Poliisi: Pahoinpitely Joensuussa – rasistinen motiivi

Poliisi sai tiedon tiistai-iltapäivänä, että Joensuun Vapaudenpuistossa on pahoinpidelty kahta ulkomaalaista. Poliisi otti kiinni kaksi miestä ja yhden naisen.

Tapahtumapaikalle saapuneelle poliisipartiolle selvisi, että Vapaudenpuistossa oli ollut noin seitsemän suomalaista henkilöä, joista osa oli alkanut huudella rasistisia kommentteja ohi kulkeneille kahdelle ulkomaalaisille miehelle.

Tämän jälkeen yksi suomalaismiehistä oli hyökännyt ulkomaalaisten kimppuun ja pahoinpidellyt heitä lyöden ja potkimalla. Paikalla olleiden todistajien mukaan pahoinpitelyyn osallistui myös kaksi muuta suomalaista.

Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta kaksi miestä ja yhden naisen epäiltynä rikoksesta. Kiinniotetuista miehistä vuonna 1985 syntynyt on kotoisin Ilomantsista ja vuonna 1999 syntynyt Joensuusta. Vuonna 1974 syntynyt nainen on kotoisin Joensuusta.

Alustavien tietojen mukaan asianomistajat eivät saaneet tapahtumassa vakavia vammoja, ja rikosta tutkitaan tässä vaiheessa kahtena pahoinpitelynä, joissa on ollut rasistinen motiivi.

Lähde: Poliisi

8 thoughts on “Poliisi: Pahoinpitely Joensuussa – rasistinen motiivi

 • 19.9.2018 at 16:31
  Permalink

  Tottta kai rasistinen motiivi,kyseessä varmaankin ählämeistä,vitun luimistelioista. …

  Reply
 • 19.9.2018 at 17:24
  Permalink

  Itäsuomalaiset ovat saaneet tarpeekseen Sipilän kutsuvieraista. Veronmaksajien piikki on juhlittu loppuun. Juhlat ovat ohi. Kutsuvieraiden on aika kiittää kauniisti ja palata kotiin.

  Reply
 • 19.9.2018 at 17:57
  Permalink

  Yhdysvalloissa AINA automaattisesti valkoisen ja mustan välinen ”hässäkkä”, jossa punaniska antaa pataan pata mustaa julistetaan ”korkoa korolle ” eli ”viharikokseksi” vain sen vuoksi, että myyttinen ”valkoisen miehen taakka” painaa hänen harteillaan kuin lyijypunnus vain siksi, että demokraatit pitivät orjia ja taistelivat sen säilyttämisen puolesta henkeen ja vereen Yhdysvaltain sisällissodassa vuosina 1861-65, jossa vastakkain olivat Pohjoisvaltiot ja Etelävaltiot (konfederaatio), jonka ”asialistalle” nousi – ei niinkään humanitäärisistä syistä – orjuuden lakkauttaminen, jota Etelävaltiot eivät olleet valmiita nielemään taloudellisista syistä, joka oli ”modumentaalinen” *(by Nikke Pärmi) ”tuotannontekijä” etelän valkoiselle rikkaalle yläluokalle, sillä kuinkapa köyhä pikkutilallinen pystyi pitämään armeijaa orjatyövoimaa plantaasin tilkullaan, joka oli lähes sula luonnonlain kaltainen mahdottomuus, sillä suurtilalliset rulettivat sillä ”halpatyövoimalla”, jota Suomenkin ja luonnollisesti EU:n globalistiset kapitalistit ja riistokapitalistit niin hamuavat saavansa nk. ”maahanmuutolla” kansalaistensa kustannuksella, joka tulee johtamaan palkkakustannusten romahtamiseen ja palkkojen polkemiseen niin alas, ettei oman kansakunnan työtä tekevillä käsillä ole enää mitään mahdollisuutta kilpailla vierasperäisten työntekijöiden kanssa, jotka tulevat automaattisesti saamaan valtiolta kaiken sosiaalisen ja taloudellisen lisätuen kurjan palkkansa päälle, jota vielä nostaa lapsilaumat, jotka ovat myöslkin ”modumentaalisia” ja perin ”tuottoisia”. Sitä vastoin suomalaiset valkoiset kanta-asukkaat eivät voi ilman syntymämaansa rasistisen suhtaumisen vuoksi nähdä untakaan mistään vastaavasta, vaan heidän pitää tulla toimeen ”puolikkaalla puupennillä”, josta siitäkin heitä syyllistetän päivästä toiseen niin inhasti, että se jo seuraa heitä yöuniin saakka, siksi muutamaksi tunniksi, jonka nälästä kurniva vatsa antaa myöten.
  Nk. ”vasemmisto” muassaan ”kulukorvaus” -vihreät eivät nakkaa paskaakaan suomalaisista työläisistä eikä raskautetuista, sillä heidän lukuisten seksiaktiensa rinnalle on noussut ”unelma” nimeltä ”monikulttuurisuus”, jonka perimmäisenä tarkoituksena on tuhota länsimainen demokratia ja sen kirosanaksi muodostunut ARVOT sekä kulttuuri kirsikkana kakun päällä valkoisen eurooppalaisen rodun kansanmurha tavalla tai toisella (rotujen sekoittuminen tahi valkoisten murhaaminen vrt. Etelä-Afrikka).
  Edm. pumpuliaivot kuvittelevat näin saavutettavan maailmanrauha, koska muka vain ja ainoastaan valkoinen rotu on vastuussa kaikesta pahasta, mitä tässä maailmassa on tapahtunut kulminoituen etenkin Saksaan jota johtava ddr:läinen kommunisti ja äitinsä puolelta juutalainen Angela Merkel jonka kansaa vastaan tuntee patologista vihaa ja toivoo sen kuolemaa ja häviävän sen maailmasta pois ikuisiksi ajoiksi Saksassa kuten myös Ranskassa ja jo kauan aikaa Ruotsissa harjoitettavalla aivopesulla siitä, että valkoisten naisten pitää mennä naimisiin muslimien ja mustien kanssa ja tuottaa mulatteja ja näin hävittää valkoinen lihaa syövä heteromies pois maan kannen päältä, josta seurauksena on auvoinen onni ja tunne, joka antaa ”kiksejä” lakkaamatta ja loputtomasti sekä luo näin taivaan maan päälle. Saksan liittopäivien parlamentissa sosialisteja edustava noita-akka pauhasi puhujapöntöstä siitä, että Saksan kansa on hävitettävä pois sukupuuttoon, koska ainoastaan näin voidaan välttää uuden kansallissosialistisen kolmannen valtakunnan tapaisen poliittisen järjestelmän nouseminen uudestaan valtaan Saksassa ja maailmassa. Tässä näemme tuloksen siitä, mitä juutalaisten ja voittajavaltioiden voittajan historian sekä saksalaisten itsensä 70-vuotta harjoittama itseruoskinta ja loputon itsensä syyllistäminen sekä häpeä ja halveksunta on tuottanut tuossa maassa. Se on tehnyt suuren osan tuosta saksalaisesta kansasta yhtä sairaan ja itsetunnoltaan kieroutuneen kuin yksittäisen ihmisenkin kohdalla käy kun häntä painetaan alas sekä väheksytään lapsuudesta saakka. Edellisen pitäisi olla hiemahkosti tuttua meille suomalaisille.

