Nykysuomi kysyy: Minkä arvosanan antaisit Sipilän hallitukselle?

51
Nykyinen hallitus on horjunut, huojunut ja repeillyt useampaankin kertaan eikä se ole nauttinut kansan varauksetonta suosiota oikeastaan missään vaiheessa elinkaartaan. Mm. leikkaukset, loikkarit ja pakolaiskriisi ovat tahranneet hallituksen kilpeä ja harvoin kuulee kansalaisten suusta hyvää sanottavaa Juha Sipilän hallituksesta.

Vielä ennen vaalien mukanaan tuomaa joviaaliutta kansaa kohtaan ja hallituksen jatkokauden toivossa annettuja kauniita lupauksia Nykysuomi kysyy:

Millaisen arvosanan antaisit Sipilän hallitukselle?

 • Kiittäen hylätty! (46%, 764 Votes)
 • 1 (31%, 514 Votes)
 • 2 (7%, 109 Votes)
 • 4 (5%, 88 Votes)
 • 3 (5%, 75 Votes)
 • 5 (2%, 37 Votes)
 • 6 (1%, 20 Votes)
 • 10 (1%, 14 Votes)
 • 7 (1%, 13 Votes)
 • 8 (1%, 10 Votes)
 • 9 (1%, 10 Votes)

Total Voters: 1 654

Loading ... Loading ...

Voit perustella vastaustasi kommenttiosiossa!

51 KOMMENTIT

 1. Hylätty. Tämän ajan tärkein tehtävä eli haittamaahanmuuton lopettaminen unohdettu (tarkoituksella) täysin. Sipilän hallitus tuhoaa toimillaan ja toimetomuudellaan Suomen. Tai sen lopunkin mitä Suomesta on jäljellä.

 2. puhdas nolla eli HYLÄTTY eikä edes kiittäen koska nykyhallituksen toimissa ei ole mitään kiittämistä. törkyrosvoja kaikki tyyni sipula suurinpana ja bernerin hevosnaama hyvänä kakkosena

 3. Vaikka tyrinyt monessa asiassa, ei kuitenkaan ole pilannut talouskasvua. Sipilän ansiota se EI ole, vaan maailman talous kasvaa ja Suomi mukana. Valtio velkaantuu ja Sipilän vieraat toivat miljardilaskun.

 4. Hylätty ilman kiitosta.
  Tyhjää saa pyytämättäkin. Aina kun luulee, että paskempaa hallitusta ei voi tulla, niin tsadaa sieltä se vaan putkahtaa.

 5. 1 piste siitä, että kansa on saanut nähdä millainen ihminen Ulkoministerimme Timo Soini on, kaikkine marsseineen!
  Muuten mennään kiikaritehoilla.

  EI JATKOON

 6. Ei ole hyvä, mutta katastrofi olisi sdp, vihr, vas, rkp vetoinen hallitus! Mielenkiintoisia ulostuloja alkaa tulemaan keskustalta ja kokoomukselta. Onko heillä jotain tietoa ruotsista mitä meillä ei ole? Onko SD:n gallup-lukuja alennettu 10% julkisuudessa vai mitä kummaa on tapahtumassa?

 7. Nämä kuminaamat ovat nimellisesti suomen hallitus mutta suomea HALLITAAN rajojemme ulkopuolelta. Yksikään tämän nukkehallituksen merkittävistä päätöksistä ei ole heidän ideoimansa -käskytys tulee hierarkiassa heitä ylempänä olevilta rikollisilta. Näin mittavaa vallan luovuttamista vieraille toimijille ei euroopan historiasta juurikaan löydy, lähin vertailukohta löytynee Otto-ville kuusisen ja isä aurinkoisen Terijoelle perustamasta viritelmästä jonka vahingot tosin jäivät merkityksettömiksi.

  • Aivan. Toisin sanoen, se on ihan sama kuka siellä hallituksessa ja eduskunnassa istuu, kun nämä Suomea alas ajavat näyttelijät eivät kuitenkaan päätä mitään. Kaikki on poliittista teatteria, ja kaikkein suurin mädättäjä – gatekeeper – on valtamedia, joka pitää huolen siitä, että tämä ihmisiä huijaava nukketeatteri jatkuu.

 8. Kuka muu olisi saanut niin paljon aikasiksi asioita? Vaikka se kiperää on tehnyt. Nyt on työllisyystilanne parantunut, eikä tarvitse muun maailman tulla meitä ojentelemaan.

  • Mutta millä hinnalla, kansa on jaetttu niinpahoin kahtia että vaarana on hallitsemattomat mielenilmaisut, kenen pää laitetaan vadille?

  • Luuleeko Sirpa ihan tosissaan että työllisyystilanne paranee sillä että työttömiä poistetaan tilastoista työttöminä työhakijoina, mutta he eivät ole oikeasti verovaroja tuottavassa palkkatöissä vaan erilaisilla kursseilla tai orjatyössä 1€ / tunti, ”harjoittelemassa”? Onneksi olkoon, juuri sinunlaistesi ansiosta poliitikkojen ketkukusetukset menevät läpi, tosin vain osalle kansasta, juuri sinunlaisillesi.

