Etälamaannutin ei ensipuraisulla tehonnut kirveen kanssa heiluneeseen ”tuhotyöläiseen” Helsingissä

6
Poliisille tuli torstaina kello neljän jälkeen ilmoitus, että Kenttäkatu 5:ssä oli työnnetty erään asunnon postiluukusta sytytettyjä ilotulitteita asunnon puolelle. Paikalla poliisipartio meni hetken selvittelyn jälkeen tavoittelemaan samassa taloyhtiössä asuvaa epäiltyä tämän asunnosta.

Tuhotyöhön syyllistynyt asunnon haltija käyttäytyi poliisin mukaan virkamiehiä kohtaan aggressiivisesti ja nosti kirveen heittoasentoon, tehden samalla kirveen kanssa heittoliikkeen. Vielä tällöin kirves ei irronnut miehen kädestä. Ei sen enempää poliisin käskystä kuin heitettynä. ”Kirvesmies” ei totellut tilanteessa poliisin käskytystä pudottaa kädessään ollut kirves pois ja tämän johdosta poliisi joutui käyttämään etälamaannutinta.

Hieman yllättäen etälamaannutin ei kuitenkaan antanut toivottua vaikutusta ja mies lopulta sai heitettyä kirveen kohti poliiseja. Kirves ei osunut poliiseihin, vaan poliisipartion suunnassa olleeseen kaappiin. Koska mies jatkoi edelleen aggressiivista käyttäytymistä partiota kohtaan, käytti poliisi etälamaannutinta uudemman kerran ja tällä kertaa tavoitteet saavutettiin: mies saatiin poliisin haltuun. Miestä epäillään tuhotyön yrityksestä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Lähde: Poliisi

6 KOMMENTIT

  1. Sen siitä saa kun ottaa aktiivimallin niin tosissaan kuin suomalainen vain voi. TE-keskukselle on turha selittää mitään jostain ”etälamauttimesta”. Virkailija vain sanoo: ”Joo, joo. Kyllä ne teidän etälamauttimet tiedetään.”

  2. Tuhotyöläinen. onko se nykyään peitenimi loisivalle maahantunkeutujalle,muuta työtä kyseiset karvakädelliset tuskin osaavat.

  3. Nuo etälamauttimet toimivat satarosenttisesti selväpäiseen mummeliin, ei huumehöyryissä hilluvaan adrenaaliryöpssä olevaan vasemmistolais tuholaiseen. Tai khat huumetta mussutaneeseen uussuomalaiseen, siis somaliin. Tosin poliisihan käyttää oikeaa asetta jos riehuja on tunnistettu aidoksi valkonaamaksi, suojaväri on poliisihallituksen ja ministeriön erityiskäskyssä suojaava tekijä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.