elokuun alussa Nykysuomi kertoi valkoisten ahdingosta Etelä-Afrikassa, missä säädetyn uuden lain nojalla valtio voi pakkolunastaa valkoisten viljelijöiden maat ilman korvausta. Tämän lisäksi on huhuttu maassa tapahtuvista ihmisoikeusloukkauksista ja jopa organisoiduista, rasistisista murhista jotka kohdistuvat valkoiseen väestöön Etelä-Afrikassa. Nyt Etelä-Afrikkalainen nuori nainen todistaa asiasta videolla ja vetoaa samalla kansainväliseen yhteisöön.

Videon on tarkoitus levittää tietoisuutta siitä, mitä Etelä-Afrikassa todella tapahtuu ja samalla osoittaa syyttävää sormea esimerkiksi yllä mainittuja ongelmia vähättelevään valta/valhemediaan. Videolla nainen kiittää Yhdysvaltain presidenttiä tilanteen tiedostamisesta, mutta myös varoittaa tätä, muiden muassa olemaan uskomatta median kertomuksia maassa tapahtuneista rikoksista. Tilanne Etelä-Afrikassa on kuitenkin äitynyt niin pahaksi, että mm. Venäjä ja Australia ovat tarjonneet turvapaikkoja maasta muuttaville valkoisille, ”buureille”.

#BoerTestimony

Lähde: Twitter

Aiheeseen liittyvää:

Etelä-Afrikan valkoisten farmareiden tilanne yhä synkempi – Osa harkitsee maastamuuttoa

 

4 KOMMENTIT

  1. Etelä-Afrikan valkoiset onnistuivat rakentamaan ydinaseita. Kansainvälisen painostuksen takia niistä kuitenkin luovuttiin.

    Nyt niille voisi olla käyttöä jos tilanne menee todella tukalaksi ja valkoiset ajetaan selkä seinää vasten.

    Sehän olisi verrattavissa Israelin tulkintaan Samson optiosta. Laajennettu itsepuolustus.

    Etelä-Afrikan valkoiset pamauttaisivat taivaan tuuliin suurimmat mustien asutuskeskukset ja laukaisivat samalla muutaman ohjuksen Yhdysvaltoihin, Eurooppaan ja Lähi-Itään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.