Näkökulma: Kavereita korkeissa paikoissa? Eero Lehti on Taloustutkimuksen omistaja ja YLE:n hallintoneuvostossa

6
Eero Lehti on Kokoomuksen kansanedustaja, omistaa Taloustutkimus Oy:n, jolta Yleisradio tilaa nykyisin mm. puoluekannatusmittauksensa ja istuu tämän lisäksi verovaroin kustannetun Yleisradion hallintoneuvostossa. Joku voisi ajatella YLE:n toiminnan gallupien tuottajan valinnassa olevan vähintäänkin kyseenalaista, mutta asia ei kuitenkaan ole herättänyt minkäänlaisia intohimoja yhdessäkään mediassa.

Lehti tunnetaan kovan linjan kokoomuslaisena, joka ottaa rahan irti sieltä, mistä se on irti otettavissa joten Lehteä liene turha liikemiehenä syyttää, mutta poliitikkona tilanne on toinen. Syyttävän sormen tulisi kääntyä automaattisesti kohti asiasta päättäviä ja Lehden poliitikko-statuksen vuoksi myös tähän itseensä.

Lehden valinta sekä YLE:n hallintoneuvostoon että kyselytutkimusten tuottajaksi kertoo vähintäänkin mädästä toimintakulttuurista ja pahimmillaan korkeimman tason korruptiosta, jossa rikkaat ja vaikutusvaltaiset junailevat kaverinsa korkeille paikoille. Mutta eihän tämä voi pitää paikkaansa koska Suomessa ei virallisen totuuden mukaan ole korruptiota…

Lehden ja tämän yrityksen valikoituminen YLE:n sisärenkaaseen ei vaikuta sattumalta, eikä se myöskään ole luottamusta herättävää ja läpinäkyvää yritystoimintaa. Sen sijaan se vaikuttaa herrojen metkuilta ja rahan, vallan sekä tiedon pitämiselta tiukasti ”oikeissa käsissä”.

Tieto on valtaa…

 

 

 

6 KOMMENTIT

 1. Donald Trump on esimerkki siitä, etteivät upporikkaatkaan välttämättä ole huonoja valintoja politiikassa. Donald Trump on klassinen kapitalisti, joka yrittää tehdä USA:sta entistä suljetumman talouden, jotta Ronald Reaganin aikoinaan mainostama trickle down- efekti alkaisi siellä toimimaan eli että rikkaiden vauraus ohjautuisi kotimaisia työpaikkoja luoviin investointeihin samalla kun ulkomaisen halpatyövoiman tuonti lopetetaan. Olisi siis tärkeää saada rikkaat huolehtimaan oman maan kansalaisten eduista vähän niin kuin vanhan ajan teollisuuspatruunat joskus tekivät. Isänmaallinen rikas on arvokas, mutta valitettavan harvinaiseksi käynyt laji.

  Kokoomuspuolue edustaa kansainvälistä pääomaa, uusliberalismia ja globalismia ja pyrkii polkemaan suomalaisten palkkoja alaspäin ja lakkauttamaan sosiaaliturvan. Eero Lehti on tässä ihan puhtaasti toiminut Kokoomuksen agendan mukaan ja on huonoin mahdollinen valinta koko kansan palvelijaksi tarkoitetun mediayhtiön tärkeisiin asemiin.

 2. Kokoomus -nimellisesti puolue mutta todellisuudessa kansainvälisen talousrikollisuuden kovinta ydintä edustava jengi jonka lonkerot ulottuvat yhteiskunnan kaikille osa-alueille.

 3. Ei kai kenellekkään ole enää pitkään aikaa ollut epäselvää se mikä on taloustutkimuksen tarkoitus. Sen tarkoitus ei ole ollut mitata yhtään mitään (ainakaan julkisesti) vaan sen tarkoitus on ollut muokata mielipiteitä.

  Nämä tutkimuskeskusten raporti, ne ovat mielitepiden muokkausta varten luotuja tahoja. Joita kenenkään ei sopisi arvostella eikä epäillä. Sellainen on uus-natsismia.

 4. Atte ”Sipilä-Gate” Jääskeläisen ja Kokoomus-Kivisen jälkeenkin mun ja sun verovaroin kustannettu Yle näyttää olevan porvarien omistajaohjauksessa ja muun valtamedian HS, IS ym. ohella se on monopolisoinut kannatusgallupit kokoomusmoguli Eero Lehden Taloustutkimus Oy:lle. Ensinnäkään en halua että verovaroilla kustannetaan poliittisideologista Kokoomuspropagandaa, ja toisekseen en halua että kannatuskyselyt tilataan taholta jonka omistus on poliittisesti suuntautunutta. Tästäkö syystä mitkään kuprut eivät enää nykyään vaikuta Kokoomuksen suosioon kuin marginaalisesti, niin että se pysyy aina hyvin lähellä suosituimman puolueen titteliä? Toivon ettei Tieto vaalijärjestelmän takaa löydy samat rahamafiatahot muokkaamassa vaalitulosta, joka gallupeilla on ensin muokattu halutunlaiseksi, ettei kukaan ihmettele galluppien ja vaalien tulosten ristiriitaa. Iso raha ja valta kun on takana niin kaikkea katalaa voi odottaa. Hyväosaisten, elinkeinoelämän ja pääomapiirien asiaa lobbaava puolue tekee kuitenkin marginaaliryhmien politiikkaa, jonka ei uskoisi riittävän Suomen suurimman puolueen asemaan tai edes lähelle sitä. Kummasti vain näyttää riittävän.

 5. EK ja kokoomus ovat vallaneet monta paikkaa kun ”liikemiehet” tulivat politiikkaan. Valtakunnansovittelijan härdelli on viimeisin ja härskein. AY liikettä viedään kuin litran mittaa ja hyväpalkkaiset ”johtajat” vikisevät hallituksen ja EK:n talutusnuorassa.En ihmettele porukoiden pakoa tavallisiin kassoihin kun sieltä saa saman palvelun huomattavasti halvemmalla.

 6. Eero Lehti on kovan luokan vanhan liiton kokoomus jyrä, joka on kapitalistisempi kuin kapitalisti itse.
  Se, että sidonnaisuuksia löytyy napanuora -tyylillä istumalla ränkyillä ristiin rastiin tietäen sen, mitä toinen käsi tekee ja lopulta kaikki on yhtä sidonnaisuuksien sekasotkua ettei ole kaukana se, että tappelevat vielä itsensä kanssa kun ovat jonain aamuna houreissa ja seuraavana aamuna aamulehteä sumpin ja kaviaarin kera nauttien itsevaltias vetää kaviaarit nenään ja kahvit rinnuksille huomattuaan otsikkojen kirkuvan sitä kuinka asianomainen ”jokapaikanhöylä” on mennyt haukkumaan itsensä eli sen ”toisen” instanssin, jossa käyttää sitä ISOJEN KIRJAINTEN ÄÄNTÄ!!!
  Mutta tässä tapauksessa tuskin voidaan puhua sivupersoonista.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.