Kaksiviikkoisen vauvan raiskaaja ympärivuorokautisessa suojelussa vankilassa Pohjois-Irlannissa

12
Vauva sinnittelee henkensä puolesta belfastilaisessa sairaalassa, 25-vuotiasta tekijää suojellaan vankilassa.

25-vuotias mies pidätettiin tällä viikolla Pohjois-Irlannissa. Häntä syytetään kaksiviikkoisen vauvan raiskaamisesta ja ruumiillisen vamman tuottamisesta vauvalle.

Vauva on edelleen kriittisessä tilassa Belfastin kuninkaallisessa sairaalassa lastenosastolla.

Epäiltyä pidetään vangittuna Pohjois-Irlannin Lisburnissa sijaitsevassa Maghaberryn korkean turvallisuusluokituksen vankilassa, jossa häntä kohdellaan ”vaarassa olevana erikoishenkilönä”.

– Hänet on sijoitettu turvayksikköön hänen suojelemisekseen. Häntä valvotaan kellon ympäri siltä varalta, että hän hautoo itsemurha-ajatuksia, kertoi nimetön lähde The Sun -lehdelle.

– Tunteet käyvät kuumina sekä vankilan sisällä että sen ulkopuolella.

Lähteen mukaan muut vangit ovat teosta raivoissaan ja oletettavasti lynkkaisivat epäillyn vauvanraiskaajan, jos vain pääsisivät hänen läheisyyteensä. Maghaberryn vankilassa on 970 vankipaikkaa.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvää:

Kaksiviikkoinen vauva Belfastin teho-osastolla – vauva raiskattiin

Mainos

12 KOMMENTIT

 1. Miksi tuollaista hirviötä edes suojellaan? Luopui ihmisoikeuksistaan sillä hetkellä kun päätti kajota vauvaan!!!!! Sallisin kyllä kuolemantuomion ihan ehdottomasti.

 2. Vartijat voisivat unohtaa lukita ovet ja mennä kahville kuuntelemaan raskasta musiikkia volyymit kaakossa.

 3. Lapsenraiskaajaa suojellaan mutta toisinajattelijaa (=kansallismielinen) tuskin!
  Hullu maailma!

  • No eikä tässä ole edes kyse vielä ihan lapsestakaan jos ikää on vasta 2 viikkoa :O Sellien ovet auki!

 4. Joukkoon vaan, tuo paskaläjä sietäisi saada saman kohtalon peräaukkoonsa kuin uhrinsa. Munat kastroidaan sen jälkeen.

 5. Tommy Robinsonin sellin ovi ”unohtui” lukita monta kertaa ja ikkunoista pääsi musut sylkemään sisälle, mutta jos raiskaa 2 vuotiaan niin kylläpä muistetaan lukita ovet, merkillinen kaksoisstandardi, olikohan raiskaaja ns. tuontirikkaus…

  • Tottakai päättäjät, jotka itse rituaalimurhaavat lapsia, niitähän katoaa miljoonittain (siis ihan totisen oikeasti) maailmassa vuositasolla, ovat johdonmukaisia, ja suojelevat kaltaisiaan? Mitä odotit?

   Deep State -saatanallinen pahuus ei ole USA:n ongelma, se on koko maailman ongelma.

   • Saatanallinen pahuus.venäläiset novitsok myrkyttäjät vieraalla maalla.pysyisivät turakit omalla tontillaan

  • Ulkomaisilla keskustelualustoilla on spekuloitu että olisi varakkaan perheen poika tämä vauvanraiskaaja. Se nyt ei tietenkään sinällään kerro mitään etnisyydestä.

 6. Miksi taas unohdetaan että ihmisoikeudet koskevat vain ihnisiä? Eiköhän jokaiselle edes puoltajuissaan olevalle ole selvä että tuo vauvanraiskaaja ei ole ihmiskategoriassa.

 7. Pahantekijöillä, rikollisilla ja haittamaahanmuuttajila ova suurimmat ihmisoikeudet ja turva maailmassa. Jos olet ns. kunnon kansalainen ja uhri, olet heitteillä kuin lastunpala koskessa.
  NWO kidnappaa pieniä lapsia jatkuvasti omiin ”menoihinsa” ja tätä on jatkunut jo varmasti ainakin 100-vuotta ennen kuin salattua tietoa on alkanut tihkumaan valveutuneen kansanosan tietoon, mutta ”nurkka jumalan arvi lind” -psykoosissa elävät ”nurkkapatriootit” eivät tiedä mitään, sillä heille valehdellaan illasta toiseen laulamalla samoja unettavia tuutulauluja ”valtakunnassa kaikki hyvin”, vaikka kaduilla ryöstetään, raiskataan ja murhataan suomalaisia sekä vainotaan niitä tahoja, jotka uskaltavat ”sanoa ettei keisarilla ole vaatteita”!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.