Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Rautavaaralla syyteharkintaan

4
Nurmeksen poliisi on suorittanut esitutkintaa epäillyssä törkeässä lapsen seksuaalisessa hyväksikäyttötapauksessa. Epäilty rikos on tapahtunut 31.1.2011 – 21.12.2014 välisenä aikana. Rikoksen epäillään tapahtuneen Rautavaaralla.

Asianomistajana kyseisessä rikoksessa on alle 18-vuotias henkilö, joka on tapahtuma-aikaan ollut alle 16-vuotias. Rikoksesta epäiltynä on 54-vuotias mies. Asianomistaja on tapahtuma-aikaan kuulunut rikoksesta epäillyn lähipiiriin.

Ilmoitus poliisille tehtiin asianomistajan lähipiiriin kuuluvan henkilön kautta. Poliisi ei kerro tapauksesta tai rikoksesta epäillyn taustoista enempää asianomistajan henkilöllisyyden suojaamiseksi.

Esitutkinta asiassa on nyt valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: Itä-Suomen poliisilaitos

4 KOMMENTIT

  1. Mikä helvetin syyteharkinta? Itä-Suomen syyttäjän virasto ja oikeus istuimet ovat olleet niin kauan kuin muistan demla mädätyksen kehtoja.Tavallisen kansalaisen oikeustaju on koetuksella kun toisen ihmisen tappamisista, raiskuista ja loppu elämän pilaamisista ei ole saanut tuntuvia tuomioita. Lapsiin sekaantumisista kuuluisi tulla poikkeuksetta julkinen häpeärangaistus ja teloitus perinteisesti teilipyörän päällä.

  2. Mitä kauemmin ”harkitsette”, sitä vähäisemmältä rikos alkaa tuntumaan. Ja kun oikein kauan ”harkitaan” ”velat muuttuvatkin saataviksi” ja ilman ainuttakaan viina tippaa.

  3. Vaihteeksi samaa mieltä röhkäleen kanssa. Aikuisella pitää olla vastuu ja tietoisuus siitä mitä tekee. Sekä tieto siitä että teilipyörä odottaa jos liian sikamaiseksi alkaa.

  4. Itä-suomen oikeusasteissa syyte hylätään. Pedofiilit ovat muutaneet sankoin joukoin Itä-suomeen koska siellä ei saa syytteen syytettä pedofiliasta. Ja minkähän takia.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.