Poliisi etsii anastetuksi epäillyille koruille omistajia – tunnistatko omasi kuvista?

Poliisi on saanut rikostutkinnan yhteydessä haltuunsa useita anastetuksi epäiltyjä koruja, joille etsitään omistajia.

Iäkkäältä mieheltä varastettiin aiemmin syksyllä sormesta sormus kauppakeskuksessa Itä-Helsingissä. Rikoksesta epäilty oli pantannut sormuksen lähes välittömästi tämän jälkeen. Kun poliisi meni noutamaan anastettua sormusta panttilainaamosta, löytyi sieltä useita muitakin koruja, jotka sama henkilö oli pantannut huhtikuun ja elokuun välisenä aikana.

– Koruja pantannutta naista epäillään useista varkauksista ja petoksista, koska hän on vakuuttanut panttilainaamossa, että hänellä on ollut oikeus pantata korut. Nainen on tällä hetkellä tutkintavankeudessa. Hänellä on myös entisyyttä vastaavista teoista, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Petri Juvonen Helsingin poliisilaitokselta.

Osa koruista vaikuttaa harvinaisilta ja joihinkin on kaiverrettu nimiä tai päivämääriä. Poliisi pyrkii nyt tavoittamaan korujen oikeat omistajat.

Poliisi epäilee, että nainen on anastanut koruja iäkkäiltä ihmisiltä Itä-Helsingissä. Rikoksista epäilty on keski-ikäinen, pienikokoinen nainen, jolla on punaiset hiukset.

– Anastetuksi epäillyt korut ovat poliisin hallussa Pasilan poliisiasemalla. Mikäli epäilet, että joku niistä on omasi tai läheisesi, voit olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse tai puhelimitse, Juvonen ohjeistaa.

Sähköpostiosoite on analyysi.helsinki@poliisi.fi ja puhelinnumero 0295 476 178.

Lähde: Poliisi

One thought on “Poliisi etsii anastetuksi epäillyille koruille omistajia – tunnistatko omasi kuvista?

  • 3.10.2018 at 09:33
    Permalink

    ” Rikoksista epäilty on keski-ikäinen, pienikokoinen nainen, jolla on punaiset hiukset.” Eikö punapappi muuttanutkaan Tansaaniaan?

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *