Helsignin Töölössä palanut kerrostaloasunto – Asunnossa ollut hyppäsi ikkunasta

5
Kerrostaloasunto Mechelininkadulla Töölössä paloi kauttaaltaan tiistaina noin kello 17 aikaan. Palon syttymissyytä selvitetään parhaillaan eikä poliisi toistaiseksi ota kantaa asuntopalon taustoihin. 

– Poliisi tutkii parhaillaan palon syttymissyytä. Koska palopaikan tutkinta on kesken, poliisi ei tässä vaiheessa lähde arvioimaan palon syttymissyytä, kertoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Asunnossa palon syttymisen aikaan oleskellut naishenkilö hyppäsi neljännessä kerroksessa olleen asunnon ikkunasta pelastautuakseen palolta. Huolimatta palon ja erityisesti hyppäämisen aiheuttamista vammoista, nainen jäi kuin ihmeen kaupalla eloon.

– Asunnossa oli tulipalon aikana yksi ihminen, joka hyppäsi ikkunasta pelastuslaitoksen hyppytyynylle. Nainen vietiin sairaalahoitoon, koska hänelle aiheutui palosta ja hyppäämisestä vakavat vammat, Koski jatkaa.

Kerrostalon rapussa oli viisi muuta henkilöä, jotka altistuivat savulle. Viranomaisten tietojen mukaan näistä vain yksi on hakeutunut jatkohoitoon.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. Hmmm…. Kylläpä Putin ja ruotsidemokraatit ehtivät joka paikkaan kärppänä. Naisen on siis turvallisempaa hypätä neljännestä kerroksesta alas kuin kulkea näin INTIAANIKESÄNÄ minihameessa ja ent. Volvo -luokan ”puskureilla” varustettuna Helsingin yössä lanteet keinuen ja… no niin, se siitä.

  2. Paljon tulipaloja parin päivän sisällä, ympäri maata. Taisi Lahdessakin joku hypätä kerrostalosta tulipalon takia.

  3. Koskas näihin kantakaupungin rakennuksiin paloviranomaiset alkavat vaatia sprinklauksia ja savuhälyttimiä? Niissä ei ole hätäpoistumisteitäkään eikä nykylainsäädännön mukaisia ovien leveyksiä.

    Tältäkin onnettomalta tapahtumalta olisi voitu välttyä jos rakennuksesta olisi ollut sprinklaus, hätäpoistumistiet ja palotikkaat.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.