  • On sipilä saanuta paljonkin aikaan. Nimittäin tuhoa ja velkaa Suomelle. Tuo ”työllistyminenkin”, on ollut lähinnä pelkkää tilastokikkailua orjatyöntekijöillä ja eläköityneillä.

 9. Sipilän hallitus ei ole Suomen asialla. Suomen alasajo käynnissä. Avoimien rajojen politiikka ei ole Suomen etu

 10. Hylätty, mutta mieluummin ilman kiitosta. Sipilä ei ansaitse kuin potkun takamukseen ja ulos ilman mitään etuisuuksia ja mieluiten käsiraudoissa.

 11. Raiskauset on lähes kolmenkertaistanut, pahoinpitelyt 2x. Kaduilla ei oo turvallista liikkua. Kelantuen pienenee, Suomalaisille. Vanhuksilla on huonot olot.
  Meidän Suomaisten isovanhemmat taisteli tämän maan puolesta.
  Suomi on Suomaisten maa. Ei monikulttuurinen. Tänne ei tarvita ”sotalapsia”, jotka valehtelee ikänsä, raiskaavat, pahoinpitevät.

  Sipilä ja kumppanit ovat tuhoamas meidän isänmaata. Isänmaa, jonka meiän isovanhemmat meille taisteli.

 12. Kaikki on yleensä suurta vastuuttomuutta ja valehtelua. On kuitenkin yksi kohta, joka on järkevää: Hallituksella on ollut lievää hyvää ymmärrystä pienyrityksiin. ALV maksetaan vasta kun myyntivoittoa on tullut (ellen ymmärrä väärin) ja Tekes-avustuksia annetaan hieman etupainotteisesti, jollin yrittäjän ei tarvitse ensin rahoittaa hanketta 100% + alv ennen kuin saa mitään tukea.

 13. Olisi saanut lopettaa silloin, kun oli erokirje povarissa. Huonompaan suuntaan mennään että rytinä käy.

 14. Ylemmyyden tunnoissa karkasi täysin käsistä, väkisin runnottiin asioita läpi edes selvittämättä laillisuutta. Yrittäjän näkökulmasta, sairaat, vanhukset ja jopa lapset tulevaisuuden toivo ei minkään arvoisia.

 15. En anna mitään arvosanaa, ainostaan kuolemantuomio teoistaan on tuolle se oikea ”arvosana”.

 16. Elin tässä maassa kaikessa rauhassa,kävin iltalenkillä jne kunnes tuli kesä 2015 ja yhteiskuntarauha repesi ihan silmien edessä.Kirjaimellisesti kun nuoria herroja saapui pilvin pimein Ruotsista,hyppäsivät juniin ja busseihin ja kuka tietää minne he menivät?Alkoivat joukkoraiskaukset,tappamiset,kauheudet joita yritetään piilotella milloin minkin kyltin alle.Rahaa on palanut mutta paljonko,kuka tietää.Miljardi ei riitä.Jotkut tahot rikastuneet veronmaksajien rahoilla.Epävarmuus heijastuu ihmisten keskuudessa.Vain jotkut tollot ovat toista mieltä,ne joille elämäntehtävä on repiä,räyhätä ja aiheuttaa kaaosta jonka valtiovalta näyttää hyväksyvän,nämä ovat niitä hyödyllisiä hölmöjä,siksi.Tätä en voi antaa anteeksi.
  Betoniaidat ovat uusi normaali.En olisi koskaan voinut kuvitella tätä hulluutta.
  Olen ollut lapsi 50-luvulla ja silloinkin ilmassa oli hiljaista jännitettä kuten nytkin.Onneksi siitä päästiin ja Suomi alkoi kukoistaa,vanhempiemme ansiosta!Niiden jotka palasivat raunioille ja alkoivat kaiken tyhjästä,pitkän sotimisen jälkeen!
  Toki oli tahoja jotka yrittivät veteraanien halveksunnalla muka uutta järjestystä.No niin kaatui sitten se ihannevaltio….
  SOS herrat..hävetkää!

 17. Ensimäisenä Asiana on Suomalaisten edustaminen siis ei ole edutanut Suomalaisia. kotinsa tarjoaminen Turvapaikan hakioille totaalinen tietämättömyys Poliittisen islamin agendasta.aktiivimallin luomisesta

 18. Hylätty! Ei taaskaan vakuuta kun vaalit lähestyy niin ollaan olevinaan inhimillisiä myös omaa kansaa kohtaan, vaan sitten jos valheet menevät läpi ja päästään jatkoon niin lisää etäpesäkkeitä on luvassa. Ei jatkoon!

