Pankkiryöstäjä pukeutui musliminaiseksi Itävallassa – poliisi tarjoaa palkkiota ilmiantajalle

10
Poliisi on julkaissut tekijästä kuvia ja tarjoaa ilmiantajalle yli 2000 euron palkkiota.

Musliminaiseksi pukeutunut mies meni Pohjois-Itävallan Linzin kaupungissa sijaitsevaan DenizBankiin. Mies uhkasi kassarouvaa aseella, otti rahat ja pakeni paikalta skootterilla.

Valvontakamerakuva on tarkka ja näyttää miehen pukeutumisen. Kasvonsa mies peitti latexnaamiolla, jossa huulet oli punattu erittäin värikkäiksi.

Ennen kyseistä ryöstöä mies yritti ryöstöä toisessa pankissa Wienissä, mutta onnistui vain pelottamaan työntekijät, jotka alkoivat kirkua. Ennen pakenemistaan paikalta mies ruutasi ilmaan pippurisumutetta.

Mies on oletettavasti iältään 20-35 -vuotias ja pituudeltaan noin 185 cm.

Viime kuussa Itävallan poliisi pidätti 35-vuotiaan miehen epäiltynä turkkilaisen pankin ryöstämisestä. Myös tämä mies oli pukeutunut musliminaisen asuun. Mies jäi kiinni, kun silminnäkijä seurasi miestä läheiseen puistoon ja hälytti paikalle poliisit.

Lähteet: Daily Mail

Aiheeseen liittyvää:

Huntukielto astui voimaan Itävallassa – Koskee myös arabituristeja

10 KOMMENTIT

  1. Tämä on aivan turhaa miesten syyllistämistä yksittäistapauksen perusteella. Mistä ylipäätään ollaan tietävinään että kyseessä olisi ollut mies? Jospa se olikin vain tavallistakin maskuliinisempi musumamma?

  2. Vihervasemmistolaiset ovat innoissaan kun mies puketuu naiseksi. Touko, Li ja Antti taputtavat käsiään, kun Itävallassa toteutetaan vihervasemmiston kärkihanketta.

    • Jotenkin on sellainen fiilis, että juuri tästä naiseksipukeutumistyylistä vihervasukit eivät jostakin kumman syystä kuitenkaan ole innoissaan, ja Toukon taputtelut nyt tiedetään, mutta jospa tämä nyt olikin vain länsimaiden rappioittavasta vaikutuksesta tahattomasti voimaantunut ja miehensä valvonnasta karannut musumamma?

  3. Hmmm… Se on jehujen jehu kuka tietää ilahtuvatko vai suutahtavatko muslimit tästä ”pukukoodista”. Siteeratakseni formula -selostaja Matti Kyllöstä. ”Mutta missä on saattaja?”

  4. Espoossa asustelee montakin tuollaista. Itävallan poliisi on hyvä ja hakee kaikin mokomin ne kaikki talteen. Ja ottaa muutaman somppuämmän kaupanpäällisiksi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.