Mihin katosi Mudhar – vaimo ihmeissään

5
Kotkassa asuvaa Zuhair Ali Ibrahim Mudharia ei ole tavoitettu 27.8.2018 jälkeen. Poliisilla eikä omaisilla ole tietoa, missä henkilö on.

Kadonnut henkilö on 36-vuotias. Henkilön tuntomerkit ovat poliisin mukaan ehkä kuvasta poiketen mustat lyhyet hiukset, ruskeat silmät ja parta. Hän on normaalivartaloinen ja pituudeltaan yli 170 cm.

Mudhar on mahdollisesti liikkeellä viininpunaisella farmarimallisella Ford Focusilla.

Välittömät havainnot voi ilmoittaa hätäkeskukseen 112 tai poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 414 500 (ma-pe klo 8-16.15). Vihjeen voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

Aiheeseen liittyvää:

Missä on Tui? Poika katosi kotoaan jo kesällä

5 KOMMENTIT

  1. Tietenkin valmistelemassa jihadistista terrori-iskua. Kotkassa sijaitsee paljon transitoliikennettä, joka olisi hyvä kohde aiheutaa saatanallinen taloudellinen- ja ympäristöllinenkatastrofi. mahdollisesti ihmisiä menisi mukana, mutta nämä aivokääpiöt nirhivät kauloja poikki ihmisiltä joilla ei ole taloudellista- eikä poliittista valtaa luullen olevansa mahtavia sotilaita.

  2. Minulla on hyvä neuvo. Seuratkaa puukkoa!!!

    Akalla ikävä kun haavat umpeutuvat, eikä miestä näy.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.