65-vuotias nainen vankilaan muslimivastaisesta nettikirjoittelusta Ruotsissa

34
Götan hovioikeus tuomitsi vanhemman naisen vankeuteen hänen sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan kannanotoista, joissa hän kritisoi muslimimaahanmuuttajia. Aikaisemmin Jönköpingin käräjäoikeus oli jättänyt naisen tuomitsematta.

65-vuotias Christina tuomittiin Götan hovioikeudessa kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen vihapuheesta muslimeja kohtaan. Hänet määrättiin myös maksamaan sakkoja 6300 Ruotsin kruunua.

Hovioikeuden mukaan Christina on kirjoittanut ”rikollisesti muslimiuskoisia ihmisiä vastaan”. Nainen itse ei koe tehneensä mitään väärää, vaan kertoneensa totuuden.

Myös Suomessa erityisesti vanhemmat naiset ovat olleet kuulusteluissa ja saaneet sakkotuomioita mielipiteidensä ilmaisusta, kuten isänmaallisille ihmisille tutut O. Mustonen ja A. Mustajärvi.

Christinan kotona tehtiin etsintä, häntä kuulusteltiin kuusi kertaa ja hänen puhelimensa takavarikoitiin. Kuulustelupöytäkirjoja kertyi yli 150 sivua. Naisen mukaan operaatio oli täysin ylimitoitettu siihen nähden, että ”rikos” oli kirjoittaa nettiin.

Hovioikeus katsoi Christinan syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmää vastaan kirjoituksissaan kahdeksan kertaa vuosina 2016 ja 2017.

Christinan ajojahdin takana on poliisin nettivihapuheryhmä, jota johtaa poliisi Tomas Åberg. Åberg itse on syyllistynyt törkeään eläinten laiminlyöntiin, joka johti eläinten kuolemaan hänen maatilallaan. Eläimet kuolivat nälkään ja janoon.

Christina on puolustanut kirjoituksiaan sillä, että hän pelkää islamia, jota hän ei pidä uskontona vaan vaarallisena ideologiana.

Nainen olisi selvinnyt ilman vankeustuomiota, mutta hän kieltäytyi yhdyskuntapalvelusta.

Lähde: Samhällsnytt

Aiheeseen liittyvää:

”Kiihottamisesta” kaksi tuomiota Tuusulan käräjäoikeudessa tänään

Päivitys klo 20.07: Lisätty suomalaisten naisten nimet esimerkkitapauksina sekä lähde.

34 KOMMENTIT

 1. Vanhoilta naisilta menee arvostelut. Viina vielä pahentaa asiaa. Mummut tappelevat maailman toiseksi suurinta uskontoa vastaan sensijaan että eläisivät elämää harrastelijan mukavia asioita.

  Uskonnon arvosteleminen on eri asia kuin arvostella ja yleistää henkilöitä.

  • Aivan rikollista, että mummo ei voi olla hiljaa sinun lemmikkiesi uskonnosta ja tavoista, vaan kertoo havaintojensa perusteella niistä. Mummon tulisi siis vain olla hiljaa ja alistua sinun lemmikkituonnillesi?

   Jos sanoo mielipiteensä jostain joukosta, niin mitä sitten? Se on mielipide ja mielipiteenvapaus koskee mummojakin. Jos mummo olisi sanonut mielipiteensä jostain muusta ryhmästä, vaikkapa skinheadeista, ei olisi mitään seuraamuksia.

   Se, että islam on maailman toiseksi suurin uskonto, ei osoita milään tavalla, että siinä olisi jotain hyvää. Kerropa missä se hyvä näkyy? Se, että sinä on pahaa, näkyy tavattoman monen maan kohdalla, kun islam hallitsee niissä.

