Nykysuomi etsii sisällöntuottajia!

17
Nykysuomi tarvitsee uutta väkeä. 1.6.2018 alkaen julkaisu on toiminut käytännössä yksin päätoimittajan työpanoksella ja nyt apukädet ovat kipeästi kaivattuja. Osaatko kirjoittaa? Osaatko lukea mediaa kriittisesti? Ymmärrätkö, kuinka tärkeää todenmukaisuus on median tekemisessä? Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, siirry ihmeessä eteenpäin!
Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, ettei vaihtoehtomedia ole suoranainen kultakaivos, vaan enemmänkin verrattavissa talouden osalta romumetallin keräilyyn. Siksi myöskään Nykysuomi ei voi palkata jokaista ammattitoimittajaa, jolta palveluita mahdollisesti irtoaisi. Myöskään kirjoitustaitoiset ja halukkaat idealistit eivät yksin voi tulla kysymykseen, sillä Nykysuomi on poliittisesti sitoutumaton, eikä omaa mielipidettä.
Työ vaihtoehtomediassa on äärimmäisen mielenkiintoista, mutta myöskin aikaa vievää, eikä yksi käsipari ja yhdet aivot ehdi tekemään tarpeeksi. Tahdot sitten työskennellä säännöllisesti tai väljemmin, Nykysuomella on sinulle tekemistä!
Jos olet kiinnostunut eikä toimeentulosi olisi kiinni yksiselitteisesti Nykysuomeen kirjoittamisesta, ota yhteyttä joko Facebookin, VK:n tai sähköpostin (nykysuomi@gmail.com) välityksellä ja kerro, mitä ja millaisella mittakaavalla tahtoisit tehdä!
Ystävällisin terveisin: Päätoimittaja

17 KOMMENTIT

 1. Kyllähän poliittinen suuntaus näkyy uutisvalinnoissa, tekstissä ja ennen kaikkea lukijoissa ja kommentoijissa.

 2. Hienoa maalittaa ihan tsvis kommentoikis. Olette te ääret kyllä hassua potilkaa. Yhtään erilaista mielipidettä ette kestä. Siiksipä työssäkäyviä ei porukoissa ole. Työksi en laske esim korhosenkaan juopottelua ja ihmisten ahdistelua kalliossa: ootko piffiläinen? Ihan hyvää vaalityötä teemoina piffi, suvakit, ja eri teemat kullakin kadulla huutsajalla, kellä juutalaiset, kellä joku jessica, kellä polpo. Kuka kehuu itseään.Ei sanaakaan oikeista tavallista ihmistä koskevista asioista

   • Rajattomat nuoreläkeläiset panevat rahansa jalkaan , tupakkaan, jakavat YouTubessa rahaa, .reissaavat ympäri Suomea tapaamaan samanmieliset ja sitten valittavat eläkkeen pienuutta ja toimeentulotuen määriä. Se on tietysti myönteistä että näyttävät löytävän myös seurustelun paineita. Ainahan se psyykelle tekee hyvää. Ihmettelen vaan suurta määrää ihmisiä jotka ovat nuorina jo työelämän ulkopuolella ja alaikäisten (pienten) kun äidit marhaaa pitkin suomea joutilaana, vaikka palvilihaa tai silakoita ihmettelemässä.

  • en yleistä, itse olen isänmaallinen. Täysjärkisesti, minun ei tarvitse vihata v aikkapa ulkomaalaisia. Yleistän kaikki katuliikkeet ja somehörhöt samaksi mössöksi, mv.lehden ihailijat ja Iljaa sankarinaan pitävät. Iljaa vastaan minulla ei ole mitään, hän toimitti nettisivustoa ja sai jostain syystä kansan palvomaan itseään.
   Miksi ette metelöi Lahdessa sattuneesta raiskauksesta, missä on Wit, missä on Pontus, missä on kaikki pitämässä miekkaria miehiin kohdistuneita raiskauksia vastaan?

   Aiotteko nyt Imatran ampumisen muistopäivänä pitää muistojuhlat Imatralla (3 naista) tai koskas se on se Hyvinkään ampumisen muistopäivä. Kovin on yksipuolista juuri teidän,joita arvostelen, kiinnostuksenne aiheet.

 3. Kansallismieliset eivät kestä kuin toisiaan. Kummallista nokittelua ikäänkuin vain heillä olisi oikeus mielipiteisiinsä eivätkä pysty yleiseen keskusteluun . Naisia saavat suomalaiset tappaa eikä porukka korviaan lotkista. Jotain hupaisaa naisten ja lasten marssia tiedossa eduskuntatalolla. Eikä silläkään vastusteta suomalaisia pedofilejä, he ovat OK. Helsinkiläinen vartija näyttää haaveilevan homo_orgioista itiksen uimahallissa. Ja kait muka eduskuntaan pyrkimässä.

  • Ei sitten ämmä jaksanut kauaa olla pois, luuletko että ei P-korhosta tunnisteta, mene kuule jo helvettiin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.