Missä on Tui? Poika katosi kotoaan jo kesällä

2
14-vuotias Tui katosi Vantaalta jo kesällä – poliisi kaipaa havaintoja.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa tietoja 14-vuotiaan Kroekphol Khammukdanin, tuttavallisemmin Tuin, tämänhetkisestä olinpaikasta.

Tui katosi jo sunnuntaina 22.7. Vantaalta. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Itä-Uudenmaan poliisi on etsintäkuuluttanut Tuin. Hänen löytämisekseen on tehty tutkinnallisia toimenpiteitä. Tuin epäillään liikkuvan pääkaupunkiseudulla.

Kaikki nuorukaisen liikkeisiin ja hänen tämänhetkiseen olinpaikkaansa liittyvät tiedot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Itä-Uudenmaan poliisin numeroon p. 0295 436 849 tai sähköpostilla rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi. Akuutit havainnot yleiseen hätänumeroon 112.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

    • Jep. Olen havainnut saman. Aasialaistaustaiset jakelevat sanomalehtiä, kaupunkilehtiä ja mainoksia. Sanomalehden jakelulla ei kantasuomalainen enää elätä itseään. Toista oli aikana, kun Leijonajakelu oli voimissaan ja Suomi vielä tunnistettavissa Suomeksi jopa pääkaupunkiseudulla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.