  *Nikke Pärmi (1887-1957), Alahärmä – oli jääkärieverstiluutnantti ja suojeluskuntaupseeri. Tunnetuksi Pärmi tuli toimiessaan vangeista kootun Erillinen Pataljoona 21:n komentajana jatkosodassa.

  Reply
 • 19.9.2018 at 18:03
  Permalink

  Onko poliisin tiedotuslinjassa tapahtunut muutos, kun julkisuuteen annetaan epäiltyjen etniset tiedot? Ja vieläpä 8 kertaa toistaen.

  — seitsemän suomalaista
  — kahdelle ulkomaalaisille miehelle
  — yksi suomalaismiehistä
  — ulkomaalaisten kimppuun
  — myös kaksi muuta suomalaista
  — kotoisin Ilomantsista
  — Joensuusta
  — Joensuusta

  Reply
 • 19.9.2018 at 21:56
  Permalink

  Kyseenalaista toimintaa…
  Tuollainen ei edistä ollenkaan kenenkään tavoitteita, JOS tavoite on siis se, että ongelmalliseksi koettu maahanmuutto loppuisi ja laittomasti maassa olevat saadaan palautettua.

  Tälläiset tapaukset antavat ”suvakeille” vääränlaisia välineitä heidän käyttöönsä ja he todella käyttävät niitä…

  Reply
 • 20.9.2018 at 07:26
  Permalink

  Rasistinen motiivi?
  Motiivi kuin motiivi, miksi motiivit ovat eriarvoisia?
  Jos valkoihoista vituttaa mustaihoisuus ja siksi vetää mustaa pataan, ok ansaitsee lain mukaisen rangaistuksen.
  Jos taas vetää toista valkoista pataan saa lievemmän rangaistuksen, onko siinä järkeä???

  Reply
 • 20.9.2018 at 07:57
  Permalink

  Niin ja matuilla on usein yhtä rasistinen motiivi muttei sitä koskaan myönnetä!

  Reply
 • 20.9.2018 at 12:35
  Permalink

  Uhrit olivat YO opiskeijoita eli ilomantsilainen vain huuteli(ihan perinne joensuussa) kova kinkki(tuskin musta tai arabi)kovisteli takaisin ilomantsilainen meni antamaan turpaan.

  touko-syyskuun aikana Vapaudenpuistosta Karjalaisessa uutisoidut välikohtaukset.

  Miestä lyötiin teräaseella Vapaudenpuistossa – poliisi kaipaa vihjeitä tekijästä ja hänen seurassaan liikkuneista tytöistä

  Joensuun Vapaudenpuistossa useita hälytysajoneuvoja – ”Sivulliset eivät ole vaarassa”

  Nainen yritti puukottaa miestä Joensuussa

  Mies sai Vapaudenpuistossa pippurisumutteesta silmilleen

  28-vuotiasta miestä lyötiin nyrkillä kasvoihin Vapaudenpuistossa

  Vapaudenpuistossa pahoinpideltiin maanantai-iltana nuori mies – tuntemattomat tulivat lyömään ja heittivät maahan

  18-vuotiasta naista kuristettiin Joensuussa Vapaudenpuistossa

  https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/195068-paihteidenkayttajat-ovat-tehneet-vapaudenpuistosta-rauhattoman-paikan-viime-kuukausina-tapahtunut-lukuisia-vakivaltaisia-yhteenottoja

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *