Ranskan presidentti Macron poseerasi keskisormea näyttävän kanssa – ”keskisormimies” liitetty kokaiinijengiin

13
Kuva: Facebook.
Ranskan presidentin Emmanuel Macronin esiintyminen erikoisessa kuvassa Ranskalle kuuluvalla Saint Martinin saarella syyskuussa on alkanut tuoda esiin sivujuonteita. Yhdessä kuvassa keskisormea näyttävä musta mies ja toinen kuvassa näkyvä mies on liitetty ryhmään, joka hallinnoi alueen kokaiinimarkkinoita.

Ranskan presidentti, 40-vuotias Emmanuel Macron, jakaa maansa kansalaisten tunteita. Hän on naimisissä itseään huomattavasti vanhemman naisen kanssa, johon hän ihastui alaikäisenä koulussa. Nainen oli näyttelijätuntien opettaja. Macron päätti tuolloin, että hän haluaa opettajan vaimokseen.

Nyt presidentti kuohuttaa taas. Hän matkusti saaren Orleansin alueelle syyskuussa ja tapasi ihmisiä tilanteessa, joista julkaistut kuvat ihmetyttävät ranskalaisia. Yhdessä kuvassa mustaihoinen mies näyttää kameralle keskisormea.

Yksi tilaisuuteen osallistuneista ihmisistä kertoi, että hänellä on ongelmia lain kanssa ja että hän on istunut vankilassa. Siihen Macron tokaisi vain, että jätä menneisyys jälkeesi. Ihmiset ovat kiivastuineita sosiaalisessa mediassa presidentin sanoista, ja Macron on saanut myös monet poliitikot ärtymään.

Le Parisien -julkaisu päätti tonkaista kiven sisällä istuneen miehen menneisyyttä. Selvisi, että Reaulf Flemming -niminen mies oli aseellisesti varustautuneen kokaiinimyyntijengin johtajan läheinen tuttava. Hän esiintyy kuvassa oikealla.

Flemming pidätettiin vuonna 2015 ryöstöstä. Hänet vapautettiin äskettäin.

Ilmeni myös, että suurta julkisuutta saaneen kuvan keskisormennäyttäjä on ryöstäjän serkku. Keskisormennäyttö oli kuulemma vain ”tyylin ilmaisua”.

Lähde: RT

13 KOMMENTIT

 1. ”Keskisormennäyttö oli kuulemma vain ”tyylin ilmaisua”.”

  Täytyypä muistaa seuraavan kerran kun tapaa jonkun päättäjän tai virkaatekevän.

  Mitä tuo pelle muuten ylipäätään teki puolialastomien puupudokkaiden seurassa? Tai no joo, tarkemmin ajateltuna en halua edes tietää..

 2. Kun Macron vieraili Suomessa valtamedia ylisti rikollisten kanssa aikaansa viettävän kokaiininistin maasta taivaaseen. Nyt tiedämme mitä NWO-marionetti toi tuliaiseksi Niinistölle.

 3. Tämän sekopään kanssa Suomi solmi epämääräisiä puolustussopimuksia. Kyseessä on äärimmäisen vaarallinen henkilö jonka kannattamista maansa johtoon moni patonginpurija tulee vielä katkerasti katumaan eikä muu eurooppakaan jää ilman vahinkoja jos Makarooni pääsee toteuttamaan fantasioitaan joihin Suomen valtiojohto jälleen kerran lupautui mukaan oman asemansa varmistamiseksi. Globalisti-isäntien käskyjä noudatetaan nöyrästi ja takuumiehiksi, lupaa kysymättä kuten maan tapoihin kuuluu, pääsivät tälläkin kerralla suomalaiset nuoret miehet.

 4. Ranska alkaa saavuttaa sen pisteen josta ei enää normaalein konstein nousta.Tuo pelle sahaa omaa oksaansa todella vauhdilla, alkaisko jo runsas kokaaniin käyttö näkyä teoissa, eli ei hallitse enää todellisuutta ja käytöstään.

