Facebookin moderaattori haastoi FB:n oikeuteen – sai trauman väkivallan ja seksin katsomisesta

Entinen Facebookin moderaattori on haastanut Facebookin oikeuteen Californiassa sen takia, että hän on altistunut työssään väkivallalle ja seksille ihmisten julkaisujen takia. Tämä on aiheuttanut hänelle henkisen trauman.

Facebookin entisen, moderaattorina työskennelleen henkilön henkinen kantti ei riittänyt työssä vaadittavaan paksunahkaisuuteen, vaan hän syyttää Facebookia altistamisestaan käyttäjien lataamille kuville, videoille ja suorille lähetyksille, joissa on näytetty esimerkiksi kidutusta, murhia, seksuaalista hyväksikäyttöä ja muutakin raakaa ja tavanomaisesta poikkeavaa.

– Facebook välttelee vastuutaan luoda työpaikasta turvallinen ja sen sijaan on luonut pyöröoven työntekijöille, jotka traumatisoituvat korjaamattomasti sen takia, mitä he ovat joutuneet työssään todistamaan, tiedotti Facebookin alihankkijayrityksen kautta moderaattorina työskennelleen Selena Scolan asianajaja Korey Nelson maanantaina.

Scola työskenteli ennen henkistä traumatisoitumistaan yhdeksän kuukautta Facebookin moderaattorina Pro Unlimited Inc -yrityken kautta.

Facebook puolestaan kertoo, että psykologisia palveluja on tarjolla sekä pysyville työntekijöille että alihankkijoille, sekä heidän omissa että alihankkijoiden tiloissa.

Facebook kertoo vaativansa alihankkijoiltaan työntekijöille psykologisia palveluja, kuten konsultaatiota tiloissa, joissa ihmiset työskentelevät Facebookin tehtävissä.

Facebookin palveluksessa on suoraan tai välillisesti yli 7500 työntekijää valvomassa alustalle syötettyä materiaalia.

Lähde: Engadget, Reuters

Aiheeseen liittyvää:

3 thoughts on “Facebookin moderaattori haastoi FB:n oikeuteen – sai trauman väkivallan ja seksin katsomisesta

