Autoilija kaahasi oppilasjoukkoon ja pakeni paikalta – Ruotsissa!

7
Kaksi ylemmän kouluasteen oppilasta loukkaantui, kun kouluretken aikana auton ajaja yhtäkkiä tähtäsi oppilasjoukkoon. Ajaja pakeni paikalta.

Noin yhden aikaan iltapäivällä maanantaina noin sata Mjällbyn koulun oppilasta ja kymmenen opettajaa oli kouluretkellä tutustuakseen Gammalstorpin alueeseen Etelä-Ruotsissa.

Yhtäkkiä musta tai tummansininen auto, yhden silminnäkijän mukaan Saab, ajoi kapealla kadulla ja alkoi kaasuttaa ja tahallaan tähtäsi kadulla oleviin oppilaisiin ja opettajiin ajaen siksakkia.

Karlshamin poliisissa työskentelevän esitutkintajohtaja Bengt Jeppssonin mukaan silminnäkijät ovat kertoneet, että ajaja kaasutti päin koululaisryhmää. Koululaiset ja opettajat juoksivat auton alta pois kapean kadun seinien vieriin. Kaksi oppilasta sai osumaa, mutta vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Poliisilla ei ole tietoa, oliko ajaja nainen vai mies. Poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä.

Lähde: Expressen

7 KOMMENTIT

    • Retorinen kysymys johon kaikki, jopa suvakitkin kyllä tietävät vastauksen; Mistähän johtuu että vielä 20 vuotta sitten tämänlaista tapausta olisi ihmetelty ja puitu puoli vuotta, mutta nyt tämänlainen tapaus on vain pikku-uutinen mediassa lukemattomien tämänkaltaisten ja välillä vielä vakavampien pikku-uutisten suuressa sarjassa. Jos ylipäätään julkaistaan ollenkaan. Nytkin odotettiin vuorokausi ja julkaistiin vasta sitten kun asia oli vuotanut muuta kautta yleisön tietoon. Jos ei olisi, ei olisi uutisoitu ollenkaan.

  1. ”Tapahtui Etelä-Ruotsissa.” Muuta en tarvitsekaan. Voi, voi! Nyt tarvittaisiin Stefan Lövfeniä Batmaninä ja ”wonderboy” Margot Wallströmiä -ent. ulkoministeri.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.