Myrkkylähetyksiä presidentti Trumpille

8
USA:n salainen palvelu on pysäyttänyt postilähetyksiä presidentti Trumpille. Lähetykset ovat sisältäneet erittäin myrkyllistä risiiniä.

Risiinilähetykset löydettiin maanantaina ja eristettiin. Lähetysten vastaanottajiksi oli merkitty USA:n presidentti Donald Trump, puolustusministeri Jim Mattis ja merioperaatioiden admiraali John Richardson.

Pentagonin salainen palvelu otti haltuunsa maanantaina myös ”epäilyttävän kirjeen”, joka oli osoitettu Trumpille. Kirje ei päässyt Valkoiseen taloon saakka.

Lähetykset ovat parhaillaan FBI:n tutkittavana.

Risiini on hengenvaarallinen myrkky, jolle ei ole tunnettua vasta-ainetta.

Lähde: Daily Express

8 KOMMENTIT

 1. Lähetykset ovat peräisin demokraattien toimistosta tai Gerorge Soroksen säätiöiden varoilla tukemista äärivasemmistolaisista ryhmittymistä.
  Meillä Suomessa Soroksen säätiöiden tukemia äärivasemmistolaisia väkivaltaisia terrorijärjestöjä ovat: antifa, pif, varikset ja rasmus.

 2. Vasemmiston raivo jenkeissä alkaa saamaan saatanallisia mittasuhteita. En ihmettele jos sisällissota syttyisi. Vasemmisto/liberaalit ym. jumalattomat ovat ainoa todellinen uhka ihmiskunnalle sanokoot Suomen ilmastoinisijät mitä tahansa.

  • Tulisi lyhyt sota. Toisella puolella aseistautuneet patriootit ja toisella puolella sukupuoli määrittelemättömiä huutajia jätti pimperoksi pukeutuneina ja aseinaan dildot.

 3. Varmasti ”Lähettäjä:” Demokraattinen puolue, George Soros, Hillary Clinton, Barack Obama, Black Lives Matter, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Liisa Jaakonsaari, Li Andersson, CNN, YLE, Helsingin Sanomat…etc…etc….

 4. Uutinen tässä ei ole, että nimeltä mainitut henkilöt ovat saaneet myrkkylähetyksen, vaan se, että
  — Miksi tällainen uutinen julkistettiin? (Uhkaavat lähetykset lienevät arkipäivää Pentagonissa.)
  — Miksi uutinen julkistettiin juuri nyt? (Halutaanko suuri yleisö ”ankarien sotilaallisten vastatoimien taaksa”.)
  — Miksi juuri näiden henkilöiden nimi on julkaistu?
  — Onko syyllinen jo päätetty etukäteen?
  — Onko syyllinen Syyrian presidentti Assad?
  — Onko syyllinen Presidentti Putin? (joka kiukustuksissaan vaaliskammin epäonnistumisesta duunasi Kremlin takahuoneessa nämä paketit.)

  • No jauhemuotoisen risiinin lähettely ei ole ihan arkipäivää edes Yhdysvalloissa, ja lähetys olisi vuotaessaan voinut tappaa kenet tahansa matkan varrella. Tällä hetkellä epäiltynä on entinen US Navyn seilori. Koska samalla päivämäärällä vasemmistolainen aktivistijoukko oli murtautunut republikaaniedustaja Andy Harrisin toimistoon ja hyökänneet tämän kimppuun, epäillään koordinoitua iskua.

 5. Hiilari Clintoriksen anarkokommunistiset pantterit Soros-terroristin tuella ilmeisesti asialla?
  Babamo Husseini sekaantunut myös.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.