South African woman cries out to the world and reaches for Trump: ”It’s true that whites are butchered here…”

5
Earlier this month Nykysuomi told about the oppression of white people in South Africa, where, according to a new law passed by the local government, the state can now expropriate the land and properties of white farmers, also known as boers. There has also been rumors and even significant evidence of a white genocide going on in the country, also widely ignored and even accepted by the government. A young lady, living in South Africa has published a video about what’s happening in the Country as we speak.

Among others, the video is directed towards the U.S president Donald Trump and also to the global community as a whole. The young woman on the video blames the media for lying about the situation in South Africa and for not giving the right picture about the happenings in her country. According to her, the media has told that the whites are actually the ones raving and pillaging on the streets.

The situation for whites in South Africa has grown so ill, that some of the farmers have seeked for an asylum from abroad. For example Russia and Australia have told about them giving asylum for white refugees from South Africa.

#BoerTestimony

https://twitter.com/twitter/statuses/1034483770706022400

Source: Twitter

5 KOMMENTIT

  1. No niin, pakolaisilla on paikka mihin mennä asumaan loppuiäkseen. Kysymys kuuluukin että haluavatko he Venäjän hallitsemiksi vai USA:n (Australia) määräysvallan alle. Kummassakin järjestelmässä voi menettää maansa ja koneensa yhdessä yössä.

  2. Do not leave your country. Do not abandon the country that your forefathers built. If you must, declare an independent part of SouthAfrica to only Whites. And this you must be prepared to defend, even if it means war. You have no other choice. its a matter of life and death.

  3. Yksi maailma, jossa on kahdet standardit. Valkoisten ja mustien. Eikäpä, niitä onkin kolme. Nimittäin yksi ja kukkulan kuningas: Juutalaiset, jotka olivat mukana Etelä-Afrikassakin mustan ANC:n toiminnassa rahoittamalla sitä aseiden hankkimiseksi ”taistelussa rotusortoa vastaan”, jäseninä, (juutalaiset ovat sosialisteja – v. 1917 Venäjän bolsevikkivallankumous – ja pankkiireja), organisoimassa mellakoita ja muita tuhotöitä ja väkivaltaisuuksia afrikaaneja vastaan tarkoituksenaan kaapata syöstyt hollannista lähtöisin olevien eurooppalaisten omaisuuden ja liiketoiminnan itselleen kaikkine mineraaleineen sekä luonnonvaroineen, jonka valkoinen väestö oli saanut luotua Afrikan vauraimman valtion ja hyvänä kakkosena keikkui tai ei ainakaan kovin kaukana ent. Rhodesia nyk. Zimbabwe, joka taantui ja romahti sen jälkeen kun mustat ottivat vallan legendaarisen suuren johtajansa ent. pääministerin Robert Mugaben s.1924 johdolla ottaen rakkaimmaksi harrastuksekseen aivan saman asian kuin nyt Etelä-Afrikassa on menossa eli valkoisten farmareiden maiden riistämisen pakolla ilman edes nimellistä korvausta ja kansanmurhan.
    Niin, niistä juutalaisista. He kuvittelivat omivansa afrikaanien syrjäyttämisen jälkeen kaikki hillot, mutta toisin kävi. Musta ANC – kommaripuolue -.ei tehnytkään mitään eroa juutalaisten ja afrikaanien välillä, vaan sortotoimet ulottuivat myös juutalaisiin ilman minkäänlaista kiitollisuudenvelkaa siitä, että ”monikultturistiset lähettiläät” olivat jeesanneet mustia varsin vulgäärejä ja pirimitiivisiä ihmiskuntaan hätinään laskettavien olentojen väkivaltaisessa taistelussa valkoisia eurooppalais lähtöisiä menestyjiä vastaan, jotka olivat parempia ja älykkäämpiä sekä ahkeria kehittämään itseään ja yhteiskuntaa erääksi maailman menestyneimmistä maaksi, joka varmasti ketutti kilpailija maita kuten Länsi-Eurooppaa ja Yhdysvaltoja, jotka YK:n kanssa, joka vuodatti paatoksellista vihaansa Etelä-Afrikkaa vastaan, koska se erosi kuin yö ja päivä muista Afrikan maista, jotka olivat ikuisia ”turmion tommia” sisällissotineen ja heimojen välillä olevine teurastajaisineen ilman kykyä edes tuottaa ruokaa puhumattakaan mistään muusta korkealentoisemmasta,vaan nuo ikuiset kerjäläiset kerjäsivät käsi ojossa länsimaiden rahtaamia iänikuisia viljalasteja silloisella nykyään vastaavilla Herkules koneilla tonneittain ja taas tonneittain lahja viljaa suurisilmäisille ja vatsat nälästä turvonneille lapsille, joiden kasvot olivat kärpästen peitossa, koska he olivat taivasalla ja heidän määränsä oli tähtitieteellinen, sillä afrikkalainen nainen on kestävä kuin juhta ja afrikkalainen mies on laiska kuin synti, mutta kestävä siittämään mielikuvituksellisia määriä lapsia ja pelaamaan putkeen sikäläistä lautapeliä tai luiden heittelyä rinkiin kylän muiden sonnin sakoluvun omaavien miesten kanssa, jotka näin rentoutuivat arjen aherruksesta tervetulleena vastapainona yhden ja tuhannen hääyöhön.
    Niiin, niistä juutalaisista. Heidän oli pakko lähteä karkuun henkensä kaupalla Israeliin, kun bisnekset eivät menneet aivan niin kuin oli laskettu, niistä perin harmillisista syistä, jotka aikaisemmin kerroin kunnes taas mielikuvitukseni lähti lentoon ilman lentopisteitä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.