Helsingin poliisi harjoittelee loka-marraskuussa yöaikaan Itäkeskuksessa

11

Helsingin poliisilaitoksen Hälytys- ja valvontayksikkö harjoittelee loka-marraskuussa yhteensä seitsemänä yönä Itäkeskuksessa. Harjoitukseen osallistuu kymmeniä poliiseja. Harjoituksessa käytetään paukkupatruunoita.

– Harjoituspaikat ovat kauppakeskuksen sisätiloissa ja Tallinnanaukiolla. Poliisi ei kerro taktisista syistä julkisuuteen tarkemmin harjoituksen sisällöstä, mutta haluamme kertoa, että harjoittelemme alueella, etteivät alueella liikkuvat ihmiset säikähdä paukkupatruunoita tai raskaasti varustautuneita poliiseja, sanoo ylikomisario Seppo Kujala Helsingin poliisilaitokselta.

Harjoitukset järjestetään kauppakeskuksen aukio-oloaikojen ulkopuolella. Poliisi pyytää, että sivulliset antavat harjoitukseen osallistuville työrauhan.

– Toivomme, että ihmiset eivät jää paikalle seuraamaan tapahtumia tai kuvaa harjoitusta, Kujala lisää.

Lähde: Poliisi

11 KOMMENTIT

 1. Varautuvat suojelemaan mahdollisia tulevia kauppakeskus tappaja musu terroristeja tavallisilta suomalaisilta.

 2. Tämäkin varmasti selitetään sillä että suomalaisten tekemät myymälävarkaudet ovat lisääntyneet hälyttävästi..

 3. Mielenkiintoista että poliisien harjoitus ajoittuu samaan aikaikkunaan naton suursotaharjoitusten kanssa.
  Poliisien harjoituksilla ei ole tietenkään mitään tekemistä naton kanssa eikä venäläisten talousrikoksien ratsaamisen kanssa eikä varsinkaan islamilaisen terrorismin kanssa. Itse asiassa poliisien harjoituksilla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.

 4. Miksi ennen massamaahanmuuttoa ei harjoiteltu samalla tavalla. Mikä on muuttunut.

  Olisiko aika ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimiin ja poistaa maasta uhan aiheuttajia ja torjua sellaisten maahan pääsyä.

 5. Voi, voi! Miten musumaanit nyt saavat nukuttua? Edessä on myöhäinen aamu ja koko päivä vetelehtimista. Voin lohduttaa sillä, että perin harvalla suomalaisella on kokemusta vastaavasta. Ja, jos töissä on ”liian” suomalainen, sitä saa potkut!!!

 6. Osa posliineista heiluttaa tietysti Suomen lippuja ja huutaa ”Rajat kiinni” ja ”Suomi ensin – suomalaiset ensin” ja toinen osa niputtaa heidät kovakouraisesti.

  • Tai lahtaa. Harjoituksessa käytetään paukkupatruunoita. Tai sitten Soroslaiset harjoittelevat suomen ensimmäistä massiivista terrori-iskua jota keppihevosena käyttäen saadaan hölmöläiset hurraten luopumaan viimeisistäkin oikeuksistaan ja yksityisyydestään.

  • Somaliklaanien johtajat? Jos heitä ylläpidetään verovaroin, paremmin ehdoin kuin kanta-suomalaiset, niin eikö se tarkoita, että ovat Suomen tai vieraan virkavallan palkkalistoilla?

   Mitä laajoihin harjoituksiin tulee, ovat ne liian usein osuneet yhteen todellisen terrori-iskun kanssa. Se, että kun 9/11 -päivän harjoituksen aihe toteutui, sensijaan että nämä 3000 ihmistä olisivat kiireesti ryhtyneet tehtäviinsä, heidät lähetettiinkin kotiin, on allaolevan linkin keskusteluun osallistujan mielestä vähintäänkin ”erikoista”:

   ”When the terror scenario became real in New York and at the Pentagon, the NRO exercise was cancelled and nearly all its three thousand employees, the people who operate the nation’s ”eye in the sky,” were sent home.

   As the agency that operates the nation’s spy satellites, the NRO personnel come from the military and the CIA. When the attacks occurred, however, most of the three thousand people who work at the agency were sent home. Why would they do that?”

   https://www.metabunk.org/drills-on-the-same-day-as-terrorist-attacks.t2094/

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.