Poliisi tutkii törkeää raiskausta ja törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä Liperissä

2

Joensuun poliisi on suorittanut esitutkintaa viime lauantaina 29.9.2018 Liperin Ylämyllyllä yksityisasunnossa tapahtuneen epäillyn törkeän raiskauksen ja törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön osalta.

Asianomistajana on alle 16-vuotias tyttö. Poliisi sai tiedon asiasta tapahtumayönä hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen kautta.

Rikoksesta epäilty, 47-vuotias mies, on tänään vangittu Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä yllä mainituista rikoksista. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet epäillyn asunnossa.

Poliisi jatkaa tapahtumien selvittämistä.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Tyttöparka, mutta jos luonne kestää, jota hänen nuoruutensa takia ei voi vielä kaiken järjen mukaan paljoa olla, mutta voimia!
    Mitäpä tässä muutakaan suomalainen mies voi sanoa asiasta, jossa välillisesti on lähes itsekin syytetyn penkillä. Ruotsissa tuon ikäiset miehet ovat nk. ”partalapsia”, jotka sikälaisessa ”kulttuurissa” ovat teinejä vailla ”turvaa” ja ”suojelua” olevia pilttejä. Yleistiedon perusteella ainoastaan, Suomeen invautuneet ”lapset” olivat voittopuolisesti parhaassa miesiässä aivan kuten koko muunkin Euroopan osalta, joka taas merkitsi valkoisten vääräuskoisten huorien iästä riippumatta ”tyyppien oton” moninkertaistumista, jotka rikostilastot vahvistivat oikeiksi lopulta ”ensi -huudon” -tiedot oikeiksi, joita myös ”huhuiksi” ja etenkin ”rasismiksi” kutsutaan. Suurimmaksi kysymykseksi oikeutetusti nouseekin koko valtakunnan eliitin vastaisesti se, että oliko pedofiliaan syyllistynyt 47-vuotias mies ”elämän katsomukseltaan” kykenevä pitämään kyseistä alaikäiseen sekaantumista ”normaalina” ”esileikkinä” (karkeahkona sellaisena), joka johtaa auttamattomasti ja kohtalonomaisesti morsmaikun miehelään naimissuhteeseen sulhasen kanssa, joka on jo päässyt aknestaan ja mustapäistään vaiko oliko kyseessä pedofiliaa sairastava valkoinen mies? Lopulta tekijästä riippumatta tällaset rikosuutiset ovat kohta taaksejäänyttä elämää eikä menneitä muistella edes ”koirankorvan” arvoisesti, sillä jos suomalaisen yhteiskunnan lastensuojelulliset oikeudet sekä oikeutta kasvaa aikuisuuteen turvallisin mielin nauttien jo minimaalisen lyhyeksi muuttuneesta lapsuudesta vailla pelkoa asioista, joista ei pienimmät vielä ymmärrä eikä suurenpienkaan tarvitsisi olla sellaisten asioiden kanssa tekemisissä. Niin, mikäli tämä kaikki riippuu YLE:stä on lolitat eli ”sakkolihat” pelkkiä menneiden aikojen ahdasmielisyyttä ja keskiaikaista kirkon kirousta, jonka kahleista uusi aika ja liberalismi vapauttaa puhtautta täynnä olevien kyyhkysten sijaan mitä säkkipimeimmän yön lepakot lentoon ymmärtäen pedofilian olevan vain normaali asiaintilan ja mitä herkimmän rakkauden ilmenemismuodon, jossa särkyneitten lasten mieliä eikä elämiä lasketa.

  2. Vähintään elinkautinen tuomio moiselle elukalle ja vankitovereilta päivittäinen turpasauna.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.