 • 26.9.2018 at 18:31
  Permalink

  Tavikset ovatkin todellisia pervoja. Ihmisvoimin tehtynä kyseinen virka on tarkoituksellista kynttilän polttamista molemmista päistä, sillä kukapa täysjärkinen – viran edellytys, sillä todelliset irstailijat eivät näkisi bannaamisen ”arvoista” ollenkaan – kestää sellaista materiaalia saamatta vammaa sieuluunsa. Lähinnä kaikkein kauheinta on huomata se kammottava todellisuus siitä millainen maailma on ja minkälaisia ihmisiä se pitää sisällään joka päiväistämällä konkreettisesti sen, että kuka tahansa kaupassa tai kadulla vastaan tuleva arkipäiväisen näköinen ihminen voi olla verilammikossa ja ”valjaat” päällä aikaansa viettävä sadomasokisti.
  On selvää, että jokseenkin internetin alkuajoista lähtien internet on pitänyt sisällään sellaisia pimeitä ”nurkkauksia” ettei tavallinen jamppa on sitä edes todeksi uskonut. Internet oli tietynlaisen vapauden ja kenenkään varsinaisen valvovan viranomaisen valvonnan alla oleva alusta, joka oli ja on eräänlainen ”vertaisryhmä”, joka ”rönsyää” lakkaamatta itse kuin puun juuret. Nyt tuota ihannetta vuodesta 2015 ollaan tietoisesti tapettu ja tappamassa poliittisten mielipiteiden sensuurilla tekemällä siitä George Orwellin (1903-1950) kirjan ”Vuonna 1984”, kaltaista sairaan valvonnan ja aitoa sananvapautta tukahduttavaa kommunistista totalitarismia, jossa on ”oikeus” ajatella ”oikein”, joka merkitsee orwellilaisessa ”kieliopissa” ”sananvapautta” ja ”väärin ajatteleminen” on yksinomaisesti poliittisin perustein tuomittava rikos, koska se haastaa vallitsevan tilanteen ja poliittiset johtajat sekä heidän harjoittamansa politiikan tuomitsemalla sen asia perustein fakta tiedolla, joka on itse asiassa ollut koko ajan tiedossa itsellään itsevaltiailla, mutta se tieto on salattu ja vääristelty heidän oman asemansa säilyttämiseksi ja agendansa tueksi väärentämällä oikean vääräksi ja väärän oikeaksi vielä vahvistamalla tätä epäoikeudenmukaisuutta valtamedialla, joka aivopesee hallituksen politiikan tai korporaation edun mukaista poliittista agendaa sellaista osaa kansaa, joka on sidoksissa sanomalehtiin ja TV-asemiin syystä, että he sokeasti luottavat niiden uutisiin ympäröivästä maailmasta käsittämättä sitä, että se ”puuro on pahaa”, koska se on ainoa ”ruokalaji”, jota ”pohjois-korealaisessa” -todellisuudessa on tarjolla päivästä toiseen kuin konekielistä biteillä toteutettua käskytystä ”0” on ”HYVÄ”, ”1” on ”PAHA”.
  Tämän sadistisen auvon rikkoo pelkästään Internet, jossa vaihtoehtomediat ja tubettajat saavat äänensä kuuluviin vapaasti minkään viranomaisen ja hallituksen (Kiina) kykenemättä valvomaan niitä oman valta-asemansa kautta suoraan, mutta kuitenkin epäsuorasti painostamalla internetin palvelujen tuottajia (Angela Merkel) bannaamaan ja sensuroimaan ”sopimatonta” sisältöä, joka on sopimatonta vain siksi, koska se ei edusta sitä poliittista valtavirtaa, jota maailmanlaajuisesti YK ja globalistis-marxistiset valtiot ajavat NWO:n nimissä sekä toisena keihäänkärkenä valkoisen rodun yksiselitteistä hävittämistä maailmasta, joka merkitsee täydellistä etnistä ja kulttuurista tuhoa ihmisryhmälle, joka on antanut suurimman panoksen koko maailman teolliselle ja taloudelliselle kehitykselle. Kaikki tämä internetin suitseminen onnistuu vain yhdestä ainoasta syystä, että kuten muukin maailman rahavalta ja ylikansalliset yhtiöt ovat juutalaisten omistuksessa, myös somen kaikki suurimmat ja tunnetuimmat yhtiöt ovat edm. etnisen ryhmän hallussa. Tunnetusti tuo kansakunta on tehnyt kautta-aikain sensuurista korkeimman taiteen lajin, jolla nuo mieluusti ovat olleet tukkimassa suita ja vaatimassa hävittämistä niille dokumentoiduille tiedoille, joissa juutalaiset suoraan todetaan syyllistyneen ”lehmän kauppoihin” tai erinäisiin ihmisoikeusrikoksiin aina murhiin saakka muita kansoja kohtaan. Kaikkein suurin ja paras ”taikasana”, joka muuttaa mullan kullaksi on ”Antisemitismi”, jolla juutalaiset pyrkivät pyyhkäisemään ”pöydän puhtaaksi”, olipa kyse sitten päin punaisia ajamisesta tai ulkomaalaisen johtajan salamurhasta. Länsimaailma Eurooppa ja Yhdysvallat on käytännössä katsoen sidotut kädet selän taakse ja meidän jokaista askelmaa valvovat ne tahot, jotka itse ovat virheettömiä sekä ”synnittömiä heittämään sen ensimmäisen kiven” teoista, joihin he ovat ”härskimpänä kuin Härski Hartikainen” itse syyllistyneet ja tehneet. Esimerkkejä löytyy Herra Yksin Tietää kuinka paljon. Viimeisimpänä ”viaton” piiloutuminen venäläisen tiedustelukoneen taakse Syyrian ilmapuolustuksen ohjuksilta. Kuvitelkaapa mikä TODELLINEN metakka olisi noussut minkä muun tahansa valtion vastaavasta ”manöveristä”, joka ei nyt aivan sattunut ”sotapeliä” pelatessa.

  Reply
 • 26.9.2018 at 22:15
  Permalink

  Kas että Commieforniassa taas on joku lumihiutale pahoittanut mielensä. Facebookia en puolustele, en missään nimessä, mutta pakottiko joku tyypin kyseisiin töihin ja pysymään siellä siitä huolimatta että havaitsi homman sopimattomaksi herkälle mielelleen?

  Reply
 • 27.9.2018 at 00:13
  Permalink

  7500 moderattoria facella.. ei haittaisi yhtään vaikka nämä jokainen saisi elinikäisiä traumoja.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.