Elon Musk haastetaan käräjille pedofiili-kommenteistaan – Haukkui Thaimaan luolasukeltajaa lapsenraiskaajaksi…

12
Aiemmin tänä vuonna 12 thaimaalaisen pojan luolapelastusoperaatioon osallistunut Brittiläinen sukeltaja Vernon Unsworth aikoo haastaa Tesla/SpaceX-yrittäjä Elon Muskin oikeuteen kunnianloukkauksesta. Musk kutsui Unsworthia mm. pedofiiliksi sen jälkeen, kun Unsworth oli sanonut Muskin ajatusta pelastaa lapset hänen rakentamallaan sukellusveneellä julkisuustempuksi. 

Muutamaa päivää pedofiili-kommenttiensä jälkeen Musk pyysi kyllä anteeksi, mutta jatkoi kuitenkin samalla linjalla toisella kertaa, kertoen mm. että Unsworth olisi naimisissa 12-vuotiaan kanssa, osa lapsiseksirinkiä ja lapsenraiskaaja. Sukeltajan mitta täyttyi ja asia viedään käräjille.

Muskin henkisestä vakaudesta ja johtamiskyvyistä on viime aikoina keskusteltu paljon. Hiljattain Musk kohahdutti mm. polttamalla pilveä (marihuanaa) online-haastattelun aikana. Muskin pyörittämän autoyhtiö Teslan osakkeet ovat viime aikoina olleet nousussa lisääntyneen tuotannon vuoksi, mutta hiljattain pintaan nousseet huolet Muskin mahdollisista terveys- tai ainakin elämänhallintaongelmista paineistavat osakkeita alaspäin.

Korvaussummaa jonka Unsworth aikoo vaatia, ei olla julkistettu, mutta miehen asianajajan mukaan syytteen tarkoitus on estää Muskia toistamasta lausuntojaan ja solvauksiaan uudestaan.

Lähde: AFP

12 KOMMENTIT

  • Vaaditut korvaussummat ovat olemattomia, joitakin kymmeniä tuhansia dollareita. Se ei ole pointti, vaan se että Musk on mustamaalannut henkilön pedofiiliksi sosiaalisessa mediassa ja mediassa ensiksi 22 miljoonalle ihmiselle, ja myöhemmin vielä suuremmalle määrälle. Nyt olisi tärkeää osoittaa että vaikka olisi kuinka massia, ei tuollainen ole sallittua. Jo tästä ketjusta tuolta alempaa on nähtävissä kuinka ihmiset ovat taipuvaisia ottamaan todesta törkeätkin väitteet ja pohtimaan niitä mahdollisesti todellisina.

  • Ei ole, nykyinen puolisonsa oli 32- vuotias kun tutustuivat. Mistä tuollaisen aivotuhnun olet päähäsi saanut pesiytymään?

    • Juuri tuon vuoksi perättömistä syytöksistä on jouduttava edesvastuuseen, kun mitä ilmeisimmin riittää että kerrotaan että Musk on väittänyt jotakin, vaikkakin perättömästi, ja ihmiset alkavat ajatella sen suuntaisesti mitä Musk on perättömästi levitellyt.

 1. Muskissa on aimo annos sellaista vanhan ajan innovoivaa teollisuuskapitalistia, joka luo uusia ideoita, tuotteita, toimeliaisuutta ja jakaa vaurautta maailmaan. Tätä eivät keinottelulla omaisuutensa luoneet hirviömiljardöörit kuten George Sorokset tai Warren Buffetit voi sietää ja pyrkivät jatkuvasti heittämään kapuloita miehen rattaisiin.

  • Myskipoika on nimen omaan luonut tyhjästä rahaa keinottelemalla ja saarnaamalla osakkeenomistajille ihmeitä, koko kaveri ja Tesla on suuri kupla joka vain odottaa puhkeamista. Liukassanainen käärmeöljyn myyjä. ”Auto”-tehdas ja myyntiorganisaatio Tesla:kin on enemmän kultti kuin yritys. Tuotteet ovat olleet kulkuvälineinä pettymys useille, ja ne jotka ovat sähköautofanaatikkoja, eivät tunnusta tosiasiallisia puutteita laadussa ja käytännön ominaisuuksissa. Kultin piirteitä on myös se että Teslan ja Muskin puolia pidetään valtavan palkollisista ja fanaattisista asiakkaista tai muuten vain faneista koostuvan somearmeijan avulla.

 2. Sittenhan Trump ja Putin voivat haastaa kaikki maailman valtamediat ja suvakit oikeuteen kaikenlaisesta herjaamisesta vuosien varrella.

 3. Mies on niin hullun näköinen, että Demla rakastaa tällaisia. Joten ei mitään tuomiota, vaan kyseessä oli ”musta huumori”.
  Meneväthän muslimit 5-vuotiaankin kanssa ”naimisiin” ja se on ihqaua.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.