Kaksiviikkoinen vauva Belfastin teho-osastolla – vauva raiskattiin

8
25-vuotiasta miestä syytetään raiskauksesta ja tahallisesta vahingoittamisesta. Vauva on Pohjois-Irlannissa sairaalassa vakavassa tilassa.

Vauva on hoidossa lasten hoitamiseen erikoistuneessa Belfastin sairaalassa kriittisessä tilassa. 25-vuotiasta miestä syytetään raiskauksesta ja vakavasta, tahallisesta ruumiinvamman aiheuttamisesta. Miestä vastaan esitettiin syytteet tiistaina.

Pohjoisen Irlannin poliisin edustaja kertoi Daily Mailin nettiversiolle MailOnlinelle, että vakavien rikosten yksikön etsivät tutkivat tapausta, jossa vastasyntyneeseen lapseen kohdistui vakavia vammoja. 25-vuotiasta miestä syytetään raiskauksesta ja tahallisesta vammojen aiheuttamisesta.

Lähde: Daily Mail

8 KOMMENTIT

  1. YLE hyppii riemusta. ”Kyllä pedo, pedo, pedofilista löytyy”. mukaelma Kisu Jernnströmin älyvapaasta renkutuksesta, jota jonnet ei muista.

    • Jotakin luonteestasi osoittaa se että et keksi tämänlaisesta tapauksesta muuta kommentoitavaa kuin jostakin kirjoitusvirheestä nillittämisen. Sen päälle et osaa itse laittaa edes pistettä lauseesi perään. 🙂

    • Kaikki raiskaajat myös….joukkoraiskaajat yhdessä rikkihappoon kun kerran on joukkuepelistä kyse.Vauvan raiskaaja voisi kokea keskiaikaista tapaa…seiväs pyllyyn ja nostetaan seiväs pystyyn…ei voi mitään,tulee niin vihaiseksi ja surulliseksi kun näitä lukee.Voi vauvaparka!!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.