Mies murhattiin monikulttuurisessa ostoskeskuksessa Malmössa – toinen sairaalaan

8
Mies puukotettiin hengiltä Rosengårdissa. Puukko löytyi ostoskeskuksen läheisestä pusikosta.

Poliisi sai hieman aamuyhdeksän jälkeen ilmoituksen tappelusta Rosengårdin ostoskeskuksessa. Paikalle lähetettiin useita partioita. Ostoskeskus tyhjennettiin ihmisistä ja eristettiin.

Ostoskeskuksesta löytyi pahoin loukkaantunut mies. Mies kuoli paikan päällä.

– Emme voi kommentoida hänen ikäänsä ja henkilöllisyyttään vielä, sanoi Stephan Söderholm poliisin johtokeskuksesta.

– Kun tehtävä alkoi, se kirjattiin tappeluksi, mutta nyt rikosnimike on murha.

Ostoskeskuksessa oli loukkaantunut toinenkin henkilö, joka vietiin saamaan hoitoa, mutta poliisi ei halua kertoa hänen kohdaltaan mitään.

Epäilty tekijä on saatu kiinni. Poliisi sai tietoa silminnäkijöiltä tekijän olinpaikasta. Mies oli juossut puukotuksen jälkeen kotiinsa ja mennyt suihkuun, sillä hän oli myös saanut puukonviillon käteensä. Poliisi meni asuntoon ja pidätti epäillyn tekijän. Asunnosta löytyi veriset kengät.

Koirapartio löysi tilanteessa käytetyn puukon ostoskeskuksen läheisestä pensaikosta.

Lähteet: Kvällsposten, Aftonbladet

8 KOMMENTIT

  1. Verenvuoto on ollut runsasta kun oikein suihkuun piti mennä ja kengätkin veressä. Viilsi siis käteensä pitäesään uhria leuan alta aloillaan, kun viilsi uhrin kurkun auki.

  2. Sionistit käyttävät muslimeja kalergi-suunnitelman toteuttamiseen. Taas verinen näyttö asiasta. Tämänkin tapauksen johdosta harvempi käy taas säännöllisesti tuossa ostarissa.

    Islam on poliittinen ääriliike. Kaikki islamilainen terrorismi ajaa kalifaatin perustamista kohdemaahan.

  3. Normi päivä Ruotsalaisessa ihanneyhteiskunnassa. Tuolle murhaajalle kova halaus ja pullakahvit päälle viranomaisten toimesta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.