Mies loukkaantui vakavasti puukotuksessa Göteborgissa – puukottaja jahtasi kaupan asiakkaita

2
Göteborgin Nordstanin ostoskeskuksessa asiakkaat saivat kokea uudenlaisia ostoskokemuksia, kun puukkomies jahtasi heitä Clas Ohlsonin liikkeessä.

Maanantaina kello puoli kahdeksan aikaan illalla noin 45-vuotias mies ryntäsi göteborgilaiseen ostoskeskukseen puukon kanssa ja jahtasi Clas Ohlson -liikkeen asiakkaita puukon kanssa.

Tuota aikaisemmin hän oli puukottanut miestä ostoskeskuksen pihalla.

– Uhri on vakavasti loukkaantunut ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan, kertoo Läntisen poliisialueen lehdistövastaava Tommy Nyman.

Vaikka mies heilui puukon kanssa Clas Ohlson -liikkeessä, hän ei saanut haavoitettua ketään.

– Tekijää epäillään murhayrityksestä ja useista laittomista uhkauksista, jotka kohdistuivat liikkeessä oleviin henkilöihin, kertoo Nyman.

Tekijä otettiin kiinni liikkeen sisällä.

Poliisin mukaan ulkosalla tapahtunutta puukotusta oli edeltänyt jonkinlainen suukopu ja paikalla oli ollut useita ihmisiä.

Lähde: Aftonbladet

2 KOMMENTIT

  1. Eli normipäivä göteborgin elämänmenossa. Tähän pitää vain tottua sanoisi sosiaalidemokraatit, koska monikultturiseen yhteiskuntaan kuuluu puukkohippanen päivässä. Se pitää mielen valpaanan ja adrenaliini tason korkealla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.