”Vahinkopuukotus” Hyvinkäällä

5
Pojat testailivat suojaliiviä ikävällä lopputuloksella.

Eilen Hyvinkään kauppakeskus Willassa tapahtui noin kello 18 aikaan puukotus. Kauppakeskuksen ylätasanteen pysäköintialueella 17-vuotias poika sai puukosta rintaansa.

Tilanteessa oli paikalla useampi henkilö, joiden mukaan kyse oli suojaliivien testaamisesta. Osuman saaneella pojalla oli yllään suojaliivit.

Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni yhden henkilön ja uhri toimitettiin sairaalaan.

Kuulusteluissa ja puhutuksissa selvisi, että epäilty tekijä ja uhri olivat päättänet testata uhrin yllä olleen suojaliivin suojausominaisuuksia. 16-vuotias poika oli ensin osoitellut puukolla uhrin suuntaan ja sen jälkeen yksi lyönneistä oli mennyt suojaliivistä läpi ja osunut 17-vuotiasta rintaan. Tekijä ja uhri ovat ennestään tuttuja eikä heillä ollut riitaa keskenään.

Poliisi tutkii asiaa tässä vaiheessa törkeänä pahoinpitelynä.

Lähde: Poliisi

5 KOMMENTIT

  1. ”Elävien olentojen kehitys riippuu henkiinjäämisen taistelusta. Vahva voittaa kamppailun. Heikot on tuomittu tappioon ja unohdukseen.” Darwin

  2. Ettei poijjaat olis erehtyneet suoja liiveissä ja huomio liiveissä.
    Tuossahan pitäisi tulla myös teräaseen hallussapidosta julkisella paikalla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.