 5. Makaroonin käsi on niin sopivasti ja lakulla huosut jo alhaalla, ettei oo kaukana että olisi musta lerssi kourassa…

 6. Ydinasevaltion presidentti poseeraa ilman paitaa esiintyvän, housut puoliksi kintuissa olevan, keskisormea näyttävän miehen kainalossa. Parodian tekeminen muuttuu yhä vaikeammaksi, kun todellisuus on tällaista. Aina, mikä tänään tuntuu Pahkasialta, huomenna joku korkea-arvoinen poliitikko toteuttaa sen.

  Silti ihmiset äänestävät tuollaisia! On toki totta, että Macronin kannatus on romahtanut, mutta siitä huolimatta ranskalaiset halusivat tuollaisen tyypin presidentikseen.

  Oma presidenttimme kaikkeista puutteistaan huolimatta, alkaa näyttää yllättävän hyvältä, kun vertailukohta on tällainen. Salesta voi olla montaa mieltä, mutta hän ei ainakaan esiinny lehtikuvissa hinkkaamassa itseään puolialastomaan afrikkalaiseen mieheen.

  • ”Salesta voi olla montaa mieltä, mutta hän ei ainakaan esiinny lehtikuvissa hinkkaamassa itseään puolialastomaan afrikkalaiseen mieheen.”

   Eipä mennä vannomaan sitäkään. Tämän päivän Pahkasika on huomisen todellisuutta.

  • Hinkkaamisissa kyseessä on aina afrikkalainen miesoletettu. Huomasin juuri Valion tv mainoksen jossa oli TAAS musta mies ja valkoinen eloveenatyttö. Miksi nuo interracial mainokset on aina asetelmalla musta mies valkoinen nainen. Yhtään mainosta en ole nähnyt että olisi valkoinen mies ja musta nainen. Tai edes thai-nainen.

 7. Ja molemmat sekä pressa että sotaministeri Niinistö hinkuavat tuon taskunapoleonin vetämän Ranskan kanssa syvenevään puolustusyhteistyöhön. Mikä vaivaa suomalaisia, kun pitää väen väkisin hakeutua kanssakäymiseen maapallon kaikkein omituisimpien friikkien ja kummajaisten kanssa? Osa otetaan jopa eläteiksi Suomeen. Mikä siinä itsenäisessä ja tasaisen harmaassa suomalaiselossa olisi niin kauheaa? Tämä maan päättäjät totisesti vihaavat omaa kansaansa. Ehkä eivät ajatuksissaan, mutta teoissaan kyllä.

 8. Macron on siinä seurassa mihin hän muutoinkin asemoituu, sillä EU globalistit ja valkoisen Euroopan kansanmurhalla retostelevat eliittipoliitikot ovat täysiverisiä rikollisia itsekin, sillä heidän moraalinsa ja käsityksensä oikeasta ja väärästä on kuollut jo aikaa sitten. Paremminkin niin, ettei tällaisilla ihmisillä ole sitä koskaan ollutkaan, vaan kyseessä ovat syntymä psykopaatit ja narsistit, jotka ajattelevat vain omaa etuaan. Presidentti Emmanuel Macronin kansansuosio Ranskassa on jo kauan ollut pohjamudissa hänen korskean käytöksensä takia tavallista kansaa kohtaan ja hänen rahankäyttönsä (verorahoja) on ollut huustia rakentaessaan edm. varolla mm. uima-altaita virkapaikkaansa sekä lentämällä yksityis suihkukoneella ympäriämpäri lyhyitäkin matkoja (vrt. vihreiden Jani Toivola) tietysti ”firman piikkiin”. Samaa harrasti myös muuan Tarja Halonen 12-vuotta jos jonkinlaisissa muisteloissa 1960-luvun kommunistisissa kehitysmaissa perseilemässä täynnä omaa punikki ”suvaisevaisuuttaan”.
  Muistaakseni pääministeri Juha Sipilä oli Macronin kanssa kuin paita ja perse. Mutta ihmekös tuo, sillä molemmat jakavat saman ”arvopohjan”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.