  • Ai, jaa? Mitenkäs sitten kristinuskon arvostelu käy niin hyvin, että muuan juoppratti heitti jopa Raamatun lattialle ”valkoisen eliitin” -hauskuutus -ohjelmassa?
   Pirkko se haluaa, että mummot vain kutovat villasukkia lastenlapsille, sen sijaan kuin ”vihavirkkaavat” netissä islamin teurastus -kirjan eli Koraanin veripalttu -sanoman aikaansaamasta ”rikastuksesta” Ruotsissa, jossa kanta ruotsalaisen henki ja elämä ei ole minkään arvoinen kunhan murhaajat noudattavat tietyn ”kultin” etikettiä siitä kuinka uhri paloitellaan ja häpäistään kuoliaaksi.
   Kuule Pirkko! Koita nyt kuitenkin muistaa, että vaikka kuinka hellit kyytä povellasi. Odottaa sinua aivan sama koitalo kuin meitä änkyröitäkin. Ei kommunistis-globalistisilta viranomaisilta eikä polpolta, vaan ihan niiltä muslimeilta eli sen uskonnon harjoittajia, joita ei saa arvostella orwellilaisen käsityksen mukaan, jonka esikuvana on itse Stalinin Neuvostoliitto eli järjestelmä, joka piti sisällään maailman suurimman hulluin huoneen.

 2. Ruotsin valtio vainoaa naisia. Se jos mikä on kansanryhmää vastaan kiihottamista ja törkeää ihmisoikeuksien loukkausta. Ruotsi ajaa pakkokeinoin kantaväestöään islamin alaisuuteen ja se jos mikä on sairasta. Suomessa on nähtävillä sama kehitys. Petteri Orpo ja Kai Mykkänen ovat Soroksen renkipoikia. Verottajan tulisi oitis tarkastaa limanuljaskoiden pankkitilit.
  Islam is crime against humanity and road to hell.

 3. Ikä; jos pitää itseään täysivaltaisena, olipa 65 tai 85, .silloin tuomitaan lakien mukaisesti.

  Jos taas on vanhuudenhöppänä tai muuten vajaavaltainen, se otettakoon oikeudessa huomioon.

  Kuten näistä suomalaistuomituista on voinut huomata, melko outoja tyyppejä. Ikinuorekkaita tukat liehuen ja huulipunat ja meikit liioiteltuja, tupakkaa ja känninen kiherrrys. Seksipitoista aika monen fantasiat mamuista. Tai jotain sekavaa uskonnollista paatosta ja julistusta. Yksikin taitaa olla takavuosien naistenlehti-julkkis : .”olin alkoholisti ja pohjalla.”

 4. Totta on myös sekin että matuthan kiusaa juuri yksinäisiä vanhuksia jotka ei voi puolustautua.

 5. Ruotsi on hyvällä uralla ensimmäisen pohjoismaisen islamilaisen valtion luomisessa. Ei tässä muusta ole kyse. Islamia ei saa arvostella koska islam on valtion suojeluksessa jo. Imaamit antavat käskyjä vielä nykyisille valtarakenteille mutta vaihdos tapahtuu muutaman vuoden sisällä. Edes Ruotsidemokraatit eivät voi estää kehitystä, ikävä kyllä. Samaa kehitystä nähdään myös Suomessa, joskin lievempänä mutta vauhti kiihtyy kun valtion johdossa ja päättäjissä on mykkäsen tapaisia ministereitä.

 6. Tosiasiassahan me vanhemmat ihmisethän just nähdään tämä maidemme tuho/alasajo. Toikin nainen on elänyt ihanassa Ruotsissa, siinä kansankodissa jossa minäkin aikoinaan asuin, muutamia vuosia. Varmaankin surullista todeta että niin kaunis maa kun Ruotsi on niin pilattu, tuomalla kehitysmaalaiset riehumaan ja nauttimaan kaikesta ilmaiseksi, kunnioittamatta mitään, mikä on yleensäkkin länsimaalaista ja hyvää. Nämä tulijat haluavat omat lakinsa ja maasta samanlaisen p….läävän kun omansakkin on ollut, jatkuvine taisteluineen ja rötöstelyineen. Toki on paljon hyviä maahanmuuttajia, jotka myös kärsivät tästä vakaan ja hyvän yhteiskunnan alasajosta ja jotka ovat integroituneet yhteiskuntaan. Syy on politikkojen ei sinänsä tulijoiden, maahanmuuttajille olisi pitänyt laittaa kuri ja selvät käyttäytymissäänöt, ilman ehtoja rikkoa niitä, eikä vapaita käsiä, kun pitää pokkuroida islamia, ei tarvi siinä ei ole mitään hyvää jota pitää kumartaa niinkuin ei missään uskonnossa. Sen sijaan kytätään kanta-ruotsalaisia ja rangaistaan pelkästä islamin arvostelusta, kun imaamit ja muut kehitysmaalaiset saa sanoa mitä hyvään ja huudella mielnosoituksissaan, poliisien seitessä tumput suorina. Ruotsi on jo menetetty vaikka, Jimmie Åkesson/SD vielä yrittää estää demujen tuhovaltaa, tsemppiä…..

