Porissa murha sunnuntaina – näitkö tämän auton?

6
Poliisi toivoo yleisön apua Porissa viime sunnuntaina paljastuneen murhana tutkittavan henkirikoksen tutkintaan. Tekoon epäillään liittyvän tummanpunainen vuoden 2000 mallia oleva Nissan Almera -henkilöauto.

Poliisi on kiinnostunut auton liikkeistä viime lauantai-illan 15.9. ja sunnuntai-illan 16.9. välisenä aikana. Erityisesti poliisia kiinnostaa havainnot autosta ja sillä liikkuneista henkilöistä sunnuntain 16.9. klo 02-05 väliseltä ajalta.

Kuva: Poliisi.
Kuva: Poliisi.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostiin vihjeet@lounais-suomi.poliisi.fi tai puhelimeen 050 4564963. Havainnoista voi ilmoittaa myös nimettömänä.

Lähde: Poliisi

6 KOMMENTIT

  1. Kirkonmiehiä,valtuustoehdokas…siiis voi hyvät hyssykät tätä touhua.Lautamiestä ja kirkonmiestä pukkaa,lelumiestä,pyörätuolimiestä,räppäriä…emme suostu pelkäämään….O tempora O mores!

  2. Poliisia kiinnostaa autolla liikkuneet henkilöt. Onko siis vainajasta löytynyt useamman henkilön siemennesteet ja rannekarvoja?
    Hidasta ja tehotonta on poliisin tutkinta, kun kyseessä on murha. 2015 Lahden lakanapoikaa jahtasi koko perkeleen poliisivoimat ja vissiin eläkkeeltäkin kutsuttiin reinikaiset palvelukseen. Oli mediaa lehdistöstä telkkariin ja suvakit kiihottivat toinen toistaan.
    Eikä edes mitään kkk meininkiä ollut tapahtunut.

  3. Tässä kävi nyt ilmeisesti niin että matuprinssi ja suvaitsevaisuuden mannekiini murhasi ruokkivan käden ja kaikkea muutakin antaneen tädin. Kuinkas se nyt sillai?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.