Koulu tarjosi homoerotiikkaa yläastelaisille – osa lapsista voi esityksestä pahoin

18
Vanhempi purkaa tuntojaan sosiaalisessa mediassa.

Suomalainen vanhempi kirjoittaa sosiaalisessa mediassa, että suomalais-venäläinen koulu vei eilen kahdeksannen luokan oppilaat katsomaan At Once -teatteri-esitystä Martinus-teatteriin Helsingissä. Vanhemman mukaan jotkut lapsista voivat esityksestä pahoin.

Vanhemman mukaan paikalle oli tuotu seksivalistusta varten oppilaita myös muista kouluista.

Lasten altistus ”vaihtoehtoiselle seksuaalisuudelle” on ilmeisesti jatkunut tänään.

Erään kriitikon analyysin esityksestä voi lukea erinomaisuutta-blogista. Siellä kerrotaan muun muassa, että ”Knifin ominainen liikekieli on usein määrätietoista, terävää ja tarkasti leikkaavaa, kovaakin. Henkilöhahmojaan hän tuntuu kuitenkin käsittelevän lempeämmällä lämmöllä, ihmisen heikkouksia ymmärtäen, mikä on omiaan herättämään myös katsojassa myötätuntoa ja sympatiaa”.

Tai vaihtoehtoisesti kuvotusta.

Ehkä lapsille pitäisi antaa tilaa löytää oma identiteettinsä, ennen kuin heille aletaan tuputtaa seksuaalisia vaihtoehtoja.

Lähteet: VK.com, erinomaisuutta.blog

18 KOMMENTIT

 1. Kuinka saatanan sekaisin opettajat ovat päästään kun altistavat herkät nuoret kulttuurimarxilaiselle homo-ohjelmoinnille?

 2. Ai,ai kun venäläiset saavat kuulla tästä, tulee tälle koululle kusiset paikat. Siellä ei tällaista suvaita.

 3. Kun kyseessä ovat alaikäiset, niin kyllä tämä homo-ohjelmoinnin lisäksi täyttää pedofiiliohjelmoinninkin tuntomerkit. Minusta tässä ovat kuitenkin avainasemassa lasten vanhemmat. Heidän pitäisi vaatia tällaisen kieltämistä. Tai vaihtoehtona on lasten siirtäminen normaalin kasvuympäristön takaaviin kouluihin tai tällaisten koulujen perustaminen. Siihen Ruotsissakin on menty.

 4. Onneksi pääsin pois peruskoulusta ajat sitten, kerran siellä tarjoillaan nykyään homopornoa väkisin.

 5. Opetushallitus on hyväksynyt tämän osaksi koulutusohjelmaa.

  Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on hyväksyy toiminnan.

 6. Kannattaa muistaa että kok,sdp,rkp,vas ja vihr ovat sitä mieltä että lapsiavioliitot ovat sallittuja jos ne on solmittu ulkomailla. Siis jos maaahan saapuu 40-50v läpsyttelijämies voi hyvin olla niin, että sillä on pari vaimoa ja yksi vaimoista voi olla alaikäinen. Tämä ”valiojoukon” (kok,sdp,rkp,vas ja vihr) kaikki on ok.

 7. Miten estät saatanan raiskaamasta tyttöjä?
  -uhraa sille punainen, viisisakarainen tähti

  Miksi kutsutaan saatanaa jos se ryhtyy filantropiksi?
  -punikiksi

  Miksi saatana haisee niin pahalle?
  -se ei koskaan ulosta, joten p*ska jää sisälle.

  Lisää (tavallaan):

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.