Saksan hallitus sopimukseen uusista maahanmuuttolaeista

8
Uusissa laeissa painotetaan muun muassa koulutusta, ikää ja taloudellista turvallisuutta. Lait perustuvat Kanadan mallille.

Saksan hallitus ilmoitti tiistaina sopineensa uusista maahanmuuttolaeista. Lait perustuvat Kanadan käyttämään maahanmuuttomalliin, mikä tekee kouluttamattomien ja köyhien ihmisten maahanmuuton nykyistä vaikeammaksi.

Laki erottelee turvapaikanhakijat ja työperäisen maahanmuuton. Laki mahdollistaa edelleen turvapaikan hakemisen Saksasta, kun siihen on oikeat syyt.

Lain mukaan Euroopan ulkopuolelta tulevilta vaaditaan nykyistä korkeampaa koulutusta tai olemassa olevaa työpaikkatarjousta. Muuten ei oleskelulupaa myönnetä.

Kuten Kanadassa, tulijat arvotetaan koulutuksen, iän, kielten hallinnan, työhön soveltuvuuden ja taloudellisen turvallisuuden mukaan.

Hallitus pitää itsellään myös oikeuden sulkea tietyt työtehtävät maahanmuuttajien ulottumattomiin.

Lähde: Deutsche Welle

8 KOMMENTIT

 1. Entäs meillä: TERVETULOA KAIKKI !
  Muuten, joko Juncker on moittinut Saksan päätöstä?

 2. Oho! Pieni järjen pilkahdus Saksassa.

  Meillä sen sijaan sisäministeri Kai (Mykkänen) Shokolov varusti kaikki Oulun koulu rakennukset valvontakameroilla, joista voidaan valvoa poliisin keskusvalvomosta. Samaan valvomoon kytketään kaikki Suomen koulut ja valvontakamerat, joita on tulossa tietenkin lisää.
  Tiedustelu lailla ei ole mitään tekemistä suomalaisten turvallisuuden kanssa. Turvallisuus voitaisiin taata raja tarkastuksilla ja karkoittamalla laittomat maassaolijat ja kaikki vuoden 1989 jälkeen tulleet ulkomaalaiset muslimit. Mykkänen on Brysselin NWO-herrojen edeskäypä ja Suomen kansan perivihollinen.

  • Mykkä ja Orpo piru on kuin vanha homopari. Tulee niin hyvin toimeen keskenään. Kaikesta Suomen pilaamiseen liittyvästä niin samaa mieltä, ei mitään eripuraa.

 3. Pölö pölö ja pälä pälä. Tietystä suunnasta tulevat pitäisi olla kokonaan ottamatta. Esim. Afrikka ja Lähi-itä. Kaikki muu puhe on turhaa.

  • Kanadakin vuotaa kuin seula mitä matuihin tulee. Koulitetun valkoihoisen on sitten vähän vaikeempi päästä sinne.

 4. Kultamunat käärittynä kultaisiin viittoihin,perillä odottaa kultaiset sossut pikkarit märkänä sitten vain pankin kauta kela-gold ja kotiin siittämään kultamurua joka tekee lisää kultamunia.

 5. Saksassa on enemmän kuin 1 miljoonaa jihadistia NYT! Uudet ”säännöt” ja lait ovat kuolleita kirjaimia, jollaisia EU on piripinnassa. Eli kun sopimus kusee suomalainen sadepäivä, ”millään ei ole enää mitään väliä”, lauloi Irwin Goodman (1943-1991) eli postdoomisti nyk. elinkausivanki.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.