 19. Aktiivimalli hyvä juttu, muuten pelkkää vahinkoa. Tehneet Suomesta turvattoman yhteiskunnan jossa terrori-iskujen uhka on arkipäivää

 20. Keskustan, Kokoomuksen ja Perussuomalaisten hallitusohjelma on keskittynyt duunareiden työehtojen heikentämiseen, eläkeläisten, työttömien ja opiskelijoiden etuuksien leikkaamiseen. Nämä kolme puoluetta, lisättynä sinisillä ovat keskittyneen tulonsiirtoihin köyhemiltä kansan ryhmiltä rikkaille.Ainoa ansio tällä hallituksella on ollut se, että natsipuolue Perussuomalaisten todellinen luonne ja viha duunareita kohtaan on tullut selväksi täysille typeryksillekin, jotka heitä ovat äänestä

 21. -1, koska hallitus käyttää perustuslakia wc paperina. Lisäksi ovat tehokkassti estäneet nousukauden mahdollistaman oikeiden työpaikkojen syntymisen luomalla puolen miljoonan ilmaistyötarjonnan. Ylimielinen ja kansalaisia sortava hallitus. Harjoittaa kaverikapitalismia, joka on pahinta sosialismia, koska sosialisoi kansan rahat kavereilleen ja suorastaan kannustaa ahnehtimasn itselle ja piilottamaan rahat aijoituskuoriin ja veroparatiiseihin.

 22. Sipilän hallitus on niin paha, ettei voi sanoin kuvailla. Pahin ongelma on turvallisuuden menetys. Sitä ei voi millään korvata. Naisihmisenä täytyy nostattaa kova asenne päälle, menee sitten töihin, harrastuksiin, kauppaan, sillä jos rauhallisella asenteella on liikkeellä, tulee huuteluja, kielen naksuttelua ym inhottavaa Sipilän kutsuvierailta. Olen oppinut olemaan tyly. Ennen olin ystävällinen kaikille, mutta nyt ystävällisyys on etnisesti profiloitua ja tarkkaan suunnattua. Invaasion takia monet asiat ovat jääneet pois ja kaikki menemiset ovat etukäteen suunniteltuja, esim voiko mennä uimarannalle, mihin kellonaikaan, mitä reittiä jne. Elokuussa 2015 elämä muuttui täysin, eikä ole palautunut ennalleen. Syytän tästä Sipilän hallitusta ja muita
  vastaavia rikollisia (mm. valtamediaa).

 23. Hallitus ei ole demograattisesti toimivaltainen. Joukkue siniset, ei ole kansanvaalilla eduskuntaan valittu puolue. Joten senkään puolueen ministereistä ei kukaan nauti kansan luottamusta. Muista tämän mahdollistaneista ja epä-rehellisistä tämän hetkisistä päämiehistä puhumattakaan.

 24. Oisin laittanut hylätty jos siinä ei olisi ollut ”kiittäen”. Yksi piste Sipilän kesäparealle

 25. Perusturvan perusteettomat leikkaukset (indeksijäädytykset moneksi vuodeksi, 0,85 % leikkaus, aktiivimallileikkaus).

 26. Korruptoitunut hallitus jatkaa Suomen myymistä eturyhmille, kavereilleen ja Amerikkaa, Eurooppaa ja Natoa hallitsevalle Red Flag -mafialle.

  Selkeästi valmistellaan myös sotaa Venäjää vastaan. Arvatkaa ketkä pääsevät näyttämölle? Kolmas maailmansota on taas lähempänä kuin aikoihin. Afrikkaankin kuulemma ollaan lähdössä demokratiaa viemään aseiden avulla. Saudeillehan jo myytin aseita, että pääsevät Jemenin köyhälistöä tappamaan.

  Sitä ilmeisesti saa, mitä tilaa.
  ”Koulutuksesta ei leikata”

 27. Säälittävää mitä yletön ahneus saa ihmisen tekemään. Myydä nyt omaa maataan ulkomaalaisille sijoittajille. Kaiken takana on pakko olla korruptiota ja helvetin paljon. Argentiina meni aikanaan samalla tavalla pilalle, nyt täällä on sama meininki meidän silmiemme edessä…. Tämä hallitus saisi kaatua mahdollisimman pian.

 28. Saatana kansanpetturit, eu:n edessä nöyristelijät. Siinä missä Italiaano ym. latinot nauraa eu-säännöksille, niin meidän perseennuolija ministerit ovat niitä innolla ensimmäisenä toteuttamassa. Ollaan niin vitun eu-mallioppilaita ja kansa maksaa. Saatanan tunarit. Toivottavasti joudutte vastuuseen kaikista vääryyksistä jota olette Suomen kansaa vastaan tehneet. Ennen ministerit väärinkin tehdessään ajatteli ensin Suomen etua, mutta nykypellet ajaa ainoastaan ulkomaalaisten sijoittajien ja oman sukunsa etuja. Toivottavasti kaikki ennen vaaleissa nukkuneet menevät äänestämään ”väärin”. Kerrankin meillä kaikilla on yhteinen vihollinen.

 29. 3; Lähiaikojen kolmanneksi huonoin hallitus, huonompia olivat vain Stubbin ja Katajaisen kyhäelmät.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.