Musta rap-artisti videolla: ”Tapetaan valkoiset lapset ja hirtetään vanhemmat” – ranskalaiset raivoissaan

19
Musta rap-artisti Nick Conrad on joutunut ranskalaisten raivon kohteeksi, eikä syyttä. Videollaan hän kehottaa tappamaan valkoiset lapset ja hirttämään heidän vanhempansa.

Nick Conrad, aiemmin täysin tuntematon ranskalainen rap-artisti, julkaisi äskettäin videon YouTubessa. Kappaleen nimi on Pendez Les Blancs, suomeksi ’hirttäkää valkoiset’.

Kappaleen lyriikka kuuluu:

”Menen lastentarhoihin ja tapan valkoiset lapset. Nappaan heidät kiinni ja hirtän heidän vanhempansa. Leikittelen heillä ajankuluksi ja kaikenikäisten mustien lasten huviksi. Hakkaan heitä lujaa, rehellisesti sanoen niin, että he haisevat kuolemalta verisessä virtsassaan.”

Videolla artisti ja toinen videolla esiintyvä mies sieppaavat valkoisen miehen. Miestä kehotetaan juoksemaan lujaa – ”kuten mustat tekevät” – minkä jälkeen miestä ammutaan selkään. Tämän jälkeen valkoisen miehen pää asetetaan jalkakäytävän kivetykselle ja hänen päänsä päällä hypitään niin, että hampaat rikkoutuvat. Videon lopussa näytetään uhri hirtettynä valotolppaan.

Itä-Pariisissa kuvatun videon ehti nähdä YouTubessa julkaisun jälkeisinä neljänä päivänä muutama tuhat ihmistä, ennen kuin YouTube poisti sen vihapuheena.

Pariisin poliisi tutkii tapausta, sillä videosta on tehty useita rikosilmoituksia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Muun muassa Ranskan hallituksen tiedottaja Benjamin Griveaux on ilmoittanut esityksen olevan ”äärimmäisen vihaa lietsova, oksettava kappale”.

Nick Conrad puolustautuu sanomalla, että hän halusi kääntää valkoisten ja mustien roolit toisin päin, ja että video on ”vain kuvitteellinen”.

Tämä on ehkä ensimmäinen kerta EU:ssa, kun ”kiihottamista kansanryhmää vastaan” tutkitaan kantaväestöön kohdistuvana uhkauksena.

Lähteet: Sky News, The Sun, RT

19 KOMMENTIT

 1. ”Nick Conrad puolustautuu sanomalla, että hän halusi kääntää valkoisten ja mustien roolit toisin päin, ja että video on ”vain kuvitteellinen”.” Missäs vaiheessa valkoiset ovat tehneet mustille tällaista ainakaan länsimaissa. Jopa mustan kutsuminen n-sanalla johtaa oikeuden eteen. Suomalaisen raavaan miehen asento mustan edessä on täysin sama, hattu kourassa ja hartiat lysähtäneenä kuin muinoin rovastin, voudin tai vallesmannin edessä.

  • Totuus on se että tuolla tavalla tehdään ihmisille vain Etelä-Afrikassa kun valkoinen farmari on saatu yllätettyä.

 2. Tosiasia on, että Ranska oli julma siirtomaaisäntä. Mutta siirtomaavallan aikaiset julmuudet olisi pitänyt hyvittää auttamalla siirtomaita selviämään omillaan, eikä siirtämällä sieltä miljoonia asekuntoisia miehiä aseettomien ja puolustuskyvyttömien siviilien joukkoon. Samalla siirtomaiden riisto jatkuu kaivosyhtiöiden toimesta, ja näiden toimintaa suojellaan rauhanturvaoperaatioiden varjolla. Toisaalta entisiin siirtomaihin on kuluneen puolen vuosisadan aikana kaadettu miljardeja niin rahana kuin vapaaehtoistyönä ja erilaisina projekteina, joten voisi kuvitella, että tilit on tasattu. Enemmän vaikuttaa siltä, että länsimaiden auttamishalu ja avoimuus tulkitaan opportunistisissa ja viidakon lakeja arvostavissa kulttuureissa heikkoudeksi, jota voi käyttää hyväksi. Tämäkin tuotos ennakoinee tulevaa vallan vaihtumista Euroopassa.

 3. Basso radio varmaan fanittaa tätäki iha täpöllä. Tosi coolii gangsta kamaa, hitto siellä on idiootteja juontajia.

  • Paskoja on kaikki radiokanavat nykyään. Liikaa rap paskaa, tai soitetaan samaa paska soittolistaa vuodesta toiseen, kuten radio rock ja nova tekevät, nova on soittanut varmaan samaa soittolistaa -90 luvulta asti. Radiomainokset kans ärsyttävät radioissa. Iskelmämusiikki myös sellaista paskaa, ettei sitä voi kuunnella.

 4. Eihän tämä ole ongelma – kun puntit tasataan. Eihän?

  Kun kerran tällaista voidaan soittaa radiossa niin tehdään vain uusi versio samasta kappaleesta ja vaihdetaan siihen toiset sanat.

  ”Tapetaan päättäjät ja hirtetään virkamiehet”

  Eikö tätä jo soiteta radiossa? Onko siinä joku ongelma?

  Tuosta kappaleesta voi tehdä lukemattomia versioita. Kokeilkaa itse.

  • Ei pitäis olla ongelmaa. Päättäjät ja virkamiehet eivät edes ole mikään kansa, rotu tai uskonnollinen ryhmä eivätkä edes sukupuoli (nainen).

 5. Ja missä vaiheessa valkoiset ovat muka menneet mustien päiväkoteihin ja murskanneet siellä mustien lapsia sekä hirttäneet vanhemmat? Murjaanin selitys nyt hiukan ontuu!! ULOS EUROOPASTA!!!

 6. Suomessahan video olisi täysin lainsuojaa nauttiva, koska Suomalaisia vihaavien tahojen (mm. vihervasemmisto) mukaan Suomalaiset eivät ole kansanryhmä…

  • Suomi on tässä asiassa jo edistyneempi, täällä ei vain yllytetä murhaamaan, vaan räppivideoissa on jopa ihan murhaajiakin sulassa sovussa halkinaamaisten pallifeissien ja kaarnalaivankapteenien seurassa.

   • Yksi asia, mihin vaikkapa Sanoma-konsernin ja virkamieslauman sairaat lapsiin kajoajat tarvitsevat maahantulleita, on lasten groomaamiseen heille nautinnon kohteiksi. Englannissa on jo yli satatuhatta lasta käytetty, sekä maahantulijoiden omiin, että silmäätekevien tarpeisiin.

    Epäilemättä Suomessa on samaa, koska kuviot ovat samat. Tuossa raportti Bosniasta, Vimeo-videolla kyseinen poliisi, jolla oli siellä, tehtävänä paljastaa sairasta menoa, kertoo mitä yli sadalla lapsiuhrilla oli sanottavaa eri puolilta maailmaa sinne saapuvista armeijan silmäätekevistä ja muista. Nainen sai tietää pahemmasta, kuin se mitä varten hänet sinne lähetettiin. Nainen joutui taistelemaan todistaakseen mitä on meneillään. Älykäs nainen, ei käyttä sairasta menoa promotoivaa jewtubea:

 7. Mitä varten mustan rappärin uutista ei moderoitu?
  Kaatuuko lehti ilmaisuihin, jotka olivat täysin relevantteja ennen eikä elefantteja????

 8. Sitten kun käännetään roolit päälaelleen ja lauletaan mustien tappamisesta niin kiesus että vassarit villiintyy

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.