 7. Mummojen pitää osata asiallisesti ilmaista mielipiteensä islamista. Ei tyyliin ”muut naiset” helmat hampaissa ja yleensä rivosti. Tyhmyydestä, dementiasta ja alkoholin pilaamien aivosolujen puutteesta rankaistaan. Some on tuonut esiin mikä valtava määrä tyhmiä ihmisiä on kuitenkin oppinut vähän tietokonetta käyttämään. Just näin kun opettajanainen on tykännyt kaikista rasistista haukkumasanoin kirjoitetuista , yksinkertaisen hepun viesteistä. Hukkaan on mennyt tuonkin yh-äidin kohdalla yliopistokoulutus, katuaktivistiksi. Samoin muutamien muiden hyvin koulutettujen, kun terveys ei ole työelämää kestänyt.

   • Joo. En ole mikään känninen rivo-iita esim. keskaria poliisille näyttämässä tai täysin hölösuu heppu ilman ajatuksen tynkää huutamassa ja uhkailevat suomalaisnaisia otsalaukauksilla kuten nää jopa mamulapsia vihaavat tyypit tekevät. Etkös sinä ole se pvl-heppu joka ei edes tiedä pvl-porukan tavoitteita. Tai jos tiedät, et halua Suomen olevan itsrnäinen etkä arvosta meitä kansan syviä rivejä, oikeasti isänmaallisia, ei kans.mielistä huruporukkaa.

    • En kuulu mihinkään ryhmään edelleenkään vaikka sinä laholehmä jaksat aina keksiä valheilla paikkaa minne heittää minut.
     Toiseksi, luuletko edustavasi ajattelullasi suomen kansan enemmistön ajattelumallia, et, sinä olet pieni sairas hyttynen verrattuna niihin jotka tämän maan haluaa pitää turvallisena.

     Ryömi koloosi helvetin trolli.

     • Turvallisena haluan pitää, .Mutta joku pieni määrä muslimeita, niitä on aina ollut Suomessa, ei ole turvallisuustilanne. Rikollinen on taas rikollinen. Suomalaisen pää voi kajahtaa, ampuu kadulle 3 ihmistä tms. Mutta sellaisesta ei taitanut vaihtoehtoisia uutisoida. Tai järjestäytyneeseen venäläisestä rikollisuudesta ja mittavasta huumekaupasta. Huoli on niin valikoitua, venäläisten suuri määrä vankiloissa ei kiinnosta.

      Suurempi osa suomalaisia äänestää muita kuin PS tai ääriryhmittymiä. En tunne ketään ,jolla olisi päähänpinttymänä mamut tai muslimit. Vaikka yksipuolinen Suomen lukeminen sen käsityksen saattaa esiintyä. Sinulle antaa teidän olevan enemmistö.

    • Toi ruotsalaisnainen on täysin asiallisesti ja oikein ilmoittanut mitä mieltä hän on islamista ja on täysin siihen oikeutettu, omassa kotimaassaan. Toisin kun siellä raiskaavat, väkivaltaiset ja autoja polttelevat kehitysmaalaiset. Sun typerät huutelusi alkoholismista, demetiasta ym ei muhun uppoo, keksi parempaa jos osaat, olematon älykkyytes ei varmaankaan muuhun edes riitä, teillä suvakeilla kun ei ole millä ajatella….

     • Kommenttisi Irmeli vahvisti kuvaani teistä ”äärinaisista.” Katso vaikka kaikkia juopottelu videoita porukoistanne.
      Järjestä ei ole paljon hyötyä jos akateemisen koulutuksen saanut heittelee makkaroilla mamuja tms.

      Käsittääkseni suvakkeja on hyvä koulutus ja pää kestänyt työelämää.

 8. ”Äärinainen” hehe…En kuulu mihinkään porukkaan ja jos sulla on alkoholiongelma älä kuvittele että kaikilla muillakin on AA kerhot on sitä varten hae apua ja mielenterveyteesi että tajuat reaalimaailman. Koulutus ei tee ihmisestä fiksua jos muuten on mäntti, eikä kestään muustakaan, kuten susta.

