Päivän naurut: Yksikään afgaanien sijasta karkotettavaksi ilmoittautunut ruotsalainen ei halunnut lunastaa lupaustaan

21
Ruotsissa oli kampanja nimeltä ”lähettäkää minut heidän sijastaan”. Kampanjassa ihmiset ilmoittautuivat lähetettäväksi Afganistaniin kotimaahansa palautettavien afgaanien sijaan. Kun heille tarjottiin menolippua Afganistaniin, jotta maasta poistettava afgaani saisi jäädä työluvalla Ruotsiin, vastaus oli jäätävä ei.

Ruotsalaiset niin sanotut suvaitsevaiset ovat kaksinaismoralismin edelläkävijöitä. Julkisuudessa ollaan yhtä mieltä, tosipaikan tullen ollaan kuin ei oltaisikaan, eikä mitään oltaisi koskaan luvattukaan. Tämän todensi Nya Tider -julkaisu.

Joukko ruotsalaisnaisia, mukana myös joitakin miehiä, järjesti viime kesänä kampanjan, jossa he sosiaalisessa mediassa vastustivat afgaanien palautuksia kotimaahansa ilmoittamalla, että afgaanien sijasta heidät voisi lähettää Afganistaniin. Oli nimittäin ilmennyt, että 83 prosenttia Ruotsin maahanmuuttoviraston järjestämissä ikätesteissä alaikäisiksi ilmoittautuneista afgaaneista olivatkin aikuisia, jolloin heidän palauttamisensa kotimaahansa oli mahdollista.

Nya Tider -tiedotusväline päätti auttaa ruotsalaisia hyvyyssäteilijöitä. Julkaisu otti yhteyttä henkilöihin, jotka olivat halukkaita lähtemään Afganistaniin jonkun maasta poistettavan sijaan. Nya Tider tarjosi hyvyyssäteilijöille pelkkää menolippua siitä hyvästä, että se järjestäisi maahan jäävälle afgaanille työluvan ja työpaikan.

Kaikki aktivistit, joihin Nya Tider otti yhteyttä, kieltäytyivät kunniasta. Vastaukseksi tuli joko tympeä ei tai luuria korvaan.

Yksikään kampanjaan osallistuneista ei halunnut lähteä Afganistaniin, jotta joku afgaani saisi jäädä Ruotsiin.

Nya Tider ehti ottaa yhteyttä noin 30 ruotsalaiseen, jotka olivat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi lähtemään Afganistaniin jonkun palautettavan sijaan, kun sana levisi, ja luuria alkoi tulla korvaan joka puhelulla.

Nya Tider etsii edelleen vapaaehtoisesti Afganistaniin lähtemään halukasta hyvyyssäteilijää palautettavan afgaanin sijaan.

Lähde: Nya Tider

21 KOMMENTIT

 1. No höh miten se nyt noin meni, eikö edes yksi, eikö kukaan, voi kyynel. 😉

  • Niinpä. Afganistanin tullessa Ruotsiin ei kukaan enää halua olla Ruotsissa eikä Afganistanissa.

 2. Taas todiste siitä, että suvakit eivät koko sydämisesti vastaa huutoonsa. Suvakkien ainoa motiivi on päästä harjoittamaan väkivaltaisia mellakoita ja huomion haku; jos vaikka joku vihdoinkin huomaisi miten jumalisia he ovat.

 3. En yleensä mihinkää keräyksiin laita rahaa, mutta nyt voisin tehdä poikkeuksen sillä maailma on parempi paikka jos ruotsalaiset olisi kauempana, voisin pukeutua karupohjola t-paitaan ja jos paavo jostain saisi noiden yhteystietoja niin voisi täältä suomesta käsin ottaa yhteyttä ja tarjota matkalippua voitais kavereiden kanssa porukalla maksaa. Siis ihan oikeasti.

  • Oho tää olikin nykysuomi, no ei se mitään. Ei näin aamulla huomannut. Mutta kyllä toi silti onnistuu. Ja ties vaikka innostuisavat tuosta kun vasallivaltion finski orjat maksavat vapaaehtoisesti siinä kun titta på din pappas fittta pakko ruotsitettuna.

   • ”Oho tää olikin nykysuomi”

    Ironista että vaikka lukisi minkä lehden uutisia, niin noin voi todeta aika monestakin asiasta…

 4. Tätähän tämä on tällä hyvesignaloivalla kansanosalla… Kovaan ääneen keuhkotaan asioista, mutta kun jotain pitäisi oikeasti tehdä sanojensa katteeksi niin…
  No, onhan se tietysti ”kivempaa” jauhaa paskaa, kuin oikeasti tehdä jotain… Eikös vaan?

 5. Afgaanit vaan varmaan kuolemaansa, ei kiinnostanut suvakkeja heitä pelastaa. Kamalia ihmisiä ovat, ultranatseja.

 6. Siinä näkee millaisia suvakki-ämmät ovat ja varsinkin ruotsalaiset kananaivoiset kanat. Tuossa se nyt nähtiin se agenda ja ideologinen sitoumus tilan määrä konkreettisesti kun laitetaan tällaiset tahot vastaamaan puheistaan.
  ”Paljon puhetta, vähän villoja.” ”Se on helpommin sanottu kun tehty”: ”Tyhjä tynnyri se eniten kolisee.” ”Sanasta miestä, sarvesta härkää.” ”Toisen perseellä on hyvä istua valkeeseen.” ”Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.” ”Kaikkea sanomaasi voidaan käyttää sinua vastaan”.

  Yleensäkin suvakit ja suvakki -puoleet ja heidän poliittiset edustajansa sekä muut aktiivit ITSE asuvat hienostoalueilla rikkaissa piireissä, jotka ovat etäällä nk. ”pakolaisista” eli niistä karvalakki seuduista, jolla tavalliset ihmiset joutuvat elämään kehitysmaalaisten kanssa kärsien joka päivä turvattomuutta sekä hengen ja terveyden reaalista konkreettista vaaraa.

 7. USA:ssa julkkikset uhkasivat poistua maasta, jos Trump valittaisiin presidentiksi. Ei tainnut kukaan toteuttaa uhkaustaan.

  • Näin muuten oli, nyt huutelevat puskista tuskissaan. Trumpin pitäisi karkoittaa kaikki ne jotka julkisesti näin uhkasivat.

 8. Ja minä kun luulin, että ruotsalaisilta paremmilta ihmisiltä ei puutu todellista uhrivalmiutta.

  • Tosipaikan edessä samanlaista rohkeutta kuin eräällä punakkanaamaisella vessakirjailijalla joka uskaltaa heittää raamatun lattiaan mutta ei koraania.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.