 9. Kehoitan ystävällisesti ylläpitoa poistamaan täältä trollin, joka tekee tämän julkaisun kommenttiosiosta yhtä sairaan ympäristön kuin Ruotsi, jonka oikeuslaitos tuomitsee jo vanhemmalla iällä olevan naisen vankilaan mielipide vangiksi vain siksi, että kertoo totuuden muslimeista ja islamista sekä tuon murhakultin jäsenten tekemistä äärimmäisen vakavista rikoksista ja ihmisoikeuksien sekä ehkäpä sen kaikkein tärkeimmän eli IHMISARVON, jonka häpäisyyn on yhtynyt myös kieroutuneen umpimielinen Ruotsin valtio omia syntyperäisiä kansalaisiaan kohtaan.
  Vaihtoehto Mediaan ja sinne kommentteja antavia kirjoittajia, tubettajia, tapahtumienjärjestäjiä ja muita aktivisteja häiritään jo aivan tarpeeksi paljon Suomen valtion ja valtamedian taholta aina sairaimpiin äärivasemmistolaisiin terroristeihin saakka, joilla on rikolliselle toiminnalleen täysi EU-Suomen ja poliisin eli Polpon tuki, joka asemoi nämä tahot eräänlaisiksi ”apupoliiseiksi”, jotka tekevät lensin ikaisent yön antaen näin tekosyyn ”oikean” poliisin mellakkapoliiseille hakkaamaan pampuillaan kuvitellen olevansa suuriakin ”oikeuden puolustajia” John Waynen (1907-1979) tapaan, joka laittoi korkean moraalin lännenelokuvissa oikeita rosvoja ja ryöstäjiä nippuun lakonisen tehokkaasti sheriffin tähdellä tai ilman.
  Mitään muuta tässä maailmassa ei kasvateta kielloilla kuin lasta. Kaikki mikä sotii tavallisen ihmisen oikeustajua sekä käsitystä oikeasta ja väärästä, EI VOI kielloilla eikä vankilalla eikäpä vielä teloittamisellakaan pois pyyhkiä ihmisten mielestä. Päinvastoin, se vain nostaa totuutta ylöspäin käsitteenä, joka ei tunne laki korkeutta. Kuinka kävi sen kommunismin, jota samalla pakko vallalla ja vääryydellä ylläpidettiin kahlitsemalla sananvapaus, poliittiset oikeudet ja loputon määrä muita, jotka ovat olleet vallitsevia Suomessa ja lännessä ennen kuin kommunismi romahti Itä-Euroopassa levittäen samalla koko läntiseen maailmaan yhtä myrkyllisen ihmisyyttä mädättävän saastaisen ”radioaktiivisen pölyn” kuin itse v. 1986 Ukrainan Tshernobylin ydinvoimalan räjähdyksen tuulen tuoma radioaktiivinen pöly, joka saastutti lasekumillaan niin pohjoismaat kuin läntisen Euroopan maat, vedet ja ilman.

 10. Porukka, joka huutaa sananvapaudesta, ei salli opastusta, miten asiat tulee somessa ilmaista. Tai miten tulee käyttäytyä, jotta on uskottava.

  Jotkut sanovat tuota rivoa ja karkeaa rasistista öyhötystä pitäviä haittamaahanmuuttokriitikoiksi.

  He tekevät humalaisina katurähinöitsijöinä haittaa esim. Halla-ahon työlle tai kansanedustajien työlle. Leimat en viihdetaiteilijoiksi kaikki asiallisetkin.

  Tietysti öyhötys vetoaa yksinkertaisiin ihmisiin, ja innostaa heitä lisäämään omaa öyhötusastettaan somessa. Mutta että joku humalassa puskaan pissivä tai kadulla makoileva nainen jonkun mamut vittuun tekstin vieressä saisi jonkun täysjärkisen äänestämään persuja tai ”ääriään.”

 11. Vastarintaliike kiellettiin vaikka sen ohjelmassa ei ole mitään laitonta.
  Ovat kuulema hyvien tapojen vastaisia, jotkut jopa syyllistyneet väkivaltaan.

  Koraania kun lukaisee, löytää paljonkin lainvastaista, kuten myös hyvien tapojen vastaista.
  Demokratian, ihmisoikeuksien, tasa-arvon, sivistyksen ja terveen järjen vastaistakin löytyy.
  Tämähän on täyttä totta.
  Kukaan ei vaan ole vaatimassa islamin kieltämistä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.